GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika na pewno pęcherzyk będzie tam gdzie ma być. Ja to wiem To skoro Ty ostrożnie z radością, to ja będę się cieszyć przez ten czas za Ciebie Bo to oczywista oczywistość że niebawem będzie
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Agulineczka bardzo się cieszę, wzrost przyspieszył teraz musi być dobrze
Izape nie chce Ci dokładać, ale z oscypkami tez ostrożnie - są z niepasteryzowanego mleka, wiec w ciąży powinno się unikać a bardzo wierzę, że w niej jesteś tylko się nie martw na zapas bo Twoja fasolinki jest jeszcze malutka jak ziarenko maku i na razie nie przejmuje jeszcze nic od Ciebie, wiec spokojnie. To porada na przyszłość
Swoją drogą z chęcią bym zjadła oscypka zjem latemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 13:10
-
Jejku po weekendzie ciężko nadgonić Was.
Flo dziś beta? Powodzenia!!!!!!
Ja żyję... jako tako. Z M się kłócimy, powiedziałam, że mam dość. Niech sam sobie pilnuje bzykania, nastroju, ja jestem już zmęczona tym wszystkim. Nie mam siły ciągnąć nas dwojga.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzień dobry Kochane
Jestem z Wami cały czas tylko ciężko mi coś napisać optymistycznie.
flo kciuki za piękny przyrost
Bunia tak się ciesze, że się odezwałaś :* oby teraz już było tylko lepiej to przykre co Cię spotkało
Nie pamiętam nickami, ale bardzo tulę które przywitały @ i biel na teście.
Gratuluję maluszków, zdjęcia są wspaniałe
Kochane czy estradiol wyższy w 19 DC niż w 12 DC to normalne?
Cały czas trzymam kciuki za Wszystkie!!!lamka lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Jedna na pewno estradiol wysoki się ma w ciąży a Twój wykres wygląda optymistycznie
Ja w tym czasie miałam 825 pmol - 219.286.. pg
A z wczoraj 1254 pmol - 341.596.. pgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 13:18
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyAgulineczka nie widać Twojego kalendarzyka więc może się mylę ale jesteś na 300% pewna że tyle dni po owu jesteś? Bo dziewczyny widzę że mają 2 owulacje i że różnie to bywa z temp i śluzem więc może poprostu jest mniej dni od owy czy zagniezdzenia?! Ja robiłam tylko testy owu2i ciężko się zastanawiam czy na tym nie pozostanę żeby potem nie świrować i nie wkręcać sobie. Mam często wrażenie że im mniej wiesz lepiej śpisz i to coś w tym jest. Izape wieczorem sikła i niepospała i teraz każda czeka na kolejny test a wyobraźnia działa ja też nie mam silnej woli z sikaniem i czekam do 6 ale jeden już zrobiłam wiedząc że na 90% będzie negatywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 13:19
-
Agulineczka głowa do góry! zobaczymy, co powie lekarz
Flo o której wynik?
Mysss eMek ma super wyniki, teraz musisz go brać w obroty
A w ogóle to macie jakieś sprawdzone źródło, z którego zamawiacie MACE?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Izape_91 wrote:Nika będzie dobrze, musimy się trzymać dzielnie ! myślę, czy by wieczorem nie siurnąć, ale znowu jak nic nie wyjdzie albo jakieś mdłe kreski to bedę na siebie zła. Mąż pomyśli, że jestem wariatką, która jak nie nasika na test to nie uśnie : P
pilik, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
FLO będzie pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!
Mysss gratuluję super armii eMka!!! Teraz do dzieła!!!
Amy,Izape,Blue nie mogę się doczekać Waszych dzisiejszych/jutrzejszych pozytywów!!!
Kate tulę i jednocześnie trzymam kciuki za szybką procedurę
Bunia Jesteś dzielna!!! dobrze, że jesteś w szpitalu i masz dobrą opiekę życzę szybkiego powrotu do starań
Staraczka,Malka aaaaa jakie cudne bobaski!!!!!!!!!!! Piękności
Agulineczka nie poddaje się Maluszek!!!
KateHawke, staraczka1111, malka, Amy333, blue00, Bocianiątko lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
agulineczka wrote:Nawet nie wiesz jakbym chciała dołączyć z Tobą na sierpniówki
agulineczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bunia86 wrote:Nika na pewno pęcherzyk będzie tam gdzie ma być. Ja to wiem To skoro Ty ostrożnie z radością, to ja będę się cieszyć przez ten czas za Ciebie Bo to oczywista oczywistość że niebawem będzie
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:No ja właśnie nic nie zakładam. Moja sis też straciła taką wczesną ciążę i wiem, że takie rzeczy się dzieją, a ona ogólnie ma dużo lepsze wyniki niz ja (starość nie radość). Dlatego trzeba się opanować, zająć głowę bieżącymi sprawami... albo cudzymi sprawami
Ja nie umiem tej głowy własnie czymś innym zająć. Tak już mam, że jak mi na czymś strasznie zależy to będę tylko o tym myśleć. Nie znoszę tego u siebie. Nie potrafię wyluzować i myśleć co ma być to będzie. Chyba przydałyby mi się jakieś warsztaty albo dobry psycholog.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:Ja nie umiem tej głowy własnie czymś innym zająć. Tak już mam, że jak mi na czymś strasznie zależy to będę tylko o tym myśleć. Nie znoszę tego u siebie. Nie potrafię wyluzować i myśleć co ma być to będzie. Chyba przydałyby mi się jakieś warsztaty albo dobry psycholog.