Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Przepraszam, że się znów chwilę nie odzywałam, ale cały czas jestem z Wami myślami i z całych sił trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie! :*
Pewnie bladym świtem będę musiała wstać na siku więc zahaczę też o wasze toalety i poczatuje pod nimiMonika***, D-dawna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kalika, ja to niby wsystko wiem, ale sama wiesz ze jak czlowiek coas sobie wbije do lba, to ciezko to ze lba wybic
Daga, ja tez nie lubie zakupow, ale to nie znaczy ze nie lubie ubran. Uwielbiam ciuski, szmatki itp. Zazwyczaj kupuje wzystko online, a jak mi sie nie podoba to odsylam
Mialam dzis kolposkopie. Zadnych zmian nie widac, ale pobral mi cytologie i czekam na wynik. Oby nic mi tam znowu nie wykryliD-dawna lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Tak, mialam juz dwa zabiegi LLETZ, ostatnio w marcu, wiec teraz musze ja kontolowac czy znowu cos sie nie przyplacze
Testuje pewnie jeszcze przed switem, bo budze sie milion razy na sikuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 16:57
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyBędziecie obie w moich myślach przy wieczornej modlitwie :*
Ja ciuchy... powiem Ci, że problemowe są Ja zawsze lubię to, co jest niemodne. Pokochałam x lat temu dzwony, uważam, że to krój, który najlepiej mi leży. A w sklepach, same wiecie, co jest Po prostu wiem, jak wyglądałabym w rurkach i nie chcę straszyć na ulicach W efekcie mam chyba 4 pary spodni, z czego dwie przetarte w kroku.
A bluzki zazwyczaj kupuje mama, bo ma supermoc grzebania w ciucheksach -
nick nieaktualnyJa planuję testowa jutro około 8, jak mąż pójdzie z psem na dwór Lubię testować w samotności (oczywiście oprócz Was pod drzwiami ). Ale czuję w kościach, że w nocy dostanę @ - no jakieś takie poczucie pewności, że się nie udało... Brzuch mnie już dziś regularnie, cały dzień muli - i mimo, że wcale nie musi być zwiastun @, to ja tam swoje wiem
Ale kciuki się przydadzą, więc nie puszczajcie ich do jutra! :*
Ale odchodząc od tematu - She, rano spodziewam się dwóch tłuściochów na Twoim teście! :*
Dagn - ja też niecierpię zakupów! Wychodzę tylko wściekła z tych sklepów - spodnie za krótkie, rękawy za krótkie, cholewki butów za szerokie, a teraz jeszcze do tego doszedł nowy minus - moje standardowe rozmiary w ogóle na mnie nie wchodzą, muszę dodawać +1 lub +2 ;( Masakra
Klaudia :* co tam słychać? Jak się czujecie?D-dawna, She Wolf, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika samopoczucie bardzo dobre, czasem tylko coś mnie zakuje ale to podobno normalne bo wszystkie więzadła się rozciągają i zgaga mi też czasem dokucza. Maluch też od kilku dni zaczyna dawać o sobie znać delikatnymi puknięciami więc jestem dobrych myśli i z utęsknieniem czekam na następną wizytę
D-dawna, Doda, Monika*** lubią tę wiadomość
-
She, mam nadzieje, ze teraz wyniki beda dobre. Ważne ze makroskopowo nie widać zmian, to juz jest cos co pozwala myślec pozytywnie:) W takim razie oczekuje tutaj rano dobrych wieści, niech sie uda w końcu bo ile można czekać! :*
Monika, dmucham i chucham odganiając Twoja @. Tak by było pięknie gdybyście jutro razem z She wysikaly 2 krechy! Wchodzę tutaj po 8 i chce widzieć dobre wieści!
Dagn, no to Ci powiem, ze moda na dzwony wraca, także szykuj sie na uzupełnienie zapasów ;p
Klaudia, to piękne co piszesz. Pierwsze nieśmiałe kopniaczka szybko zmienia sie w konkretne kuksańce
Cigaretta, Ty tez lada dzien pewnie poczujesz pierwsze kopniaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 22:12
She Wolf lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyKlaudia, Cigaretta- kiedyście doszły tak daleko w tej ciąży? Dopiero co dwie kreski były
Cigaretta - zdecydowaliście się już na imię?
Ja właśnie piekę sernik z musem czekoladowym - ciekawe czy wyjdzie
Kalika - no 4 kreski to było by coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 22:17
She Wolf, kalika lubią tę wiadomość
-
Dagn Kalika, ma racje, dzwony wracja, i tu mozna je kupic bez problemu
Monika, ja tez jak rano wejde to nie chce widziec nic innego jak tylko II kreski zobaczyc :*
Podeslij troche serniczka
Kalika, dzieki za wsparcie, postaram sie Ciebie nie zawiesc, ale wiesz jak jest
A ja oczywiscie z tego powodu ze nie moglam w nocy spac, zasnelam nad ksiazkami na polsiedzaco, na 3 godz. Teraz bede sie w nocy meczyckalika lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
Monika, ja jutro planuje wypiekanie sernika. Mój bedzie czekoladowo-pomarańczowy. Zostało mi trochę pomarańczy, bo jestem w trakcie suszenia cytrusów do dekoracji świątecznych, wiec trzeba je jakos dobrze spożytkować Poza tym mój M. jutro wraca z delegacji i musze go uraczyć czymś godnie
She, nie chce tutaj żadnych wykrętów słyszeć. Prosze sikac i nie marudzić!
Akilegna, a jaka tam u Ciebie teraz temperatura?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 23:08
-
Madlene, mam taka suszarkę elektryczna do owoców, warzyw, grzybów, ziół itp. Pomarańcze, cytryny i limonki kroje na cienki plasterki, wkładam do maszyny i po kilku godzinach sa suche. Znajoma suszyła na kaloryferze, mysle ze spokojnie można tez w piekarniku. Wlasnie zamówiłam laski cynamonu na Allegro, bo planuje na święta robic z iglaków wieniec na drzwi wejściowe, stół i łańcuch na poręcz schodów przyozdobione m.in. tymi cytrusami i cynamonem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 00:27
Madlene84 lubi tę wiadomość