GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Ja w styczniu chce zrobić zespół antyfisfolipidowy, ale planowałam to zrobić w diagnostyce i teraz nie wiem czy warto...a Tobie lekarz kazał zrobić w jakiejś klinice?
Karolina90 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:Ja w styczniu chce zrobić zespół antyfisfolipidowy, ale planowałam to zrobić w diagnostyce i teraz nie wiem czy warto...a Tobie lekarz kazał zrobić w jakiejś klinice?
Karolina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meśka wrote:Ja na Mikołaja dostalam @
Podjełam decyzję, że będzie to cykl bez stymulacji, monitoringów i testów.
W grudniu nie będe miec czasu na jazdy do Katowic na usg i kasa pójdzie na prezenty a nie na leki i wizyty. Poza tym jestem w tym momencie obrazona, sama nie wiem na co, chyba na los ....
Chyba czas na przerwę, od OF też. Będzie mi ciezko bo uzależniłam się od Was bardzo i bardzo Was wszystkie polubiłam ( no prawie wszystkie )
Ale ciągłe zaglądanie na forum i wykres doprowadza że nie mysle o niczym innym tylko o dziecku. Mam juz jedno w domu i powinnam byc wdzieczna ze je mam i skupic sie na nim.
Nie mowie ze znikam na zawsze ale grudzien to dobry moment na detoks.
Kibicuje Wam z calych sil :* do zobaczenia Słoneczka :*
Meska tule, chyba był u nas ten sam wredny Mikołaj. Jakbym wiedziała to bym komin zatkala w tym hotelu he he he. Nie lam się ciesz siw świętami i rodzona ja też mam zamiar tak zrobic ; *
Dobrze ze tabletka działa i żyje. Wracamy juz do domki troche fajnie bo tęsknię za łóżkiem!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Blue przykro mi : ( ale Ty jesteś waleczna i w następnym cyklu wywalczysz fasole : )
blue00 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:Agaaaaaaa!!! Proszę Cię zajmij się sobą mężem i zającami. Nie zajmuj się moja osoba! Dobrze? Guzik Cie to obchodzi i po co się wtracasz?
Panan idź glaskaj brzuszek i do niego mów, najlepiej czytaj jakieś madre książki żeby dziecko od małego miało szanse na lepszy start. Puszczaj Mozarta itd. Krzyżówki porozwiazuj o. Ja bym tak robiła gdybym była w ciąży. Z dala od komputera i telefonu bo fale i ta cala elektronika szkodzi.Agniechaaaa, innamorata88, Amy333, Lunaris, Sarna84 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Aga i Inna ja podajecie prog w zastrzykach z rozpuszczalnikiem ? Przy jakich igłach mniej boli? W pupę? Bo nawet pojęcia nie mam ...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Wiesz co powiem Ci ze fałszywa jesteś. Nagadujecie na dziewczyny z fioletu że są przygniecione i tam źle się czujesz a teraz tam piszesz i się podlizujesz. Szkoda słów
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Aga i Inna ja podajecie prog w zastrzykach z rozpuszczalnikiem ? Przy jakich igłach mniej boli? W pupę? Bo nawet pojęcia nie mam ...
Ja podaje w brzuszek okolo 2 cm od pępka -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Idź być tropem gdzie indziej ja tam prowadzę wątek i jak Ci nie pasi to spadaj z niego
Wiesz co? I Ty chcesz być matka? Z takim charakterem i nerwami? To w takim razie bardzo Ci gratuluję. Za grosz nie jesteś wyrozumiala i do wszystkiego musisz się wtrącać a sama ponoc tego nie lubisz jak Ci się babcie wracały.. Nie czyn drugiemu co Tobie nie miłe. Dziękuję za uwagę i nie pozdrawiam -
Agniechaaaa wrote:Jak ktoś chce mi współczuć i sie pośmiać to niech wpada na fiolet w ciazy ogólnie na lipcowy wątek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 15:18
Agniechaaaa, KateHawke lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Wiesz co? I Ty chcesz być matka? Z takim charakterem i nerwami? To w takim razie bardzo Ci gratuluję. Za grosz nie jesteś wyrozumiala i do wszystkiego musisz się wtrącać a sama ponoc tego nie lubisz jak Ci się babcie wracały.. Nie czyn drugiemu co Tobie nie miłe. Dziękuję za uwagę i nie pozdrawiam
Dowidzenia bez odbioru