Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiem ze tempek nie mierzylas ale nie wiedzialam czy nid bylas u gina czy cos.
No to kciuki25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyNie nie, spożytkuj te kciuki na kogoś innego Tylko ja ten cień widzę i to tylko pod pewnym kątem. Nastawiam na @ za jakieś 3-4 dni
Mój gin nie chce mnie widzieć, dopóki M nie zrobi badań, a ich nie zrobi, więc jestem w ciemnej dupie Zresztą zasugerował mi prywatną klinikę od niepłodności, a ja - jak już mówiłam kilka razy - nie jestem pewna, czy AŻ tak mi zależy, żeby się babrać w kolejne jakieś badania i płacić 600zł za HSG.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 12:45
-
Skoro nie wiesz dokladnie kiedy mialas owulke, to nadzieja nadal jest, wiec ja kciuki nadal zaciskam :*
A czemu Twoj maz nie chce isc na badanie? W koncu razem sie staracie, tak czy nie? To najprostsza droga do wyeliminowania problemu.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyBo nie i już Tak powiedział, a mi się nie chce go naciskać. To w zasadzie on chciał zawsze więcej niż jedno. Skoro jemu nie zależy, dlaczego mnie ma zależeć ? Ja to dalej zaciskam ze strachu nogi, jak słyszę o porodzie naturalnym i z biegiem miesięcy starań coraz mocniej sobie przypominam poród i to, dlaczego 3 lata temu prosiłam Boga, żeby mnie ubezpłodnił.
Teraz pospałam i jak patrzę pod lupą, to nawet nie widzę tego cienia Ale w sumie dobrze - przesunęłam sobie myśli na coś innego i nie będę się codziennie zastanawiać ^^
Po 17 wpada psiapsióła na pogaduchy, to wyrzucę z siebie cały jad tego tygodnia i znów będę cudna, ćwierkająca na weekend ^^
Ech, czemu Wy mieszkacie tak daleko To nie jest ani miłe, ani dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 15:06
-
Ach te chlopy Oby poszedl po rozum do glowy
Co Ty juz o porodzie myslisz? Najpierw trzeba w ciaze zajsc
Wiesz co, dzisiaj to ja sie ciesze, ze tak daleko mieszkamy od siebie, bo musze sie na kims wyzyc i lepiej zeby to nie byla zadna z Was!
Znowu sie T dostanie jak wroci z pracy
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyWiesz, ten poród kiedyś nadejdzie A ja chyba jestem jedną z nielicznych na tym forum, które na hasła "poród naturalny i "karmienie piersią" dostaje białej gorączki
A mi tak szkoda, że bym musiała fest Polskę objechać, żeby się choć z jedną zobaczyć Kiedyś, przed ślubem, jak miałam magiczne 80% zniżki na PKP, to sobie jeździłam i generalnie przez fora i czaty to nawykłam do posiadania znajomych porozciąganych po całej Polsce
A czemu się T dostanie ?
Btw, mówiłaś wczoraj coś o nauce - czego się uczysz ?
A jeszcze wracając do dzisiejszego negatywu. To jest sierpniowy test 10dpo, kiedy miałam HCG 11 we krwi http://www.fotosik.pl/zdjecie/a82980018899332a
Dlatego dość dość ufam tej dzisiejszej jednej kresce z omamem wzrokowymWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 15:30
-
Miejmy nadzieje, ze ta chwila naejdzie i wtedy sie bedziemy martwic, ok? Teraz skupmu sie na robieniu
Ja tez kilka osob poznalam przez fora, tu w UK i kiedys sie czesto spotykalysmy, ale to sie wszystko rozsypalo Ludzie czasu nie maja, gonia za kasa, albo wychowuja dzieci, tylko ja sie chyba nudze
Dostanie mu sie bo mam wkurwa na maxa
Kochana a gdzie Ty bylas przez ten czas jak ja o tym pisalam. Ja sobie IT studiuje na stare lata i nauki od groma, a checi 025 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyO widzisz... to mi wyleciało z głowy, serio Wiedziałam, że coś studiujesz, ale zapomniałam, co.
Hah, a u mnie odwrotnie Same szczęśliwe single, gonią za karierą i tylko ja jedna z dzieckiem siedzę, gram w kulki na fejsie i się nudzę
<głask> na wkurwa :*
-
To nic, ja tez mam skleroze, pewnie przez nadmaiar informacji
Widzisz, nikomu nie dogodzisz
D-dawna lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyWiesz, ode mnie sporo znajomych się odwróciło, jak byłam w ciąży. Szczególnie pod koniec, jak gdzieś wyrażałam jakieś swoje lęki i byłam drażliwa A jak urodziłam i nie miałam tyle czasu, co kiedyś, to cóż... większość znajomości się posypała
A i tak uważam, że jak na kobietę z noworodkiem uwieszonym na ramieniu, spędzałam w sieci dość sporo czasu, co najmniej te 2-3 godziny dziennie. Np. sytuacja Zetki, w której przez 3 miesiące nie ma czasu zajrzeć na fora, bo zajmuje się dzieckiem, jest dla mnie abstrakcją Zabiłabym się po tygodniu.
A znajomości w realu...pfff Ja zwyczajnie trochę nieprzystająca jestem: nie lubię ciuchów, zakupów, ploteczek o gwiazdach i czatowania na najnowszy odcinek kolejnej chujowej produkcji tefałenu, robionej na zagranicznej licencji Nie lubię się malować (zresztą nie mogę nawet), kupować torebek do każdych butów. Butów też nienawidzę kupować
I tym sposobem z większością moich dzieciatych koleżanek (jakieśtam są) nie mam o czym rozmawiać
<będzie się dalej żalić>
A teraz rozsypał mi się kontakt z przyjaciółką, z którą byłam blisko przez 10 lat Od pierwszej rozmowy na czacie jakoś się zżyłyśmy. Jest chrzestną mojego syna i w ogóle. A teraz hmm, trochę nam się poglądy w tęczowych kwestiach rozminęły. Zlała mnie mocno, jak wróciłam teraz do leczenia i ogólnie na to drugie poronienie tak reagowała "nie denerwuj się, nie płacz, bo to nic nie zmieni".
Dziś jest dla mnie zupełnie obcą osobą... tak się w ciągu kilku miesięcy posypała wieloletnia przyjaźń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 15:53
-
Cześć dziewczyny! Ale sobie tutaj plotkujące pięknie. A że nikt Wam nie przeszkadza, to ja wtrące swoje 5 groszy ;p
She, nie swiruj z ta tempka, jest dobra! I jak nie wiesz to drukowanymi Ci napisze, ze JAK SIE ZARODEK ZAGNIEŻDŻA TO TEMP SPADA ;p Zobaczysz co bedzie jutro, poki co jest swietnie!
Chciałam Cie opiep... na osobności, pod wykresem, ale przez te miliardy komentarzy nie jestem w stanie
Dagn, nie ściemniaj ze zakupów nie lubisz;) Niby kto upolował ta ladniutka biżuterie?!?
Madlene, dzieki Kochana za dobre słowo:* Jak zwykle masz racje:*
U nas mega ślisko, jak co roku zimie udało sie zaskoczyć drogowców ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 19:43
She Wolf lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyChodzi mi o takie typowe shoppingim Wiesz, jadę sobie pochodzić po sklepach i kupować ciuchy - koszmar i tłumy ludzi naruszających moją przestrzeń osobistą
No właśnie smuteczek, jak nikt nam nie przeszkadza w plotkowaniu
Idę oglądać wynalazek o nazwie "Man in the High Castle" - alternatywna rzeczywistość, że Alianci przegrali WW2
Dobranocki i do jutra :* -
Ja tez mam spory problem z przestrzenią osobista-po latach obserwacji stwierdzam, ze mam szersza, niż przeciętny człowiek, co często niestety kończy sie jej naruszeniem. Ale zakupy nawet lubie Miłego oglądania!
Monia, co u Ciebie? Lepiej dzis sie czujesz? Moj zegar odmierza czas do Waszego testowaniaD-dawna lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny