Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja uwielbiam gotować ale głównie jestem samoukiem. Chyba mojej rodzince smakuje wiec nie jest najgorzej. Moja teściowa robi dobre mięsa a paskudne zupy. Mama gotuje nienajgorzje tylko nie za często. U mnie mąż też gotuje bardzo dobrze a najlepiej wychodzą mu takie kosmiczne dania za które się bierze po raz pierwszy. Tyle że ostatnio nie ma czasu gotować.
-
nick nieaktualnyO, Madlene, taka piękna rocznica ^^ Cynowa, lol U nas drewniana. Moi rodzice co roku kupują nam coś a propos nazwy jubileuszu... ciekawe, co w tym roku dostaniemy
Jak się czujesz? Przeszło trochę z nerkami już czy dalej siedzisz pod kocami i się leczysz?
-
Ja bardzo lubię wszelkie kuchenne czynności, tzn. gotowanie, a szczegolnie pieczenie. Aktualnie mieszkamy z moimi rodzicami, wiec gotuje rzadko, ale przez 4 lata, gdy mieszkaliśmy osobno, praktycznie codziennie było ciasto, pozeralismy ogromne ilości Moja mama jest mistrzynią kuchni, teściowa tez dobrze gotuje, ale mąż staje na wysokości zadania i twierdzi, ze i tak moje mu najbardziej smakuje ;p
Dagn, co do rosołu i pomidorowej, to mam nadzieje, ze u Was tak to nie wyglada
https://m.youtube.com/watch?v=RleTwu7ueac
Madlene, jak sie czujesz, jak leczenie?
Morwa, masz juz ta betę?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie rano <patrzy na godzinę> no, to jeszcze jest rano
Morwa, trzymam kciuki, żeby przyrost był. Mam szczerą nadzieję, że w czerwcu/lipcu będę Ci w końcu gratulować
Wczoraj znów wyplułam z siebie słowotok, zobaczymy, co mi dzisiaj dzień przyniesie.
Pogoda taka, jak wczoraj - szaro, buro, nijako, tylko bez śniegu. Ale i tak się nie ruszamy, bo wiatr na moim osiedlu zawsze zwarty i gotowy do układania brzydkich fryzur i łamania parasolek
Dobrego dnia :*
-
nick nieaktualny
-
Boże, jestem taka zdenerwowana przed tym USG. Za 2 godziny będzie już po wszystkim, a ja głupia zawsze stresuję się, że coś jest nie tak. Wmawiam sobie, że skoro nic mnie nie boli to musi być wszystko w porządku, ale różnie bywa. Chcę by już było po wszystkim.
Ale... ucieszyłam się, bo myślałam, że mój mąż jest średnio zainteresowany ciążą. A dzisiaj będąc w pracy napisał mi SMS, że już nie może się doczekać, kiedy się dowie, czy będzie miał syna, czy córkę. To było naprawdę uroczeD-dawna, Cigaretta, triss, kalika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo! Za 4 minuty miną te dwie godziny, nie spóźnij się zdać nam relacji Chociaż... może faktycznie wpierw napisz smsa do męża, pozwalamy
Edit: No, kolejny word-vomit zaliczony Pewnie mi niedługo mąż wróci z pracy, więc się papatkam do jutra :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 17:28
-
nick nieaktualny
-
Już po badaniu. Za 10 dni mam kolejne umówione USG, bo dziecko się tak układało, że nie można było na bank potwierdzić płci. Jednakże Pani dr wydaje się, że będzie dziewczynka. Ale nie na 100%. Genetycznie natomiast jest wszystko w porządku. Brak wad serduszka. I widziałam jak dzidzia ziewa Jestem spokojniejsza
Cosma, triss, kalika, Morwa, kahaśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny