GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Karma88 wrote:KateHawke badał, badał. Wszystko u niego pięknie w tej kwestii.
Po prostu to typ faceta wyluzowanego. Cwaniaczek rozleniwiłam go i efekt jest taki jaki jest. Także muszę byc w tej kwestii twarda i się nie złamać. Zobaczę czy cokolwiek to pomoże.
Testosteron w żelu mój tata bierze od dłuższego czasu, bo normy miał mega niziutkie. Ale to cholernie drogie jest, prawda?
Tanie to nie było ale miał tylko 10 tubek tego żelu i co 3 dni. Nie mozna było przesadzać bo zbyt długie branie testosteronu obniżyłoby inne parametry nasienia. Ale to i tak wystarczyło żeby poprawić jego chęć
Musisz to olać ale tak totalnie. Jeśli masz robić badania to mu sie nie przyznawaj. Udawaj że nic a nic Cię to nie obchodzi. Ale oczywiście w okolicach owulki ubierz koronkową bieliznę i zrób jakieś sexi szachu-machu - to jest świetne że uwiedziesz go a eMek bedzie myślał że to ON cię do łóżka zaciągnął Działa i do tego myśli, że panuje nad sytuacjąlamka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Przy pierwszym cyklu jak mnie bzyknął raz dzień po okresie i stwierdził ze jest tak zajebisty, ze na pewno jestem już w ciąży i nie będzie dziecku szkodził to mi się chciało śmiać, ale teraz to bym go miała ochotę zatłuc.
O mamo. Posikałam się.
KateHawke wrote:Udawaj że nic a nic Cię to nie obchodzi. Ale oczywiście w okolicach owulki ubierz koronkową bieliznę i zrób jakieś sexi szachu-machu - to jest świetne że uwiedziesz go a eMek bedzie myślał że to ON cię do łóżka zaciągnął Działa i do tego myśli, że panuje nad sytuacją
Zobaczymy, niech sie przez kilka dni sam postara troche. A potem wkrocze do akcji. Podraznie sie z dziadem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 14:28
Malgonia, KateHawke lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88, ja lubię zrobić przed owu wielkie pranie... a potem kąpiel i "ups, zapomniałam sobie wyjąć świeżego ręcznika z szafy, przynuesiesz miiii?!"
Mojemu na "dobre chęci" pomaga 1) czarna maca zamaskowana jako witamina zapobiegająca syndromowi rosnącego czoła (nie przyznam mu się, czym go karmię, nigdy!).
2) nieświadomość - jak nie wie, że dni płodne to od razu jest lepiejMalgonia, KateHawke, lamka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Flowwer MASZ TĘ MOC. bardzo się cieszę :* Jesteś w ciąży dobrze ze twój mąż kolano naprawił bo się ubiega za potomkiem jeszcze hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 14:37
-
StaraczkaNika wrote:Karma88, ja lubię zrobić przed owu wielkie pranie... a potem kąpiel i "ups, zapomniałam sobie wyjąć świeżego ręcznika z szafy, przynuesiesz miiii?!"
Mojemu na "dobre chęci" pomaga 1) czarna maca zamaskowana jako witamina zapobiegająca syndromowi rosnącego czoła (nie przyznam mu się, czym go karmię, nigdy!).
2) nieświadomość - jak nie wie, że dni płodne to od razu jest lepiej
ja w mojego też wkładam z 8 tabletek dziennie, w tym żen-szen, ale planuje mu zapodać jakiś braweran w newralgicznym momencie, tylko muszę w tym tygodniu zmienić godziny podawania tabletek A ze tabletki ciągle inaczej wyglądają, bo nie jestem wierna firmom to się nawet chłopaczyna nie zorientuje.
p.s. myślałam, że tylko ja jestem taka okropnaKarma88, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flowerr Ty jak dowalisz to nie ma mocnych! : D na taka fasolkę warto było czekać 15 lat : )!!!!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyAle wy macie jazdy z tymi facetami...Ja mam chyba okaz potulnego baranka z libido 200%. Jemu wszystko jedno z jakiej okazji sex i czy mam dres czy koronki na sobie. Aż czasami wolałabym żeby mu te chęci opadły...
Karolina90, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:ja w mojego też wkładam z 8 tabletek dziennie, w tym żen-szen, ale planuje mu zapodać jakiś braweran w newralgicznym momencie, tylko muszę w tym tygodniu zmienić godziny podawania tabletek A ze tabletki ciągle inaczej wyglądają, bo nie jestem wierna firmom to się nawet chłopaczyna nie zorientuje.
p.s. myślałam, że tylko ja jestem taka okropna
Mój by się buntował, gdyby wiedział, czym go karmię, ale odkad zaczęło mu się czułko powiększać to mogę w niego wcisnąć wszystko pod tym jednym pretekstem (wszak kwiatuszek jest wrażliwy na punkcie urody)Karma88, KateHawke, Malgonia, Izape_91, lamka lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Ale wy macie jazdy z tymi facetami...Ja mam chyba okaz potulnego baranka z libido 200%. Jemu wszystko jedno z jakiej okazji sex i czy mam dres czy koronki na sobie. Aż czasami wolałabym żeby mu te chęci opadły...
U mnie to samo..Frelcia lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Agulineczka bardzo się cieszę, wzrost przyspieszył teraz musi być dobrze
Izape nie chce Ci dokładać, ale z oscypkami tez ostrożnie - są z niepasteryzowanego mleka, wiec w ciąży powinno się unikać a bardzo wierzę, że w niej jesteś tylko się nie martw na zapas bo Twoja fasolinki jest jeszcze malutka jak ziarenko maku i na razie nie przejmuje jeszcze nic od Ciebie, wiec spokojnie. To porada na przyszłość
Swoją drogą z chęcią bym zjadła oscypka zjem latem
Cholera tak myślałam ze oscypków jeść nie wolno....ale trudno stało się. Do jutrzejszego testu stopuje!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Nika o ludzie.
Ja ostatnio mojemu powiedzialam, ze jak depilacja idzie w ruch to ni hu hu mu sie nie chce, pare dni pozniej zarosnieta jestem dopadnieta, przypadek?
Kij, teraz musze dzien w dzien depilacje uprawiac na wszelki wypadek. Zobaczymy co dziad wymysli.lamka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Frelcia wrote:Ale wy macie jazdy z tymi facetami...Ja mam chyba okaz potulnego baranka z libido 200%. Jemu wszystko jedno z jakiej okazji sex i czy mam dres czy koronki na sobie. Aż czasami wolałabym żeby mu te chęci opadły...
No właśnie mój ma tak samoFrelcia lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90, Karma88, lamka lubią tę wiadomość