Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, Wasze zdrówko
Czekam na powrót mojego P. z wyjazdu służbowego i popijam dla zabicia czasu campari w sokiem pomarańczowym któraś chętna na drina? Chłopcy moi dziś u dziadkow, włączyłam film, przykryłam sie kocykiem i tak mi dobrze
She o to bidule, pochorowały sie od czego? Stres czy włoskie jedzenie im nie służy?
Nigdy nie piłam tych ziolek, to takie ogólnie na wszystko czy w kierunku zwiększenia płodności?
Nataliano co u Ciebei? Dawno Cię nie widziałam
Niepokorna ciekawa jestem, kto tam sie skrywa. Ja tez obstawiam chłopca
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Cosma udostępnij wykres mierzysz temperaturę? Kiedy będziesz testować?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytriss wrote:Escobar: historia nieznana
Cosma Trzymam kciuki i podziwiam Ze Cię nie korci wcześniej testować
Ile Twoja córcia ma lat?
sie jeszcze okaze czy nie bedzie korcic
Cora juz duza panna,ma dziewiec lat i mama przestaje byc calym swiatem a raczej dawno juz przestala wiec zachcialo sie jej (mamie) znowu malego bobo bo juz zapomniala prawie jak to jest
Daj znac czy byl dobry, lubie tego aktora benicio...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 22:00
-
nick nieaktualnyTriss witam ja sledze wasz watek na biezaco ;)ale sie nie udzielalam u mnie dobrze.Od gina sie dowiedzialam ze bedzie dziewuszka wiec sie ciesze jalby nawet okazala sie chlopcem pozniej.Wczoraj mialam fajny humor nawet mimo ze pobolewalo mnie podbrzusze, moj R napalil w piecu poznoej posiedzielismy wieczorem na jakims filmie podobnum do szybkich i wscieklych,jak sie skonczyl to mowie mu ze ide juz spac do gory a on ze zaraz przyjdzie,no i co nie.przyszedl bo jeszce cza bylo dopic piwa ktore jeszcze byly wrrr jak mnie to denerwuje, wkurza.mnie to ze co tydzien muso sie napuc masakra potem skad te.nerwy a to dopiero poczatek bo w poznoejszym stadium sa jeszce wieksze... Musse zaraz jechac do apteki bo od piatku zaczelo mnie laskotac w pochwie i nie wiem od czego to i misze cos kupic dopochwowego bo pewnie jakies zapalenie badz infekcja.,.pozniej obiad a poznoej jedziemy do tesciowej.na imieniny ) jutro musze zrobic badania na testosteron i progesteron i cos na a;) bo noe biote juz zadnych tabl,oprocz euthyroxu,vit D i mamaDha
triss, kahaśka lubią tę wiadomość
-
triss wrote:Dziewczyny, Wasze zdrówko
She o to bidule, pochorowały sie od czego? Stres czy włoskie jedzenie im nie służy?
Nigdy nie piłam tych ziolek, to takie ogólnie na wszystko czy w kierunku zwiększenia płodności?
Mysle ze to od stresu Najwazniejsze ze juz im lepiej
Te ziola sa na zrosty, na poprawe pracy jajnikow i na stabilizacje ukladu rozrodczego. Dostalam od dziewczyny z innego watku wiec pije, ale sa naprawde okropne w smaku
Nataliano gratuluje coreczki, a meza uswiadom ze jest ojcem i niech sie zacznie zachowywac odpowiedzialnie jak ojciecWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 12:46
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyMorwa dziekuje;* no mamy imie Laura Maria a jak stanie sie chlopcem to mamy pare imion i cza sie zastanowic nad jakims She wolf dziekuje ;* jeszcze nie maz ;)ale przyszly mnie denerwuje takie co tygodniowe picie,nie.mowie ze zabraniam ogolnie moze piwo dwa ale.bez przesady...potem przez noc to smierdzi taki zaduch,dlatego spie przy otwartym oknie jak bexzie tak robil to bedzie w osobnym pokoju spal...dlatego ja nie jezdze po jego braciach bo wiem jak to.sie konczylo zawsze,ale ja nie bede sie denerwowac tym.
-
nick nieaktualny
-
Nataliano, moj tez lubi sobie wypic piwko a czasem tez przesadzi i potem przeprasza ze juz nie bedxie, a po kilku tygodniach czy miesiacach jest to samo. Ciagle musze mu gadac ze nidgy nie zajde w ciaze jak nie zostawi tego piwska. Jasne mozna raz na jakis czas, ale nie co kilka dni piwo. Wiec rozumiem Cie bardzo dobrze.
Tez slyszalalam o borowinie, mozna to gdzies kupic?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dzieki Morwa, poszukam25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny