GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
myssss wrote:Kochane nie mam pojecia co sie wydarzylo. Ale przypuszczam:
1. Ostatnio jak badal nasienie to oddawal je w domu i dowozil do laboratorium. Zanim dojechal minelo 40 minut, a zanim wypelnil papiero kolejne 15 min. Pewnie zanim to zbadali to jeszcze minal jakis czas.
2. Wtedy byla abstynencja 7 dni, teraz 4 dni (a dokladnie 3,5 dnia)
3. Miesiac przed poprzednim badaniem mial problem z plecami i bral domiesniowy ketonal i jeszcze jakies inne leki. Byla tez jakas choroba przy ktorej bral antybiotyk.
4. Od razu jak tylko zobaczylam tamte wyniki to zapodalam mu Androvit, L-karnityna, Maca, Witamina C, Cynk, Witamina D3 i magnez.
Tak wiec moze podzialaly suple, a moze wtedy byly niesprzyjajace okolicznosci dlatego tak slabo wyszlo. -
myssss wrote:Kochane nie mam pojecia co sie wydarzylo. Ale przypuszczam:
1. Ostatnio jak badal nasienie to oddawal je w domu i dowozil do laboratorium. Zanim dojechal minelo 40 minut, a zanim wypelnil papiero kolejne 15 min. Pewnie zanim to zbadali to jeszcze minal jakis czas.
2. Wtedy byla abstynencja 7 dni, teraz 4 dni (a dokladnie 3,5 dnia)
3. Miesiac przed poprzednim badaniem mial problem z plecami i bral domiesniowy ketonal i jeszcze jakies inne leki. Byla tez jakas choroba przy ktorej bral antybiotyk.
4. Od razu jak tylko zobaczylam tamte wyniki to zapodalam mu Androvit, L-karnityna, Maca, Witamina C, Cynk, Witamina D3 i magnez.
Tak wiec moze podzialaly suple, a moze wtedy byly niesprzyjajace okolicznosci dlatego tak slabo wyszlo. -
nick nieaktualny
-
url=https://naforum.zapodaj.net/8edbe5a747f2.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8edbe5a747f2.jpg[/url]
Wszystko idealnieblue00, JuicyB, lamka, Izape_91, olik321, summer86, pilik, Emilkap11, Melevis, KateHawke, agulineczka, Jadranka, Agniechaaaa, Jedna_z_Wielu, PodwojnaMamaWdwupaku, Lena21, Karma88, KateKum, Maja84, Anna Stesia, by7mistake, Bajkaaa, Lunaris, Kaczorka, Madżka89, staraczka1111, Bea25, E_w_c_i_a, Koteczka82, Flowwer, pawojoszka, Motylek85, Femine_, Amy333, pasiasta, Bocianiątko, Kargo31, Sarna84, matkapatka lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Mysssss ale ekstra żołnierzyki!! Super się cieszę!
Blue oby to była fasolka, czekamy jutro na porannego sika! Edit: jak teraz się postarałam bardziej to faktycznie widać różowy cień! Może beta?
Reset - no u mnie nigdy nie było tak szybko owulacji, nie spodziewałam się, nieprzygotowana jestem. Mam takie WTF...
chciałabym zpbaczyć lamka jak bardziej się starałaś przed monitorem/telefonem zobaczyć tę kreskę : P hahah
weszłam na Twój wykres, faktycznie jesteś syzbkoowulującą kobietą !
ja przez Ciebie chcialam kiedyś zaraz po @ sikać, tak mnie skrzywiłaś : PWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 12:23
blue00 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:A żona górnika może być?
a tak serio, podziwiam wszytskich górników i życzę tylu zjazdów co wyjazdów bo to bardzo ciężka praca. Ja nie wiem, ale jakby mój mążtak pracował to bym już dawno osiwiała, podziwiam Cię !KateHawke lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
agulineczka wrote:Izape śliczne widoki.
Ja już wróciłam z laboratorium. Wyniki hcg dzisiaj, prog w środę dopiero. -
nick nieaktualny
-
Amy gdzie Twój sik dzisiejszy ? Przecież tam będzie fasolka !
Kurde tak myśle o tych gorących kąpielach i zaczynam żałować, bo teoretycznie miały wywołać mi @ a jak coś zepsułam przez to ?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape - jeśli Ty z tych niesikających to znaczy, ze z tych co se wmawiają objawy. innej opcji nie ma. Więc co tam poza cyckami słychać, bo coś na pewno
Swoją droga to nie wiem jak wytrzymujesz
możesz tu nam szkolenie jakieś motywacyjne przeprowadzić
Ja dziś myślami z Agulineczką i Flo i czekam dziewczyny na pozytywne wieści
Blue ja też coś tam widziałam, zwłaszcza jak tylko spojrzałam. Potem może już mi się zaczął ten cień cienia rozmazywać, ale wydaje mi się że on tam był.
Myssss, a długo już karmisz męża tymi suplami?
Frelcia śliczne fotolamka, agulineczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bunia86 wrote:Zadam głupie pytanie, ale te leki to w jednym suplemencie są, czy to są nazwy każdego?
Czuje się dobrze, troszkę cos tam pobolewa, ale nie jakoś mocno. Z najgorszych rzeczy to nudności i zawroty głowy po tym leku, Krwawię cały czas już 4 tydzień, ale coraz słabiej. Opieka jest w miarę ok, sam fakt że jestem w szpitalu to już dużo, niemniej jednak mam wrażenie że mogli by tu się lepiej zajmować pacjentkami i nie chodzi tylko o mnie. Ja zresztą czekałam w szpitalu 2 dni nic nie jedząc bo może zabieg a może nie, nic nie wiedząc bo przez ten czas nikt do mnie nie przyzedł a jak sama pytałam to słyszałam że lekarz prowadzący mi powie, z tym że jego akurat w szpitalu nie było przez najbliższą dobę. Do tego raz zrobione USG i nikt nawet nie chce powtórzyć, trochę to takie dziwne, ale wiem że jakby coś się działo to gdzieś może jakiś lekarz się obudzi i pomoże
Lena zapisuję sie w 1 kolejności na brzuszek
Iza piękne widoki! Zazdro Weź no siknij, mnie ominęły ostatnio takie emocje, także sikaj sikaj!
Agulineczka, nie wiem jaki masz przyrost, bo nie zaglądałam ostatnio, ale znam przypadki gdzie beta wolno rosła ale było wszystko ok, mój doktor zresztą sam mi kilka takich przykładów podał także zaciskam mocno kciuki :*Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Iza ja właśnie doczytałam Twoją historię z facelle z wczoraj. Mnie nigdy facelle nie oszukał i takie jasne wychodzące po czasie zawsze oznaczały ciążę Kurcze jakbym miała telefon to bym Ci pokazała facelle z wartości bety 21
lamka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dzisiejsza beta 115,6
9dpo 9,2
11dpo 31,2
13dpo 44,6
16dpo 115,6
StaraczkaNika, summer86, Agniechaaaa, blue00, KateHawke, Malgonia, olik321, mi88, Frelcia, justyna14, Jedna_z_Wielu, PodwojnaMamaWdwupaku, Lena21, Karma88, KateKum, Maja84, Anna Stesia, by7mistake, Lunaris, Madżka89, staraczka1111, Czrna 81, Bea25, Koteczka82, Flowwer, nenusia, pawojoszka, Motylek85, Tosia2323, Kotowa, Amy333, pasiasta, Bocianiątko, Kargo31, Sarna84 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
myssss wrote:Dziewczyny, wydarzyl sie cud. Maz ma piekne wyniki nasienia. Ruchliwosc wzrosla z 8% na 50 %!!!!!! Ruch postepowy byl 2% a teraz jest 40 %!!!!
Mamy 58 % zywych plemnikow, morfologia 10%, koncentracja 43,74 mln/ml. -
Malka śliczny dzidziuś
Blue niestety ja z tych niedowidzących, ale mam nadzieję, że jutro krecha będzie wyraźna.
Izape widoki piękne. Paczam i zazdraszczam relaksiku w takich warunkach. Aaa i życzę żebyś w środę rozglądała się za kołyskami a nie biurkami
Ja przed chwilą dostałam @ i cieszę się jak głupia, jakbym co najmniej bladziocha wysikała. Ale po długim, bezowulacyjnym cyklu, powrót na ring traktuję jako swój mały sukces.
malka lubi tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud...