X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
Odpowiedz

Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D

Oceń ten wątek:
  • akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dawno mnie tu nie bylo bo mialam problemy z zalogowaniem sie. Troche nadrobilam w czytaniu i chyba jestem mniej wiecej na biezaco. Pozdrawiam wszystkie staraczki i te ktorym juz sie udalo :-D

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, jasna cholera! GRATULACJE!!! Czułam, że tak będzie. I jestem pewna, że będzie dobrze i niebawem zawitasz na naszym wątku :)
    PS: Pytałaś o moje USG. Mam wizytę we wtorek najbliższy :)

Morwa lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • kalika Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa jeszcze raz gratuluje! Tym razem musi być dobrze :)

Morwa lubi tę wiadomość

mhsv9vvjufj4nne7.png
    3jvzjw4z8qd2v63z.png
    06.2015 - nasz aniołek:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa mordo Ty moja !!!! Tak się cieszę !!!! Gratulacje kochana, teraz trzymam kciuki za bete :* :* :* SUPER !!!!

Morwa lubi tę wiadomość

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa gratuluje, weszkam zeby zaoyrac kiedy testujesz a tu takie niwiny. Bardzo się ciesze :-)

Morwa lubi tę wiadomość

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    O kurcze to już niedługo :) pewnie już poznacie płeć :) mam przeczucie ,że u Ciebie córcia będzie :) czekam już niecierpliwie na relacje z usg:*:*

No tak, poznamy płeć. Ale wszyscy bliscy łącznie ze mną czują, że będzie chłopak :)

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Wasze zdrówko :D

Czekam na powrót mojego P. z wyjazdu służbowego i popijam dla zabicia czasu campari w sokiem pomarańczowym ;) któraś chętna na drina? Chłopcy moi dziś u dziadkow, włączyłam film, przykryłam sie kocykiem i tak mi dobrze :)

She o to bidule, pochorowały sie od czego? Stres czy włoskie jedzenie im nie służy?
    Nigdy nie piłam tych ziolek, to takie ogólnie na wszystko czy w kierunku zwiększenia płodności?

Nataliano co u Ciebei? Dawno Cię nie widziałam

Niepokorna ciekawa jestem, kto tam sie skrywa. Ja tez obstawiam chłopca ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Cosma udostępnij wykres :) mierzysz temperaturę? Kiedy będziesz testować?
    Nie ma czego udostepniac bo nie mierze :) w piatek mam planowo dostac @ i postanowilam sobie,ze zatestuje tylko jak sie spozni z dwa dni. Wole sie poprostu ewentualnie milo zaskoczyc niz kolejny raz rozczarowac...no chyba,ze pojawi sie takie przeczucie jak u Ciebie to moze sie skusze wczesniej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss dobrze Ci :) co ogladasz?

Moj ma dzis nocna zmiane, corka polozona do spania a ja juz w betach z ksiazka, lubie miec swiety spokoj :)

• triss Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Escobar: historia nieznana :)

Cosma Trzymam kciuki i podziwiam Ze Cię nie korci wcześniej testować ;)
    Ile Twoja córcia ma lat?

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss,
    Ja już obejrzałam całą serię Escobara :)

triss lubi tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    Escobar: historia nieznana :)

Cosma Trzymam kciuki i podziwiam Ze Cię nie korci wcześniej testować ;)
    Ile Twoja córcia ma lat?

sie jeszcze okaze czy nie bedzie korcic ;)
    Cora juz duza panna,ma dziewiec lat i mama przestaje byc calym swiatem a raczej dawno juz przestala wiec zachcialo sie jej (mamie) znowu malego bobo bo juz zapomniala prawie jak to jest ;)

Daj znac czy byl dobry, lubie tego aktora benicio...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 22:00

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa gratulacje <3
    Oby tym razem spokojnie i do dalekiego zakończenia :)

Morwa lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triss witam ;) ja sledze wasz watek na biezaco ;)ale sie nie udzielalam ;) u mnie dobrze.Od gina sie dowiedzialam ze bedzie dziewuszka ;) wiec sie ciesze jalby nawet okazala sie chlopcem pozniej.Wczoraj mialam fajny humor nawet mimo ze pobolewalo mnie podbrzusze, moj R napalil w piecu ;) poznoej posiedzielismy wieczorem na jakims filmie podobnum do szybkich i wscieklych,jak sie skonczyl to mowie mu ze ide juz spac do gory a on ze zaraz przyjdzie,no i co nie.przyszedl bo jeszce cza bylo dopic piwa ktore jeszcze byly wrrr jak mnie to denerwuje, wkurza.mnie to ze co tydzien muso sie napuc masakra potem skad te.nerwy a to dopiero poczatek bo w poznoejszym stadium sa jeszce wieksze... Musse zaraz jechac do apteki bo od piatku zaczelo mnie laskotac w pochwie i nie wiem od czego to i misze cos kupic dopochwowego bo pewnie jakies zapalenie badz infekcja.,.pozniej obiad a poznoej jedziemy do tesciowej.na imieniny ;)) jutro musze zrobic badania na testosteron i progesteron i cos na a;) bo noe biote juz zadnych tabl,oprocz euthyroxu,vit D i mamaDha

triss, kahaśka lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    Dziewczyny, Wasze zdrówko :D

She o to bidule, pochorowały sie od czego? Stres czy włoskie jedzenie im nie służy?
    Nigdy nie piłam tych ziolek, to takie ogólnie na wszystko czy w kierunku zwiększenia płodności?

Mysle ze to od stresu :( Najwazniejsze ze juz im lepiej :)
    Te ziola sa na zrosty, na poprawe pracy jajnikow i na stabilizacje ukladu rozrodczego. Dostalam od dziewczyny z innego watku wiec pije, ale sa naprawde okropne w smaku :P

Nataliano gratuluje coreczki, a meza uswiadom ze jest ojcem i niech sie zacznie zachowywac odpowiedzialnie jak ojciec :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 12:46

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa dziekuje;* no mamy imie Laura Maria ;) a jak stanie sie chlopcem to mamy pare imion i cza sie zastanowic nad jakims ;) She wolf dziekuje ;* jeszcze nie maz ;)ale przyszly ;) mnie denerwuje takie co tygodniowe picie,nie.mowie ze zabraniam ogolnie moze piwo dwa ale.bez przesady...potem przez noc to smierdzi taki zaduch,dlatego spie przy otwartym oknie ;D jak bexzie tak robil to bedzie w osobnym pokoju spal...dlatego ja nie jezdze po jego braciach bo wiem jak to.sie konczylo zawsze,ale ja nie bede sie denerwowac tym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She wolf mam nadzieje ze pomoga te ziola ;) czytalam gdzies na necie ze borowina podobno jest dobra jak sie przyklada nia na jajniki (na brzuch) ;)

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliano, moj tez lubi sobie wypic piwko a czasem tez przesadzi i potem przeprasza ze juz nie bedxie, a po kilku tygodniach czy miesiacach jest to samo. Ciagle musze mu gadac ze nidgy nie zajde w ciaze jak nie zostawi tego piwska. Jasne mozna raz na jakis czas, ale nie co kilka dni piwo. Wiec rozumiem Cie bardzo dobrze.
    Tez slyszalalam o borowinie, mozna to gdzies kupic?

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Morwa, poszukam :)

17 cs <3 2.11.2019

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No.wlasnie Morwa ci juz napisala ;) to spa to tez dobra sprawa ;)

‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ