Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKotowa dziękuję za pamięć o mnie i mocno mocno trzymam kciuki :* na pewno Wam się teraz uda :* ❤
U mnie przerwa do odwołania, najkrócej do po wakacjach, także nawet jak bym wróciła to raczej nikogo z Was już tu nie będzie tego Wam wszystkim życzę!
Kotowa lubi tę wiadomość
-
Kotowa wrote:Hej dziewczyny, dziękuję za pamięć i kciuki. Po PGD został tylko, albo aż jeden zarodek. 1 z 14... To w sumie lepiej niż ostatnio, kiedy z 18 nie został żaden.
Po długich rozmowach z szefową kliniki i zapewnieniach, że nie ma przeciwwskazań, zrobiliśmy dziś transfer. Trzymajcie kciuki za tę super dzielną i wyjatkową osóbkę
Trzymam mocno i nie puszczam ❤Kotowa lubi tę wiadomość
-
Flowwer, jesteś jeszcze w szpitalu?
Ja też mam dziś dzień dumania, nawet dwa razy łezka poleciała.. ostatnio prawie wszystkie moje myśli krążą wokół posiadania dziecka. Czuję, że bez tego niego nie będę mogła poczuć się już szczęśliwa w życiu. A z każdym cyklem mam coraz mniejszą nadzieję, że może nam się udać. W czwartek gdy dostałam @ tydzień przed terminem, siedziałam w pracy mając łzy w oczach i starałam się nic nie mówić, bo głos mi z nerwów drżał.
Także wszystkie mamy kryzysy. Jest to przykre, że los nas tak doświadcza - posiadanie dziecka jest czymś jak najbardziej naturalnym i to niesprawiedliwe, że dostajemy takie kłody pod nogi. Ale musimy walczyć i pokonywać kolejne trudności, bo tylko w ten sposób może nam się udać spełnić marzenie. I mam nadzieję, że wszystkim nam się to w końcu uda. -
summer86 wrote:Flowwer, jesteś jeszcze w szpitalu?
Ja też mam dziś dzień dumania, nawet dwa razy łezka poleciała.. ostatnio prawie wszystkie moje myśli krążą wokół posiadania dziecka. Czuję, że bez tego niego nie będę mogła poczuć się już szczęśliwa w życiu. A z każdym cyklem mam coraz mniejszą nadzieję, że może nam się udać. W czwartek gdy dostałam @ tydzień przed terminem, siedziałam w pracy mając łzy w oczach i starałam się nic nie mówić, bo głos mi z nerwów drżał.
Także wszystkie mamy kryzysy. Jest to przykre, że los nas tak doświadcza - posiadanie dziecka jest czymś jak najbardziej naturalnym i to niesprawiedliwe, że dostajemy takie kłody pod nogi. Ale musimy walczyć i pokonywać kolejne trudności, bo tylko w ten sposób może nam się udać spełnić marzenie. I mam nadzieję, że wszystkim nam się to w końcu uda.
Tak siedzę i sie zastanawiam nad tymi moimi winikami znaleziono mały polip i b.małe ogniska endometriozy ktore w/g dr nie stanowiły problemu. Ehhh życie jest ciężkie i mało sprawiedliwe.Ja już nie przezywam @ bo to u mnie norma.
Mam nadzieje że dr mi włączy odpowiednią stymulacje bo tylko w tym nadzieja
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyI po co było się załamywać po pierwszym cyklu
Widzisz? Dalej będzie kasiorka z Polski, możesz już być spokojna ;]
To żem pisała ja, Dagn która wszystkich, co chciała, ma na fejsie i która, skoro kolejna ciąża jest zagrożeniem życia, będzie do końca życia na hormonach, więc niniejszym zwija dupę z tego forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 09:12
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Dagn_, ale jak to? musisz z nami zostać póki wszystkie nie zajdziemy..
Niepokorna, ale cudowna wiadomość. Gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 16:20
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
NIEPOKORNA wrote:Dziewczyny, w przypływie podejrzeń, że temperatura jakoś dziwnie rośnie zamiast spadać zrobiłam test...
Ogromne gratulacje !!p.s jak sie to robi ? Hihi
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄