GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rośnie!!! Rośnie, rośnie, rośnie! ♡♡♡ Jeeeezu, ale się cieszę! To znaczy wiedziałam, że tak będzie,ale jak się zobaczy na własne oczy taki jakże ładny wynik, to serce rośnie
Flowwer kochana, gratuluję Przy twoim nicku na pierwszej stronie powinno być 15 serduszek, po jednym za każdy rok czekaniaKateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
U ns tez na poczatku bylo super, alez miesiaca na miesiac, z roku na rok jak rezultatow nie ma to i odchodzi ochota. Takze z jednej strony tez go rozumiem, ale niestety lata beztroskiego skakania minely.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
lamka wrote:Nika - o to to to to!
Jeszcze polecam świeżą depilację przed owu (cóż za zbieg okoliczności). -
Mój się początkowo buntował przeciwko tabletkom, ze jak to on przecież okaz zdrowia i w ogóle. Ale ja zwalam wszystko na jego treningi, że jak się tyle ćwiczy to się wypaca i w ogóle wiec tak bardzo nie obciąża to jego męskości
A jak miał pierwszy po latach poranny wzwód to sam się zaczął dopytywać o cukiereczki jak mu zapomniałam kiedyś daćKateHawke, Karma88, Kaczorka, lamka lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:U ns tez na poczatku bylo super, alez miesiaca na miesiac, z roku na rok jak rezultatow nie ma to i odchodzi ochota. Takze z jednej strony tez go rozumiem, ale niestety lata beztroskiego skakania minely.
A my wczoraj śmialiśmy się do rozpuku, że gdybyśmy to wiedzieli to przed ślubem nie wydalibyśmy fortuny na gumki i antykoncepcję Tyyyyle kasyKarma88, Malgonia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Ale wy macie jazdy z tymi facetami...Ja mam chyba okaz potulnego baranka z libido 200%. Jemu wszystko jedno z jakiej okazji sex i czy mam dres czy koronki na sobie. Aż czasami wolałabym żeby mu te chęci opadły...
Hehe u mnie podobnie. A właściwie to moje libido jest dołujące i nie nadążam za emkiem. Ale moja chłopina ma już 4 dychy na karku, więc jak to mówią głowa siwieje dupa szleje. A, że on z gatunku leniwców i za innymi babeczkami nie chciałoby mu się pewnie latać, więc brałby 2 razy dziennie to co mu się po domu kręci Często mnie to wkurza, zwłaszcza przed owu bo wydaje mi się ,że zbyt częsty sex nie najlepiej wpływa na jakość żołnierzy .Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
KateKum wrote:U mnie chyba @ się rozkręca, więc prezentu na święta nie będzie
Juz plamienie?: ( ale w grudniu zdążysz jeszcze siknac??
Mija dla mnie gotowanie czegokolwiek jest trudne i musze wszystko wcześniej zaplanować, na spontanie to tylko nalesniki/ pancakes albo zimnioki jajko sadzone i ogórki : p
Od 15 obiecuje nie sikać, bede trzymała tak długo jak się da!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Frelcia wrote:Tylko szkoda że póki co nic z tego nie wynika
Oj..tam, ja już sobie zaczęłam tłumaczyć, że wszystkiego mieć nie można od razu przyjdzie i do nas niedługo👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
KateHawke wrote:A my wczoraj śmialiśmy się do rozpuku, że gdybyśmy to wiedzieli to przed ślubem nie wydalibyśmy fortuny na gumki i antykoncepcję Tyyyyle kasy
KateHawke lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
StaraczkaNika wrote:Ty tu nie pisz takich rzeczy! Ktoś przeczyta i Ci go zamkną w zoo jako rzadki gatunek
A ja myślałam, że większość tak ma.. o ja naiwna!!
Może też powinnam w końcu swojego docenić?
Święta idą - może jakiś lepszy prezent mu sprawię.KateHawke, Karma88, Malgonia, Emilkap11, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:Flo udało się! To trzymam kciuki, żeby maluszek pięknie rósł!
KateHawke oj widze, że mnie rozumiesz. :*
Wczoraj mu wyrypałam w twarz, że mam już w dupie pilnowanie płodnych, informowanie go, czy proszenie się łaskawie o bzykanie, bo jak sama bym nie sygnalizowała to byłoby raz na cykl. A z tego nie wiem jak chce splodzic cokolwiek.
Takze wie, ze ja z tym skonczylam, niech sam wyznacza owu, niech sam sie zainteresuje, ja mam w nosie to juz.
Myślę, że wiele z nas Cię rozumie. Mój jak odebrał wyniki nasienia i okazało się, że ma 4% to walnął mi tylko.... No o co Ci chodzi, przecieź są w normie. Jak mu tłumacze, ze ważna jest też jakość i może tak by zadbał trochę o nasienie, to mówi tak wiem i nic z tego nie wynika.
Jak mu dzisiaj mówię, ze dostałam @ to zmienia temat, jakby nie słyszał. Tyle w temacie emkow -
KateHawke wrote:A my wczoraj śmialiśmy się do rozpuku, że gdybyśmy to wiedzieli to przed ślubem nie wydalibyśmy fortuny na gumki i antykoncepcję Tyyyyle kasy
KateKum wychodzi na to, że co drugi M jest taki sam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 14:57
KateHawke lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Juz plamienie?: ( ale w grudniu zdążysz jeszcze siknac??
Mija dla mnie gotowanie czegokolwiek jest trudne i musze wszystko wcześniej zaplanować, na spontanie to tylko nalesniki/ pancakes albo zimnioki jajko sadzone i ogórki : p
Od 15 obiecuje nie sikać, bede trzymała tak długo jak się da!
Jak dobrze pójdzie to powinnam zdążyć -
Frelcia wrote:Oby za 14 dni!
oo no ja też za 14 dni bo sobota/niedziela była owulka👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️