Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
Amore, mama mi czesto jakies leki wysyla, ale problem jest w tym, ze to sa szklane ampulki, ktore musza byc przechowywane w lodowce
ja tez wieczorami wlaczam ogrzewanie, bo normalnie zima
Monika, ja tez sie dolaczam do dziewczyn i przypilnujemy Cie zebys zaczela szukac nowej pracy
Dagn, niestety nie znalazlam. Kilka osob jedzie w lipcu, a my bedziemy w PL w sierpniu wiec sami juz sobie przywieziemy
Co do planow naweekend, to ja jutro ide z kolezanka do pubu, a w niedziele, o ile nie bedzie padac wybieramy sie nad jezioro (8 km spaceru ).
Niepokorna, dzieki, ale nie bede Cie klopotala, bo w tym cyklu juz nie zdazymy z tym calym zamieszaniem. Dzieki za chcec pomocy.
Gdzie macie zamiar sie wyprowadzic? My tez planujemy juz od dawna, ale trzyma nas tu ta cholerna klinika nieplodnosci.
Wogole to ja chce do cieplych krajow!!! Ta pogoda mnie dobija. Jeden dzien slonca, a potem tydzien deszczu. Potem sie dziwic ze tyle osob choruje tu na depresje!
Akilegna, a Twoj maz jest niemcem? Nie wiedzialam. Na szczescie moj T nie lubi pilki, wiec nie ogladamy i nie ma problemu
Dzis mnie czeka sprzatanie Nie lubie
Dagn_ lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She
Myślimy nad miastem Mansfield lub Nottingham. Nas tutaj tak naprawdę nic nie trzyma poza pięknymi widokami. Ale w życiu są rzeczy ważniejsza, a jak mi się zachce morza to wsiadam w samochód i jadę
Oj ja też marzę o ciepłych krajach, ale uda się taki wyjazd chyba dopiero w przyszłym roku -
She tak, Niemca sem wzięła my oglądamy tylko te ważne mecze, jak EM albo WM.
Niepokorna mnie podczas owulacji boli brzuch i jajniki podobnie do bólu przed @. Ale też i nie zawsze.
Chyba jednak babski wieczór odwołany. U mnie się uspokoiło za to koleżanki 2 rozłożyło, jakiś wirus panuje -
nick nieaktualnyuwaga, uwaga! ogłaszam.... że dotrwalam do końca tygodnia pracy, udało się wszystko ogarnąć i mogę spokojnie zapomnieć o pracy na 16dni! ❤ jestem przeszczęśliwa!
dzięki dziewczyny! właśnie na to licze, ze mnie dopilnujecie i dodajcie odwagi! :*
tak to jest, ze najpierw chce zmieniać, potem jakoś ucicha nerw i sobie myślę "ee może nie jest AZ TAK zle?" A to błędne myślenie, bo jest źle, tylko ja się przyzwyczajam!
Niepokorna, ja mam uczucie takiego balonika zamiast jajnika, po stronie, gdzie jest owulacja. nie mogę wtedy przez dobre kilka godzin się schylac ani przekręcić na boki ...ale może to po clo? będę wiedziała w nastepnym, niestymulowanym cyklu
...mnie tam ten mecz nudził trochę nie wiem po co te zachwyty nad remisem
O matko, ja nie wiem jak ja dam radę się spakować i nic nie zapomniec! jeszcze nic nie mam, jutro wyjazd a jeszcze dziś idziemy na kolację urodzinową szwagra, do knajpy meksykańskiej
Dagn_, NIEPOKORNA lubią tę wiadomość
-
Znowu mi sie humor zrabal
Na fejsie kolejna kolezanka zamiescila zdjecie nowo narodzonego dziecka. Nigdy nie chciala dzieci, a tu tak szast prast, rok temu slub i teraz dziecko.
Wogole w tym roku ciagle ktos rodzi i mam wrazenie ze tylko mnie sie nie udaje Wiem, wiem, nie jestem sama, ale strasznie sie wkurzylam i glupio mi z tego powodu. Po prostu zycie jest strasznie niesprawiedliwe i mnie wkurwia niesamowicie!!!!!25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyoj, She jak ja Cię rozumiem:( ostatnio jak szefowa przyszła z kilkumiesiecznym dzieckiem (ona po czterdziestce, jej 3 dziecko) to aż musiałam wyjść z pokoju, bo łzy stanęły mi w oczach...
przytulam Cię kochana :* nie martw się, nasze przyszłe dzieciątko chociaż będzie wyczekane, kochane tak wiele miesięcy zanim jeszcze powstało, będzie prawdziwym cudem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 19:31
-
Wiem Monia, ze pewnie masz racje, ale ciezko mi uwierzyc ze sie uda.
Boje sie, ze niedlugo wyczerpia sie wszystkie dostepne dla mnie sposoby i nie wiem co wtedy zrobie. Teraz mam plan do konca roku, a co jak sie nie uda nawet z in vitro? Na ile prob nas bedzie stac?Takie mnie biora rozwazania. Walne sie chyba winko. Potrzeba mi alkoholu,a tu jeszcze pare butli z urodzin zostalo i sie marnuje
Ty sie lepiej pakuj, bo walniesz se drinka wieczorem i sie nie spakujesz25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnykochana, uda się nam! zaslugujemy na to! po prostu musimy trochę dłużej na to czekac, Ale się uda. musi.
Bóg, jak zamyka drzwi, to otwiera okno.
musimy w to wierzyć, no bo co nam zostaje? dam radę Kochana :*
...no ja właśnie pije wino w knajpie - dziś na bank się nie spakujeShe Wolf lubi tę wiadomość
-
Ja zaraz tez nalewam wino i sie relaksuje.
Monia, obys miala racje, bo ja w cuda juz nie wierze
Widze ze nikt do nas z winkiem lub soczkiem nie chce dolaczyc?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnymusisz wierzyć! wiesz, autosugestia i te sprawy Ja zamierzam to właśnie uskuteczniać
...na wiarę najlepsze jest winko:D ja już dziś we wszystko wierzę ;P
Ja coś czuje, ze spotkamy się w sierpniu i.będziemy gadać o usg, rzyganiu i takich innych piedolach: :*akilegna♥ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzebije Was. zjadłam meksykańskie danie, gdzie był szaszłyk wieprzowy, żeberko, pierś z kurczaka, do tego pieczone ziemniaki, kukurydza i niecałą butelką wina wszystko po 20tej godzinie;) <pijana> <najedzona><ciąża spożywcza>
jutro będę płakaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 23:06
-
No to zdrowko dziewczyny
Ja juz druga lampke zaczynam i od razu lepiej sie czuje
17 cs 2.11.2019
Ja znowu wolalabym browarka, ale juz zaczelam winko, wiec nie bede mieszala
Ps. Monia Ty prosiaku
Ja dzis zrobilam dorsza, ziemniaczki z marchewka i salatka z pomidorow i rzodkiewki
Tak wogole to od dzis zaczelam pic szejki bialkowe, bo podobno maja dobry wplyw na jajka Kupilam taki z groszku dla nas obojga i jest w smaku okropny ble
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 23:16
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty