Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dawno mnie tu nie bylo bo mialam problemy z zalogowaniem sie. Troche nadrobilam w czytaniu i chyba jestem mniej wiecej na biezaco. Pozdrawiam wszystkie staraczki i te ktorym juz sie udalo :-D

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, jasna cholera! GRATULACJE!!! Czułam, że tak będzie. I jestem pewna, że będzie dobrze i niebawem zawitasz na naszym wątku :)
    PS: Pytałaś o moje USG. Mam wizytę we wtorek najbliższy :)

Morwa lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa jeszcze raz gratuluje! Tym razem musi być dobrze :)

Morwa lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa mordo Ty moja !!!! Tak się cieszę !!!! Gratulacje kochana, teraz trzymam kciuki za bete :* :* :* SUPER !!!!

Morwa lubi tę wiadomość

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa gratuluje, weszkam zeby zaoyrac kiedy testujesz a tu takie niwiny. Bardzo się ciesze :-)

Morwa lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    O kurcze to już niedługo :) pewnie już poznacie płeć :) mam przeczucie ,że u Ciebie córcia będzie :) czekam już niecierpliwie na relacje z usg:*:*

No tak, poznamy płeć. Ale wszyscy bliscy łącznie ze mną czują, że będzie chłopak :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Wasze zdrówko :D

Czekam na powrót mojego P. z wyjazdu służbowego i popijam dla zabicia czasu campari w sokiem pomarańczowym ;) któraś chętna na drina? Chłopcy moi dziś u dziadkow, włączyłam film, przykryłam sie kocykiem i tak mi dobrze :)

She o to bidule, pochorowały sie od czego? Stres czy włoskie jedzenie im nie służy?
    Nigdy nie piłam tych ziolek, to takie ogólnie na wszystko czy w kierunku zwiększenia płodności?

Nataliano co u Ciebei? Dawno Cię nie widziałam

Niepokorna ciekawa jestem, kto tam sie skrywa. Ja tez obstawiam chłopca ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Cosma udostępnij wykres :) mierzysz temperaturę? Kiedy będziesz testować?
    Nie ma czego udostepniac bo nie mierze :) w piatek mam planowo dostac @ i postanowilam sobie,ze zatestuje tylko jak sie spozni z dwa dni. Wole sie poprostu ewentualnie milo zaskoczyc niz kolejny raz rozczarowac...no chyba,ze pojawi sie takie przeczucie jak u Ciebie to moze sie skusze wczesniej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss dobrze Ci :) co ogladasz?

Moj ma dzis nocna zmiane, corka polozona do spania a ja juz w betach z ksiazka, lubie miec swiety spokoj :)

• triss Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Escobar: historia nieznana :)

Cosma Trzymam kciuki i podziwiam Ze Cię nie korci wcześniej testować ;)
    Ile Twoja córcia ma lat?

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss,
    Ja już obejrzałam całą serię Escobara :)

triss lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    Escobar: historia nieznana :)

Cosma Trzymam kciuki i podziwiam Ze Cię nie korci wcześniej testować ;)
    Ile Twoja córcia ma lat?

sie jeszcze okaze czy nie bedzie korcic ;)
    Cora juz duza panna,ma dziewiec lat i mama przestaje byc calym swiatem a raczej dawno juz przestala wiec zachcialo sie jej (mamie) znowu malego bobo bo juz zapomniala prawie jak to jest ;)

Daj znac czy byl dobry, lubie tego aktora benicio...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 22:00

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa gratulacje <3
    Oby tym razem spokojnie i do dalekiego zakończenia :)

Morwa lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss witam ;) ja sledze wasz watek na biezaco ;)ale sie nie udzielalam ;) u mnie dobrze.Od gina sie dowiedzialam ze bedzie dziewuszka ;) wiec sie ciesze jalby nawet okazala sie chlopcem pozniej.Wczoraj mialam fajny humor nawet mimo ze pobolewalo mnie podbrzusze, moj R napalil w piecu ;) poznoej posiedzielismy wieczorem na jakims filmie podobnum do szybkich i wscieklych,jak sie skonczyl to mowie mu ze ide juz spac do gory a on ze zaraz przyjdzie,no i co nie.przyszedl bo jeszce cza bylo dopic piwa ktore jeszcze byly wrrr jak mnie to denerwuje, wkurza.mnie to ze co tydzien muso sie napuc masakra potem skad te.nerwy a to dopiero poczatek bo w poznoejszym stadium sa jeszce wieksze... Musse zaraz jechac do apteki bo od piatku zaczelo mnie laskotac w pochwie i nie wiem od czego to i misze cos kupic dopochwowego bo pewnie jakies zapalenie badz infekcja.,.pozniej obiad a poznoej jedziemy do tesciowej.na imieniny ;)) jutro musze zrobic badania na testosteron i progesteron i cos na a;) bo noe biote juz zadnych tabl,oprocz euthyroxu,vit D i mamaDha

triss, kahaśka lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    Dziewczyny, Wasze zdrówko :D

She o to bidule, pochorowały sie od czego? Stres czy włoskie jedzenie im nie służy?
    Nigdy nie piłam tych ziolek, to takie ogólnie na wszystko czy w kierunku zwiększenia płodności?

Mysle ze to od stresu :( Najwazniejsze ze juz im lepiej :)
    Te ziola sa na zrosty, na poprawe pracy jajnikow i na stabilizacje ukladu rozrodczego. Dostalam od dziewczyny z innego watku wiec pije, ale sa naprawde okropne w smaku :P

Nataliano gratuluje coreczki, a meza uswiadom ze jest ojcem i niech sie zacznie zachowywac odpowiedzialnie jak ojciec :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 12:46

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa dziekuje;* no mamy imie Laura Maria ;) a jak stanie sie chlopcem to mamy pare imion i cza sie zastanowic nad jakims ;) She wolf dziekuje ;* jeszcze nie maz ;)ale przyszly ;) mnie denerwuje takie co tygodniowe picie,nie.mowie ze zabraniam ogolnie moze piwo dwa ale.bez przesady...potem przez noc to smierdzi taki zaduch,dlatego spie przy otwartym oknie ;D jak bexzie tak robil to bedzie w osobnym pokoju spal...dlatego ja nie jezdze po jego braciach bo wiem jak to.sie konczylo zawsze,ale ja nie bede sie denerwowac tym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She wolf mam nadzieje ze pomoga te ziola ;) czytalam gdzies na necie ze borowina podobno jest dobra jak sie przyklada nia na jajniki (na brzuch) ;)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano, moj tez lubi sobie wypic piwko a czasem tez przesadzi i potem przeprasza ze juz nie bedxie, a po kilku tygodniach czy miesiacach jest to samo. Ciagle musze mu gadac ze nidgy nie zajde w ciaze jak nie zostawi tego piwska. Jasne mozna raz na jakis czas, ale nie co kilka dni piwo. Wiec rozumiem Cie bardzo dobrze.
    Tez slyszalalam o borowinie, mozna to gdzies kupic?

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Morwa, poszukam :)

17 cs <3 2.11.2019

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No.wlasnie Morwa ci juz napisala ;) to spa to tez dobra sprawa ;)

‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ