GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Frelcia no to u mnie będzie choinka na śniadanie świetny patent! Pozwolisz że wykorzystam- ja jestem beztalencie kuchenne a ten przepis wygląda na bardzo prosty Moja mama będzie w szoku jak wyskocze z takim na święta
Dokładnie! prościutkie a efektowneLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:Hehe on daje proste info dla naszego organizmu: produkujesz brwi, rzęsy i paznokcie małego pasażera- reszta zadań jest nieważna
Jeśli chodzi o P to najleoiej ignorować, jak nie znajdzie zainteresowania to jej się znudzi.
Zapiekanka wyglada pięknie może przepis ? Choć mój M jest jak od Kate - wychowany w górniczej rodzinie, jedyne odstępstwa makaron, ale tez musi być z mięsem i raz na jakoś czas chińszczyzna - reszta nieeeee niecierpi sushi, które ja kocham:)
To musimy iść na sushi, bo ja też uwielbiam! a Mój nie może jeść bo jest uczulony na chitynę.
Myślę skąd brałam przepis...https://www.kwestiasmaku.com/przepis/tarta-z-lososiem-wedzonym-buraczkami-i-serem-feta
tylko ja nie dodałam fety a ser bałkański i trochę mozarelli -
AAA!
Muszę to powiedzieć !!! Właśnie dostałam telefon z potwierdzeniem awansu Czekałam na zmianę od pół roku i już miałam wisielcze myśli że po L4 muszę wracać do pracy... a tu NIESPODZIANKA. Przełożona zadzwoniła i powiedziała, że od 1 stycznia awansuję w Grudniu mam jeszcze tylko 3 dyżury u siebie i CIAO! Ale super prezent na mikołaja z wrażenia nawet nie złożyłam imieninowych życzeń bo przełożona BarbaraMeśka, Frelcia, Karma88, ANkaG, Emilkap11, Izape_91, blue00, JuicyB, KateHawke, agulineczka, nowa na dzielni, Bocianiątko, Flowwer, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, Amy333, Malgonia, lamka, Karolina90, olik321, Koteczka82, pilik, Anna Stesia, by7mistake, Lena21, StaraczkaNika, Bunia86, Agniechaaaa, Madżka89, malka, summer86, Bajkaaa, Izolda90, Bea25, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Noż k** jak mi się dzisiaj nie chce, posiedziałabym z Wami i wypiła te kawki z pianką gdybym nie tonęła w robocie
A swoją drogą my się przeprowadziliśmy do nowego M i co? I mamy wiecznie wizytacje! Mama, tata, teściu, ciocia - jak my mamy dzieci robić? ;P Masakra
Pocieszę Cię... ja mam teściową za płotem i codziennie jest u nas żeby wymiziać swoje włochate słoneczko (moją sunię Bułkę)nowa na dzielni, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Amy, Blue choojowo
Dziewczyny przytulam ♥
(Jeśli się komuś nie podoba słownictwo to trudno, może zgłosić. Ogólnie to mam to w doopie.)
Racja, ja mam w tym samym miejscu, heh;-)
Dodam tylko że jak tak patrze na te moje 13 identycznych niefasolkowych cykli, to swój stan emocjonalyn mogę określić tyyko w jeden sposób- choojowo ale stabilnie
Czrna 81, Malgonia, reset lubią tę wiadomość
-
Lunaris gratki!
Ja pije kawkę przed pracą i widzę że misiaki dziś idą na drugą zmianę do szkoly wiecie co to będzie w ferie?Meśka, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale Wy macie tempo!
Amy bardzo mi przykro, ale... jeśli uda się teraz, to jaki wystrzałowy sylwester przed Tobą
Izape - może to faktycznie jakaś zmiana klimatu powoduje opóźnienie, ale życzę, żeby @ w ogóle nie przyszła oczywiście
Frelcia, ale pyszne zdjęcie, narobiłaś smaka! A ze mnie to taka kucharka, że żadna I dołączam się do picia mojej JEDYNEJ dzisiaj kawy - wymyśliłam sobie zredukowanie z trzech kubków do jednego dziennie i chodzę jak zombie popołudniami
I wciąż trzymam kciuki za bety i pozytywne testy wszystkich dziewczynAmy333 lubi tę wiadomość
👧córeczka 2018
👦synek 2020
9.09⏸️
11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914
27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
2.10 mamy dwa serduszka ❤️❤️ -
panan12 wrote:Super wy już też jesteście zgłoszone ale to chyba was wyprzedziłam
Izape_91, Meśka, Yoselyn82, Bocianiątko, 91Ewela09, Czrna 81, Amy333, Emilkap11, Karolina90, madzia8lenka, Lena21, StaraczkaNika, Bunia86, Agniechaaaa, Bajkaaa, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Lunaris wrote:AAA!
Muszę to powiedzieć !!! Właśnie dostałam telefon z potwierdzeniem awansu Czekałam na zmianę od pół roku i już miałam wisielcze myśli że po L4 muszę wracać do pracy... a tu NIESPODZIANKA. Przełożona zadzwoniła i powiedziała, że od 1 stycznia awansuję w Grudniu mam jeszcze tylko 3 dyżury u siebie i CIAO! Ale super prezent na mikołaja z wrażenia nawet nie złożyłam imieninowych życzeń bo przełożona Barbara
Super : ) jak nie z jednej strony to z innej zaskoczy : )
a teraz się znowu podołuje, bo mnie w pracy ani nie doceniają, a zapierdzielam po 11 godzin dziennie ani dziecka : D jestem szczęściarą ! Tylko pretensje. Pora chyba coś zmienić, jak nie dziecko to pracę chociaż.
Są tu jakieś fanki sound n grace?? Muszę pójść na ich koncert !!!!!!!!!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Lunaris piękny prezent!!! Gratuluję. A finansowo duża różnica?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 09:57
innamorata88, Karma88, Flowwer, Emilkap11, lamka, Koteczka82, Bunia86, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Wchodze tu ranni a tu chyba 8 stron do nadrobienia
Dziewczyny trzymam kciuki za te co robią dziś badania i trzymam kciuki za wysokie bety
Tym co się nie udało to tule mocno..
Malis ona z tad nie pójdzie, bo woli nas dręczyc. I nie pisz tak bo cię zgłosi do admina.. Hehe
Maska daj spokój! Już normalnie nie mogę tej laski czytać! W kółko jedno i to samo! Pępek świata!innamorata88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris non no wielkie gratulacje!!
Lunaris lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja dziś miałam sen że zadzwonili do mnie z OA że mają dla nas córeczkę
Może w końcu się doczekam tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 10:08
Izape_91, agulineczka, Lunaris, Cheresta, Kaczorka, Karma88, Bocianiątko, Flowwer, Amy333, lamka, staraczka1111, Ania1003, Koteczka82, Anna Stesia, pilik, Lena21, StaraczkaNika, Bunia86, Agniechaaaa, Madżka89, summer86, pawojoszka, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Frelcia wrote:restauracja to za drogi biznes i dużo więcej nerwów kosztuje. Jedyne co ja mogę to bloga założyć czy cuś takiego
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Lunaris wrote:Finansowo nic ale będę robiła to co uwielbiam -kardiologia inwazyjna ostre stany, intensywna opieka może za jakiś czas wywalczymy jakiś dodatek. Trochę się tylko martwię o starania bo może być więcej nocy (wtedy może więcej $ wpadnie) i przebywanie w polu ale akurat duuużo dziewczyn tam zaciąża- jak ma być fasola to jej nic nie ruszy.
Lunaris lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Pannam kuźwa czy ty jestes normalna na umyśle? Jak ty się zachowujesz? Istne przedszkole! Dziecinnada na maksa!!
Karma88, StaraczkaNika, summer86 lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
lamka wrote:Kate, Luna- zrobiłam to samo zanim zobaczyłam, że Wy też
Wypryszczyło mnie koszmarnie... Chyba coś jest na rzeczy.
ja dzisiaj 3 syfony wymordowałam : P
pytanie z innej beczki: czy ktoś ma taką komodę ? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40374281/
Chcę ją jutro kupić! na gacie i majteczki, skarpetki i inne pierdółki. Ktoś ma i jest zadowolony? Bo badziewia nie chce kupować.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%