Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta, nie schizuj, tylko zrób ta betę i będziesz miała czarno na białym czy jest OK, bo inaczej oszalejesz do wizyty Ja nawet w dniu poronienia miałam jeszcze objawy, takze nie ma reguły-moze być OK bez objawów i złe z objawami. Nie wkrecaj sobie najgorszych scenariuszy bo nie masz ku temu podstaw, a na pewno Ci to nie pomaga :*
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Hej Kochane
Kotowa biedactwo Kuruj sie :*
Tempka sie nadal trzyma na tym samym poziomie, ale juz nie mam zludzen
Kalika, mam nadzieje, ze jednak zdazyliscie. Kiedy wracacie? Szkoda, ze pogoda nie dopisala
Co do hsg to zadzwonilam dzisiaj pomimo, ze @ ciagle nie ma Oczywiscie musialam sie nagrac na sekretarce i czekam na odzew. Jak mnie oni wk...!!
Niepokorna, watpie zeby na test bylo za wczesnie, zreszta dzis tez negatyw
Nie laz na zadne spacery, bo przeziebienie najlepiej wylezec, tym bardziej jak sie jest w ciazy.
Cigaretta, moze odetnij sie po prostu od internetu, bo to nie pomaga w czekaniu. Musisz troche wyluzowac, bo niestety przez kolejne 7-8 miesiecy bedziesz czekala od wizyty do wizyty. Nerwy nic nie pomoga, a stres szkodzi dziecku. Wiec wlacz sobie jakas komedie, albo poczytaj ksiazke i postaraj sie zrelaksowac :*
Triss, jak zwykle jestes w moich myslach i trzymam za Ciebie mocno kciuki :*
triss, Kotowa lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja dzień mam dzień lekarza najpierw internista, bo kaszle, kicham i prycham - zwolnienie do środy. Potem ginekolog - zajrzał jak się sprawy mają. I jestem w 16dc a tu owulacji ani śladu... powiedział, że takie pęcherzyki to mają nawet 2cm, a moj cały jajnik ledwo tyle ma. Mam przyjść za tydzień, bo może jakąś pozna owulacje mam ( chociaż nie sądzę, bo jak w lipcu byłam w Invicie to też był 16dc i też ani śladu owu, a @ przyszła planowo).
Gin powiedział, ze jeśli się okaże ze jej nie ma to będziemy stymulować, a jak nie będzie pękać to też mamy na to sposoby.
Jaka to ulga (mimo nie zbyt dobrych wiadomości), że w końcu jest JAKIŚ PLAN.
Triss, trzymam kciuki za jutro :* :*
Cigaretta, koniecznie zrób betę- dla spokoju ducha też bym zrobiła:P ja sobie siebie nie wyobrażam w przyszłości - jak zobaczę w końcu kiedyś 2kreski to chyba padne na zawał z przerażenia
Dziewczyny, jeszcze trochę to będziemy tutaj syrop na kaszel pic zamiast wina A wracając do wódki orzechowej, to też uwielbiam z mlekiem Z colą muszę sprawdzić- ale nie da się tego za dużo pić bo robi się za słodko:P
She, nie takie rzeczy widziało ovu- drugą kreska może się jeszcze ukrywać !Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:17
She Wolf, Kotowa, triss lubią tę wiadomość
-
Triss trzymam kciuki za Ciebie !
I She za Ciebie też, żeby ta zbłąkana kreseczka się pojawiła i żadnej @ nie było przez długie miesiące
Kotowa, Niepokorna zdrówka!
Cigaretta świetnie Cię rozumiem, ja przez cały pierwszy tydzień robiłam codziennie test żeby sprawdzać czy kreska czasem nie blednie Będzie dobrze Kochana :*
Monika Tobie również zdrówka, i bardzo dobrze, że jest jakiś plan działania. Lekarz pewnie wie co ma robić i już za niedługo będzie dzidziuśShe Wolf, Kotowa, Monika***, triss lubią tę wiadomość
-
Monika, dobrze, ze lekarz w koncu rozpocznie stymulacje. Jesli to byl jedyny Wasz problem, to ja Ci wroze szybka ciaze :*
Ja tez po urlopie ide na monitoring i stymulacje, bo nie ma na co czekac.
Klaudia dzieki :*
Monika*** lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Morwa, widzę Cię jak tam załatwianie spraw? Pokażesz nam swój wykres?Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
nick nieaktualnyDziewczyny, obyście miały rację Ciekawe czy już w nast. cyklu była by ta stymulacja czy trzeba będzie poobserwować jeszcze - normalnie czuję ekscytację
She, po urlopie zrób porządek przede wszystkim z tym klinikami co Ci każą ciągle czekać, grrr (chociaż ja jeszcze nie pogodziłam się z Twoim negatywem w tym miesiącu...)
Cigaretta - dobra decyzja! Wyniki będziesz miała jeszcze tego samego dnia?
Morwa, wyłaź z ukrycia! Już już -
Monika, mi sie wydaje, ze u Cien=bie nie ma sensu juz obserwowac, tylko brac sie do roboty. Skoro 2 cykle nie bylo owu, to widocznie cos jest na rzeczy
Tak tez planuje, zobaczymy czy do mnie jutro oddzwonia, bo juz mnie rece sweza zeby im napisac skarge haha! No a @ dalej ani widu ani slychu. Pewnie jutro mnie zaleje25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Morwa, to Twoje zdrowie, mam wódkę ze spritem i limonką
Morwa lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
She przykro mi, ze wyszedł ci negatyw;( A moze jeszcze coś sie zmieni??
Triss zaciskam kciuki z całych sił !!!
Morwa czekam na twój tekścik;)
Monika mam nadzieje, ze teraz już szybko zobaczysz 2 kreseczki! A jak długo to wszystko ma trwać?
Cigaretta powodzenia na becie. Niech pięknie przyrasta!
Dziewczyny macie moze coś sprawdzonego na wypadanie włosów? Wiem ze to teraz normalne, ale troche mnie już to wkurza, ze wszędzie pełno moich kłaków mimo ze ciagle chodzę ze związanymi włosami, wiec chciałabym je troche wzmocnić.She Wolf, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata, nie wiem e to będzie trwało - w poniedziałek idę podejrzeć czy przypadkiem coś nie urosło, pomoże wtedy ustalimy coś - mam nadzieję, że od przyszłego cyklu coś zacznie się dziać
Mi włosy przestały wypadać (a wypadaly garsciami) po kwasie foliowym
She, Ty się na nich nie oglądaj tylko pisz ta skargę - wystarczająco dużo szans od Ciebie dostali
Ale obrzydliwa pogoda, nawet pies nie chce wyjść z domu
She Wolf lubi tę wiadomość
-
She, ale mnie wkurzają te Twoje wykresy-pięknie, pięknie a na koniec wszystko sie chrzani! No szlag mnie trafia co miesiąc! Jak to HSG nie bedzie w najbliższym czasie to sie nerwicy nabawię przy Tobie! Dzis dzwon do nich znów, nie czekaj na oddzwanianie, a jak bedą Cię zbywać to powiedz ze piszesz znów skargę.
Ja jakos nie jestem dobrej myśli w tym miesiącu, choc oczywiście nie zmienia to faktu ze sobie wkręcam co innego Właśnie wracam z Gdańska, takze mam duzo czasu na pisanie na forum ;p
Cigaretta, byłaś na becie?
Kotowa, Ty codziennie z alko, zaczynam sie niepokoić Lepiej sie juz czujesz?
Niepokorna jak zdrowie, lepiej juz? Wygrzalas sie wczoraj czy jednak byłaś na spacerze?
Monika, jestem dobrej myśli jesli chodzi o Ciebie:) Jeszcze trochę cierpliwości i bedzie bobasek:)
Triss, powodzenia! :*
Morwa, a przypadkiem niedawno nie zmieniałaś termometru?
She Wolf, Monika***, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelloł Kobitki :*
Kalika byłam na becie dla świętego spokoju, ale wyniki dopiero jutro między 14 a 17... ale dzisiaj już jestem spokojniejsza, bo objawy wróciły - ból piersi i wielkie mdłości, o mało nie zaliczyłam pierwszego pawia i cały czas mnie tak muli. Zobaczymy jutro jaki wynik, co ma być to będzie!
Kalika a co u Ciebie ?? Jak Ty się czujesz :*
Jaka u was pogoda bo j mnie słonecznie ale zimno..
Triss dzis wielki dzień, przesyłam wirtualnego kopniaka na szczęście; ) :*triss, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa ja polecam microlife mt 16c2 chyba że już taki miałaś, ale jak dla mnie bomba ! I tani bo tylko 9 zł w aptece
Ahh te alkoholowe wieczorki, fajnie było ale połowa grona się rozpadła, tak mi się wydaje. Zetka nam uciekła, nusia, martika i ZuziaKotowa lubi tę wiadomość
-
Agata, dziekuje, ale juz sie nic nie zmieni. Juz czuje ze zaraz mnie zaleje
Co do wlosow to niestety nic nie poradze
Monika juz nie musze pisac Mam HSG w nastepny wtorek Az do sluchawki zaczelam sie cieszyc jak dziecko
Kalika nie denerwuj sie. Wystarczy ze ja sie wk... co miesiac. Ale w koncu zaczela sie moja droga do szczescia z pomoca medyczna. 15go hsg, a zaraz po powrocie mam wizyte w klinice, jak dobrze pojdzie to juz niedlugo bede miala IUI Jupi Jak to nie pomoze to ivf, ale do tego jeszcze mam troche czasu
Cigaretta czekamna bete z niecierpliwoscia :*triss, Madlene84 lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
Cigaretta, cieszę sie ze byłaś na becie. Mam przeczucie, ze bedzie piękna To teraz musisz kazda torebkę zaopatrzyć w foliowy woreczek na wszelki wypadek, gdyby objawy ciążowe postanowiły być tak dobrze wyrażone, abyś nie musiała sie martwić ze jest niepokojąco idealnie
U mnie dobrze, czuje sie OK, choc przez ostatnie 2-3 dni byłam jakaś nabuzowana i nerwowa. Myślałam czy nie przez tarczyce, ale tydzień temu robiłam badania i była idealna, takze chyba to brak pracy tak na mnie wpłynął
Od 3 godzin jestem w podróży z Gdanska i im bardziej na południe, tym pogoda lepsz-słonko i błękitne niebo, bo Gdańsk żegnał mnie rzęsistym deszczem.
Ja tez mam termometr Microlife, nie pamietam teraz numerka, i podobnie jak Cigaretta jestem zadowolona.
-
She Wolf wrote:Kalika nie denerwuj sie. Wystarczy ze ja sie wk... co miesiac. Ale w koncu zaczela sie moja droga do szczescia z pomoca medyczna. 15go hsg, a zaraz po powrocie mam wizyte w klinice, jak dobrze pojdzie to juz niedlugo bede miala IUI Jupi Jak to nie pomoze to ivf, ale do tego jeszcze mam troche czasu
Cudownie! Jupi, jupi! You made my day! :*She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny