X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam gotować ale głównie jestem samoukiem. Chyba mojej rodzince smakuje wiec nie jest najgorzej. Moja teściowa robi dobre mięsa a paskudne zupy. Mama gotuje nienajgorzje tylko nie za często. U mnie mąż też gotuje bardzo dobrze a najlepiej wychodzą mu takie kosmiczne dania za które się bierze po raz pierwszy. Tyle że ostatnio nie ma czasu gotować.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagn gratulacje!

U nas za 2 tyg mija 10 rocznica :)

D-dawna, triss lubią tę wiadomość

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Madlene, taka piękna rocznica ^^ Cynowa, lol :D U nas drewniana. Moi rodzice co roku kupują nam coś a propos nazwy jubileuszu... ciekawe, co w tym roku dostaniemy ;)

Jak się czujesz? Przeszło trochę z nerkami już czy dalej siedzisz pod kocami i się leczysz?

• kalika Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo lubię wszelkie kuchenne czynności, tzn. gotowanie, a szczegolnie pieczenie. Aktualnie mieszkamy z moimi rodzicami, wiec gotuje rzadko, ale przez 4 lata, gdy mieszkaliśmy osobno, praktycznie codziennie było ciasto, pozeralismy ogromne ilości ;) Moja mama jest mistrzynią kuchni, teściowa tez dobrze gotuje, ale mąż staje na wysokości zadania i twierdzi, ze i tak moje mu najbardziej smakuje ;p

Dagn, co do rosołu i pomidorowej, to mam nadzieje, ze u Was tak to nie wyglada ;)
    https://m.youtube.com/watch?v=RleTwu7ueac

Madlene, jak sie czujesz, jak leczenie?

Morwa, masz juz ta betę? :)

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Ja wreszcie dobrze. Tfu tfu. :*

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa gratuluję, tym razem musi być dobrze! :) :* czekamy na pozytywny przyrost :)

Morwa lubi tę wiadomość

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, jeszcze raz gratulacje i mnóstwa dobrej, pozytywnej energii ;) Będzie dobrze. Swój pakiet złego już wykorzystałaś ;)

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa jeszcze raz gratuluje :) mialas taka sama bete jak ostatnio a wtedy byly dwa zarodki jesli dobrze pamietam, moze teraz tez sa dwa? :) zycze Ci blizniakow spod znaku blizniat ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie rano :) <patrzy na godzinę> no, to jeszcze jest rano ;)

Morwa, trzymam kciuki, żeby przyrost był. Mam szczerą nadzieję, że w czerwcu/lipcu będę Ci w końcu gratulować :)

Wczoraj znów wyplułam z siebie słowotok, zobaczymy, co mi dzisiaj dzień przyniesie.
    Pogoda taka, jak wczoraj - szaro, buro, nijako, tylko bez śniegu. Ale i tak się nie ruszamy, bo wiatr na moim osiedlu zawsze zwarty i gotowy do układania brzydkich fryzur i łamania parasolek :D

Dobrego dnia :*

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa super. Będzie dobrze zobaczysz!

zrz6e6ydhjw308do.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa absolutnie Ci nie zycze powtorki z rozrywki, jesli dwojka to we wlasciwym miejscu :*

• triss Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa <3 będzie dobrze !

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem przekonana Morwa, że teraz będzie dobrze :)

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, jestem taka zdenerwowana przed tym USG. Za 2 godziny będzie już po wszystkim, a ja głupia zawsze stresuję się, że coś jest nie tak. Wmawiam sobie, że skoro nic mnie nie boli to musi być wszystko w porządku, ale różnie bywa. Chcę by już było po wszystkim.
    Ale... ucieszyłam się, bo myślałam, że mój mąż jest średnio zainteresowany ciążą. A dzisiaj będąc w pracy napisał mi SMS, że już nie może się doczekać, kiedy się dowie, czy będzie miał syna, czy córkę. To było naprawdę urocze :)

D-dawna, Cigaretta, triss, kalika lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No! Za 4 minuty miną te dwie godziny, nie spóźnij się zdać nam relacji ;) Chociaż... może faktycznie wpierw napisz smsa do męża, pozwalamy :D

Edit: No, kolejny word-vomit zaliczony ;) Pewnie mi niedługo mąż wróci z pracy, więc się papatkam do jutra :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 17:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna i jak ? Syn czy córa? :)

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po badaniu. Za 10 dni mam kolejne umówione USG, bo dziecko się tak układało, że nie można było na bank potwierdzić płci. Jednakże Pani dr wydaje się, że będzie dziewczynka. Ale nie na 100%. Genetycznie natomiast jest wszystko w porządku. Brak wad serduszka. I widziałam jak dzidzia ziewa :D Jestem spokojniejsza :)

Cosma, triss, kalika, Morwa, kahaśka lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna fajnie, ze dzidzia zdrowa :) masz juz jakies imie dla dziewczynki?

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia :)

2jcabmh.jpg

triss, Cosma, kalika, Doda, Morwa, agata83, Madlene84, Madlene84 lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały cud :) faktycznie wyglada na dziewczynkę ;)

Madlene84 lubi tę wiadomość

‹‹ 687 688 689 690 691 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ