Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dzisiaj taką leniwą niedzielę. Cały dzień spędzam z laptopem na kolanach. Piszę z bliskimi. Wczoraj spędziłam 4 godziny na spacerze z mężem, więc się mocno dotleniliśmy. Dlatego dzisiaj postanowiliśmy wypoczywać
Monika,
Takie spacery tutaj to czysta przyjemność. Akurat wczoraj chodziliśmy po zielonych terenach, ale często robimy spacer od milo do molo brzegiem plaży -
nick nieaktualnyEdit: to jednak zwykła @ - teraz mam już normalne krwawienie. Hmm... dziwna sprawa - jeśli faza lutearna miałaby mieć 14 dni, tak jak zwykle to wychodziło by, że owulacja była 16dc, czyli tego dnia, kiedy nie było widać żadnego pęcherzyka podczas wizyty. Ehh, chyba nigdy nie zrozumiem o co chodzi mojemu organizmowi
W każdym razie witam się w 12cs!
Klaudia, czekamy jutro na ładne zdjęcie usg kropeczki
Niepokorna, ja też mam wkoło domu dużo fajnych terenów do spacerów lasy, łąki, plaże - chodzę z moją psinką i obie jesteśmy zadowolone Szkoda tylko, że pewnie za kilka lat większość pól i łąk wokoło zostaną zastąpione nowymi osiedlami (bo wyrastają jak po deszczu).
Kalika, ja mam w domu tylko czerwone wytrawne - ale nie lubię ;( ...ale mam Milkę Daim -
nick nieaktualnyMorwa, tak na pewno mu o tym powiem, pójdę do niego jakoś w połowie cyklu, żeby zacząć monitoring.
Co gra Twój mąż? Ma jakiś zespół?
U mnie niedziela była towarzyska, odwiedziła mnie koleżanka ze swoim przesłodkim bąbelkiem pięciomiesięcznym A teraz pracująco - mam projekt do dokończenia. Może zdążę go dokończyć do 22, zanim mąż wróciWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 20:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałam się z Wami na jakiś czas pożegnać
Test jest negatywny, a już czuję zbliżającą się @ W czwartek mam wizytę u lekarza, wdrażamy pełne, agresywne leczenie, w związku z czym dajemy sobie siana ze staraniami na jakiś rok, może i dwa.
Ale wiecie co? Jak się dowiedziałam o tym porodzie w Zabrzu i sobie wyobraziłam, jak teraz będzie parcie na naturalne porody... to się w sumie w głębi serca cieszę, że jestem pół-kobietą
Będę wpadać, czytać, co u Was, chociaż nie ukrywam, że fajniej (lżej dla mnie) by było mieć jakąś inną formę kontaktu niż forum dla staraczek
Buźka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 10:23
-
Witam Was po niewielkiej przerwie. Dziś byłam po skierowanie na badania. Lekarz kazał zrobić komplet badań z krwi i moczu, udało mi się również nakłonić go żeby dał na progesteron. Także w sobote ( wypada 21 d.c.) lece na badania. W przyszłym tyg będę mieć pewnie wyniki i okaże się co z tym progesteronem. Za tydzień też mam zadzwonić po wyniki cytologii do mojej gin. Pozdrawiam
-
nick nieaktualnyD - dawna odpocznij i wróć do nas ! oby szybko leczenie przyniosło efekty! I wcale nie jesteś pół kobietą, wybij to sobie z głowy!!! czasami po prostu tak się dzieje, zobaczysz, że spełni się wasze marzenie wtedy kiedy w ogóle nie będziesz się tego spodziewać. Odetnij się na jakiś czas, uwolnij umysł i nabierz sił ! Powodzenia
-
Dagn, znów uciekasz... Trzymam za Ciebie kciukiMałgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Kochane jestem już po wizycie. Z maluszkiem wszystko w porządku ma 13mm a serduszko bije 156 uderzeń na minutę Następna wizyta 19 października i wtedy pani doktor zrobi już szczegółowe badanie pierwszego trymestru.
I obiecane zdjęcie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed39e78935db.jpgKotowa, Morwa, D-dawna, Monika***, kalika, Ev, Cosma, agata83, triss, nataliano lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madlene, ale ten suwaczek pędzi jak się czujesz? nie wiem czy przegapiłam, czy jeszcze nie pisałaś... chłopiec czy dziewczynka?Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Heh pedzie pedzi, sama nie wiem kiedy.
A z samopoczuciem generalnie niby dobrze, ale jakos tak zawsze jest cos..... najgorsze migreny, bo wrocily wraz z powrotem z wakacji Ale od jakiegos czasu pobolewa mnie tez podbrzusze przypuszczam ze po prostu wiezadla sie rozciagaja, ale wiadomo martwie sie. Do tego twardnieje macica kila razy dziennie.... umowilam sie na jutro na wizyte, niech mnie uspokoi Ja Jak bedzie mial czas to moze zrobi od razu USG polowkowe, to moze tez sie uda potwierdzic plec. Narazie w 13tc powiedzial, ze chlopczyk - tak na 80% - wiec jeszcze staralam sie nie przywiazywac do tej mysli na 100%
A jak u Ciebie ? Widze ze starasz sie normalnie funkcjonowac - mysle ze to bardzo dobrze - jestes super silna! A za badanie sie wzieliscie? Czy jeszcze nie masz na to sily?
Morwa zlosc pieknosci szkodzi, jto tylko jednorazowa wizyta zeby zerknac co i gdzie rosnie - na szczescie nie bedzie ten lekarz podejmowal zadnego leczenia, czy suplementacji - tutaj dobrze, ze trzymasz sie swojej lekarki.
Triss widze, ze udalo Ci sie umowic na to badanie. Dobrze - trzymaj reke na pulsie!
Milego dnia kochane
D-dawna, Kotowa lubią tę wiadomość
-
Hahaha z ta recepta może być różnie. Chyba musisz powiedzieć ze to bierzesz z przepisu stałej pani doktor ale ci się skończyło (pytanie czy nie walnie focha ze masz swoją panią doktor a przychodzisz do niego )
-
nick nieaktualnyChciała ja się pochwalić, że Dziedzic od 3 dni załatwia ciężkie sprawy w klozecie To już mega osiągnięcie w naszym przypadku.
Obyło się bez kupowania wypaśnych dzwoniących nocników, z prostej przyczyny - tyłek mu się tam nie zmieścił xD
Zaczynam się trochę bać tej czwartkowej wizyty Ale raczej na zasadzie, że ja się otworzę, a on mnie jakoś z buta potraktuje czy umniejszy wagę moich problemów.
Niesamowicie się cieszę, że idzie jesień, zimno, mokro i że nie będę musiała wychodzić z domu, spotykać ludzi, którzy by pytali, co słychaćMadlene84 lubi tę wiadomość