X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Frelcia no to u mnie będzie choinka na śniadanie :D świetny patent! Pozwolisz że wykorzystam- ja jestem beztalencie kuchenne a ten przepis wygląda na bardzo prosty :) Moja mama będzie w szoku jak wyskocze z takim na święta :D

Dokładnie! prościutkie a efektowne :)

Lunaris lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Hehe on daje proste info dla naszego organizmu: produkujesz brwi, rzęsy i paznokcie małego pasażera- reszta zadań jest nieważna :)

Jeśli chodzi o P to najleoiej ignorować, jak nie znajdzie zainteresowania to jej się znudzi.

Zapiekanka wyglada pięknie <3 może przepis ? Choć mój M jest jak od Kate - wychowany w górniczej rodzinie, jedyne odstępstwa makaron, ale tez musi być z mięsem i raz na jakoś czas chińszczyzna - reszta nieeeee :) niecierpi sushi, które ja kocham:)

To musimy iść na sushi, bo ja też uwielbiam! a Mój nie może jeść bo jest uczulony na chitynę.

Myślę skąd brałam przepis...https://www.kwestiasmaku.com/przepis/tarta-z-lososiem-wedzonym-buraczkami-i-serem-feta

tylko ja nie dodałam fety a ser bałkański i trochę mozarelli :)

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA!
    Muszę to powiedzieć :D !!! Właśnie dostałam telefon z potwierdzeniem awansu :D :D :D Czekałam na zmianę od pół roku i już miałam wisielcze myśli że po L4 muszę wracać do pracy... a tu NIESPODZIANKA. Przełożona zadzwoniła i powiedziała, że od 1 stycznia awansuję :D w Grudniu mam jeszcze tylko 3 dyżury u siebie i CIAO! :D Ale super prezent na mikołaja :D z wrażenia nawet nie złożyłam imieninowych życzeń bo przełożona Barbara :P

Meśka, Frelcia, Karma88, ANkaG, Emilkap11, Izape_91, blue00, JuicyB, KateHawke, agulineczka, nowa na dzielni, Bocianiątko, Flowwer, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Amy333, Malgonia, lamka, Karolina90, olik321, Koteczka82, pilik, Anna Stesia, by7mistake, Lena21, StaraczkaNika, Bunia86, Agniechaaaa, Madżka89, malka, summer86, Bajkaaa, Izolda90, Bea25, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:
    Noż k** jak mi się dzisiaj nie chce, posiedziałabym z Wami i wypiła te kawki z pianką gdybym nie tonęła w robocie :D

A swoją drogą my się przeprowadziliśmy do nowego M i co? I mamy wiecznie wizytacje! :D Mama, tata, teściu, ciocia - jak my mamy dzieci robić? ;P Masakra

Pocieszę Cię... ja mam teściową za płotem i codziennie jest u nas żeby wymiziać swoje włochate słoneczko (moją sunię Bułkę) :D

nowa na dzielni, Maja84 lubią tę wiadomość

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:
    Amy, Blue choojowo :-( :-( :-(
    Dziewczyny przytulam ♥
    (Jeśli się komuś nie podoba słownictwo to trudno, może zgłosić. Ogólnie to mam to w doopie.)

Racja, ja mam w tym samym miejscu, heh;-)
    Dodam tylko że jak tak patrze na te moje 13 identycznych niefasolkowych cykli, to swój stan emocjonalyn mogę określić tyyko w jeden sposób- choojowo ale stabilnie ;-)

Czrna 81, Malgonia, reset lubią tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris gratki!

Ja pije kawkę przed pracą i widzę że misiaki dziś idą na drugą zmianę do szkoly :P wiecie co to będzie w ferie? :D :D :D

Meśka, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris piękny prezent!!! Gratuluję. A finansowo duża różnica?

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale Wy macie tempo!

Amy bardzo mi przykro, ale... jeśli uda się teraz, to jaki wystrzałowy sylwester przed Tobą :) :)

Izape - może to faktycznie jakaś zmiana klimatu powoduje opóźnienie, ale życzę, żeby @ w ogóle nie przyszła oczywiście :)

Frelcia, ale pyszne zdjęcie, narobiłaś smaka! A ze mnie to taka kucharka, że żadna :/ I dołączam się do picia mojej JEDYNEJ dzisiaj kawy - wymyśliłam sobie zredukowanie z trzech kubków do jednego dziennie i chodzę jak zombie popołudniami ;)

I wciąż trzymam kciuki za bety i pozytywne testy wszystkich dziewczyn <3

Amy333 lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Super :) wy już też jesteście zgłoszone :) ale to chyba was wyprzedziłam
    Kobieto jesteś nienormalna :D kiedy w końcu dotrze do Ciebie, że nikt Cię tu nie chce? Masochistska jakaś albo co? :D

Izape_91, Meśka, Yoselyn82, Bocianiątko, 91Ewela09, Czrna 81, Amy333, Emilkap11, Karolina90, madzia8lenka, Lena21, StaraczkaNika, Bunia86, Agniechaaaa, Bajkaaa, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    AAA!
    Muszę to powiedzieć :D !!! Właśnie dostałam telefon z potwierdzeniem awansu :D :D :D Czekałam na zmianę od pół roku i już miałam wisielcze myśli że po L4 muszę wracać do pracy... a tu NIESPODZIANKA. Przełożona zadzwoniła i powiedziała, że od 1 stycznia awansuję :D w Grudniu mam jeszcze tylko 3 dyżury u siebie i CIAO! :D Ale super prezent na mikołaja :D z wrażenia nawet nie złożyłam imieninowych życzeń bo przełożona Barbara :P

Super : ) jak nie z jednej strony to z innej zaskoczy : )

a teraz się znowu podołuje, bo mnie w pracy ani nie doceniają, a zapierdzielam po 11 godzin dziennie ani dziecka : D jestem szczęściarą ! Tylko pretensje. Pora chyba coś zmienić, jak nie dziecko to pracę chociaż.

Są tu jakieś fanki sound n grace?? Muszę pójść na ich koncert !!!!!!!!!!

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris !!! <3 gratuluję awansu kochana !!!! :) teraz mi aż tak nie jest smutno przez Żłobek.

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma88 wrote:
    Lunaris piękny prezent!!! Gratuluję. A finansowo duża różnica?
    Finansowo nic ale będę robiła to co uwielbiam -kardiologia inwazyjna :D ostre stany, intensywna opieka :) może za jakiś czas wywalczymy jakiś dodatek. Trochę się tylko martwię o starania bo może być więcej nocy (wtedy może więcej $ wpadnie) i przebywanie w polu ale akurat duuużo dziewczyn tam zaciąża- jak ma być fasola to jej nic nie ruszy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 09:57

innamorata88, Karma88, Flowwer, Emilkap11, lamka, Koteczka82, Bunia86, Maja84 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodze tu ranni a tu chyba 8 stron do nadrobienia :-)

Dziewczyny trzymam kciuki za te co robią dziś badania i trzymam kciuki za wysokie bety :-)

Tym co się nie udało to tule mocno..

Malis ona z tad nie pójdzie, bo woli nas dręczyc. I nie pisz tak bo cię zgłosi do admina.. Hehe

Maska daj spokój! Już normalnie nie mogę tej laski czytać! W kółko jedno i to samo! Pępek świata!

innamorata88, Czrna 81 lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris non no wielkie gratulacje!! :-)

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś miałam sen że zadzwonili do mnie z OA że mają dla nas córeczkę :-)

Może w końcu się doczekam tego :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 10:08

Izape_91, agulineczka, Lunaris, Cheresta, Kaczorka, Karma88, Bocianiątko, Flowwer, Amy333, lamka, staraczka1111, Ania1003, Koteczka82, Anna Stesia, pilik, Lena21, StaraczkaNika, Bunia86, Agniechaaaa, Madżka89, summer86, pawojoszka, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • Malwas Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    restauracja to za drogi biznes :( i dużo więcej nerwów kosztuje. Jedyne co ja mogę to bloga założyć czy cuś takiego :-)
    Frelcia patrząc na Twoje profilowe i zamiłowanie to jak jakas Wloszka ;). Jeśli chodzi o hobby to ja lubię malować obrazy, ale czasu brak, chęci też ostatnio coraz mniej.

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Finansowo nic ale będę robiła to co uwielbiam -kardiologia inwazyjna :D ostre stany, intensywna opieka :) może za jakiś czas wywalczymy jakiś dodatek. Trochę się tylko martwię o starania bo może być więcej nocy (wtedy może więcej $ wpadnie) i przebywanie w polu ale akurat duuużo dziewczyn tam zaciąża- jak ma być fasola to jej nic nie ruszy.
    Gratuluję Kochana <3

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pannam kuźwa czy ty jestes normalna na umyśle? Jak ty się zachowujesz? Istne przedszkole! Dziecinnada na maksa!!

Karma88, StaraczkaNika, summer86 lubią tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Kate, Luna- zrobiłam to samo zanim zobaczyłam, że Wy też :-D

Wypryszczyło mnie koszmarnie... Chyba coś jest na rzeczy.

ja dzisiaj 3 syfony wymordowałam : P

pytanie z innej beczki: czy ktoś ma taką komodę ? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40374281/
    Chcę ją jutro kupić! na gacie i majteczki, skarpetki i inne pierdółki. Ktoś ma i jest zadowolony? Bo badziewia nie chce kupować.

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Pannam kuźwa czy ty jestes normalna na umyśle? Jak ty się zachowujesz? Istne przedszkole! Dziecinnada na maksa!!

:)

f2w3k0s3plke7odf.png
‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ