GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Flower!!!!!❤❤❤
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
10.20-04.21 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
Zaraz mnie wyślą z roboty na jakieś badania psychiatryczne jak nie przestanę płakać przy komputerze.
Flo jak przewspaniale
Widziałam, że się udalamka lubi tę wiadomość
-
Flo udało się! To trzymam kciuki, żeby maluszek pięknie rósł!
KateHawke oj widze, że mnie rozumiesz. :*
Wczoraj mu wyrypałam w twarz, że mam już w dupie pilnowanie płodnych, informowanie go, czy proszenie się łaskawie o bzykanie, bo jak sama bym nie sygnalizowała to byłoby raz na cykl. A z tego nie wiem jak chce splodzic cokolwiek.
Takze wie, ze ja z tym skonczylam, niech sam wyznacza owu, niech sam sie zainteresuje, ja mam w nosie to juz.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
KWIATUSZKU jesteś MAMUSIĄ
-
Najcudowniejsza wiadomosc ever
Kochana moja ciesze sie z Twojej bety jak se swojej wlasnej. Niech Wam ten maly Cud rosnie zdrowo. Spokojnej ciazuni zycze bez wybojow :* GRATULACJE FLO!!!lamka lubi tę wiadomość
-
Karma88 wrote:KateHawke oj widze, że mnie rozumiesz. :*
Wczoraj mu wyrypałam w twarz, że mam już w dupie pilnowanie płodnych, informowanie go, czy proszenie się łaskawie o bzykanie, bo jak sama bym nie sygnalizowała to byłoby raz na cykl. A z tego nie wiem jak chce splodzic cokolwiek.
Takze wie, ze ja z tym skonczylam, niech sam wyznacza owu, niech sam sie zainteresuje, ja mam w nosie to juz.Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarma rozumiem Cię pamiętam jak się na samym początku pokłóciliśmy z mężem o starania... Bo on stwierdził, że on nie będzie się kochać na zawołanie bo ja mam dni płodne. On chce żeby to spontanicznie wyszło. A ja do niego "ale żeby zrobić dziecko to trzeba uprawiać seks" i się obraził ale potem przemyślał i zrozumiał i inaczej już na to wszystko patrzy (zwłaszcza, że mija pół roku a u nas nadal zero brzuszka).
Barbarka - wszystkiego najlepszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 14:04
KateHawke, Karma88, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow ale przyrost!!!!!!! Cieszy się całe OF bo cuda się zdarzają nawet ja mojego sikańca dla jaj poszłam zobaczyć i widzę albo mam i mamy jakiś cień widmo! Aż do 6 czekać nie nastawiam się na happyend bo patrząc na twoją historię nie mam co aplikować! GRATULUJĘ
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Jakaaaaaaaaaaaaaa WIELKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
UWIERZ!!!!!!!!!!!! Kochanie Moje jesteś w ciąży!!!!!!!!!!!!! Jesteś MAMUSIĄ Okruszka!!!!!!!!!! W przyszłe Święta będziesz tulić Maleństwo!!!!!!!!
Niewyobrażalna radość!!!!!!!!!!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
KateHawke badał, badał. Wszystko u niego pięknie w tej kwestii.
Po prostu to typ faceta wyluzowanego. Cwaniaczek rozleniwiłam go i efekt jest taki jaki jest. Także muszę byc w tej kwestii twarda i się nie złamać. Zobaczę czy cokolwiek to pomoże.
Testosteron w żelu mój tata bierze od dłuższego czasu, bo normy miał mega niziutkie. Ale to cholernie drogie jest, prawda?
lamka widzisz co innego jak to na początku starań, a co innego po ponad 2 latach. No ja też mam granicę cierpliwości i poki co to tylko ja musze sie leczyc, badac, bo u niego na tip top. No ciesze sie bardzo, ale to nie moze byc taka przepasc, ze ja wszystko mam na glowie, a on nic.
Nie wiem jak wytrzymam z takim postanowieniem, ale musi dziad zobaczyc, ze cos tu nie jest halo.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Barbarka1984 wrote:Najcudowniejsza wiadomosc ever
Kochana moja ciesze sie z Twojej bety jak se swojej wlasnej. Niech Wam ten maly Cud rosnie zdrowo. Spokojnej ciazuni zycze bez wybojow :* GRATULACJE FLO!!!
Oooo! Najlepszego z okazji imienin! Cudownej, bezproblemowej ciąży i zdrowego, silnego dzieciątka!Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
ANkaG wrote:Wow ale przyrost!!!!!!! Cieszy się całe OF bo cuda się zdarzają nawet ja mojego sikańca dla jaj poszłam zobaczyć i widzę albo mam i mamy jakiś cień widmo! Aż do 6 czekać nie nastawiam się na happyend bo patrząc na twoją historię nie mam co aplikować! GRATULUJĘ
Oh, a nie mówiłam, że grudzień to będzie epidemia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Flo udało się! To trzymam kciuki, żeby maluszek pięknie rósł!
KateHawke oj widze, że mnie rozumiesz. :*
Takze wie, ze ja z tym skonczylam, niech sam wyznacza owu, niech sam sie zainteresuje, ja mam w nosie to juz.
Ja mam to samo. Dopiero jak swojemu zagroziłam rozwodem to doszedł do wniosku, ze jednak wypadałoby się częściej bzykać. I choć nic w tym kierunku nie robi (ciekawe czy zrezygnuje w tym tygodniu z treningów) to chociaż ni pierdzieli mi jak to nic mi nie wolno i jak mam o siebie dbać itp.
Przy pierwszym cyklu jak mnie bzyknął raz dzień po okresie i stwierdził ze jest tak zajebisty, ze na pewno jestem już w ciąży i nie będzie dziecku szkodził to mi się chciało śmiać, ale teraz to bym go miała ochotę zatłuc.KateHawke, lamka lubią tę wiadomość