GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Wybaczcie mi dzisiaj ale czytam trochę z doskoku posty, bo mam w trzy i troche roboty. Dział mi się rozsypał i jestem sama... Nie ogarniam juz roboty. Zobaczymy jak ja pójde na ciążowe L4 buhahaha
-
nick nieaktualnyhttps://www.facebook.com/tastemade/videos/1628869637200197/
takie zrobię na święta
Dziewczyny moją pasją jest gotowanie. Tak też wyglądam haha. Przytyło mi się odkąd nie pracuję i mam czas na gotowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 09:37
Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Amy tulę Kochana :*
Izape, Blue ja wciąż wierzę.
Jedna z wielu u mnie test wyszedł 9dpo, ale to naprawdę nieliczne przypadki. Ja wierzę, że u Ciebie jest jeszcze za wcześnie.Jedna_z_Wielu, Amy333 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Melevis wrote:Amy, Blue, Izape tulę mocno! Ale grudzień się jeszcze nie skończył
Panan dla naszego i swojego dobra - proszę Cię idź sobie. Serio nie widzisz, że nie jesteś tu miłe widziana i każdy stara się Ciebie ignorować? Wprowadzasz tylko gęstą atmosferę. Rozumiem, że lubisz być pępkiem świata, ale trafiłaś do złej dzielnicy kochaniutka.
Przepraszam dziewczyny, że tak z samego rana, ale chyba za mocną kawę wypiłam. W dodatku młody się rozchorował i pol nocy przekaszlał, a jak człowiek niewyspany to zły.
Miłego dnia
Będę gdzie mi pasuje -
Meśka wrote:Justyna Cie bardzo dobrze zrozumiała, tylko Ty nie rozumiesz co to jest sarkazm !!! Zarzucasz nam nietolerancje bo Cie wyganiamy a sama jestes nietolerancyjna bo nie szanujesz zdania 99% kobiet tu piszących, które nie zyczą sobie Twojej obecności. Na Twoim miejscu gdyby ktos mnie tak równał z ziemią jak totalnego półgłowka już dawno bym stad uciekła.
Zaszłaś w ciąże i rózowa strona przestala spelniac swoją rolę , my tu nie doradzamy kiedy jakie badania w ciazy robic od tego masz fiolet.
Ciesz sie ze swojego blogoslowianego stanu ale jak najdalej stad.
Hahaha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia no to u mnie będzie choinka na śniadanie świetny patent! Pozwolisz że wykorzystam- ja jestem beztalencie kuchenne a ten przepis wygląda na bardzo prosty Moja mama będzie w szoku jak wyskocze z takim na święta
Frelcia lubi tę wiadomość
-
Oj kurde noc a nic mi się te @ i biele na testach nie podobają
-
panan12 wrote:Z Ciebie troll idź stąd a kyszzzz
KateHawke, Amy333, lamka, Aksamitna, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Frelcia zazdroszczę pasji i daru do gotowania. Ja gotuję bo muszę, i niestety nie sprawia mi to żadnej frajdy. Szkoda.Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Maja kciuki za wizytę!
Nika czekamy na piękną betę.
To myślicie dziewczyny, że nie ma sensu robić bety w innym laboratorium? Ze mogą aż tak różnic się wyniki? Mam po drodze własnie to inne, nie byłam tam jeszcze (może jest taniej?), a poza tym tam gdzie zawsze jeżdze już mnie na tyle dobrze kojarzą, że same wpisują imie i nazwisko i nawet mój rocznik pamiątają. Niedługo nie będę musiała podawac im nr PESEL
Chyba spróbuję w nowym miejscu o ile się zdobędę na jeszcze jedne badanie.justyna14 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
olik321 wrote:to mój progesteron na pewno oprócz jelit zalał mi mózg, czuje się ostatnio jak jakaś naćpana
Hehe on daje proste info dla naszego organizmu: produkujesz brwi, rzęsy i paznokcie małego pasażera- reszta zadań jest nieważna
Jeśli chodzi o P to najleoiej ignorować, jak nie znajdzie zainteresowania to jej się znudzi.
Zapiekanka wyglada pięknie może przepis ? Choć mój M jest jak od Kate - wychowany w górniczej rodzinie, jedyne odstępstwa makaron, ale tez musi być z mięsem i raz na jakoś czas chińszczyzna - reszta nieeeee niecierpi sushi, które ja kocham:)Lunaris, KateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Noż k** jak mi się dzisiaj nie chce, posiedziałabym z Wami i wypiła te kawki z pianką gdybym nie tonęła w robocie
A swoją drogą my się przeprowadziliśmy do nowego M i co? I mamy wiecznie wizytacje! Mama, tata, teściu, ciocia - jak my mamy dzieci robić? ;P MasakraCzrna 81 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań