Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:
    Ja w styczniu chce zrobić zespół antyfisfolipidowy, ale planowałam to zrobić w diagnostyce i teraz nie wiem czy warto...a Tobie lekarz kazał zrobić w jakiejś klinice?
    Ja robiłam w klinice a oni wysyłają do diagnostyki ;)

Karolina90 lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Blue kurcze a tak trzymałam, musisz walczyć w następnym cyklu !!
    no nie zamierzam przestać ;)

olik321, Flowwer lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:
    Ja w styczniu chce zrobić zespół antyfisfolipidowy, ale planowałam to zrobić w diagnostyce i teraz nie wiem czy warto...a Tobie lekarz kazał zrobić w jakiejś klinice?
    Większość kazał w szpitalu na Prokocimiu a te na trombofilie w innym miejscu, ale mam tylko adres i nie wiem co to za labo/przychodnia. Powiedział że czeka się ok.6tygodni na te badania krzepliwości i muszą zostać dobrze przebadane. Zespół antyfosf.chyba w Diagnostyce można, ja robiłam w Synevo razem z Ana 1 i 2

Karolina90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktoś chce mi współczuć i sie pośmiać to niech wpada na fiolet w ciazy ogólnie na lipcowy wątek...

Amy333, Karolina90 lubią tę wiadomość

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    Ja na Mikołaja dostalam @ :( :(

Podjełam decyzję, że będzie to cykl bez stymulacji, monitoringów i testów.
    W grudniu nie będe miec czasu na jazdy do Katowic na usg i kasa pójdzie na prezenty a nie na leki i wizyty. Poza tym jestem w tym momencie obrazona, sama nie wiem na co, chyba na los ....

Chyba czas na przerwę, od OF też. Będzie mi ciezko bo uzależniłam się od Was bardzo i bardzo Was wszystkie polubiłam ( no prawie wszystkie ;) )
    Ale ciągłe zaglądanie na forum i wykres doprowadza że nie mysle o niczym innym tylko o dziecku. Mam juz jedno w domu i powinnam byc wdzieczna ze je mam i skupic sie na nim.

Nie mowie ze znikam na zawsze ale grudzien to dobry moment na detoks.
    Kibicuje Wam z calych sil :* do zobaczenia Słoneczka :*

Meska tule, chyba był u nas ten sam wredny Mikołaj. Jakbym wiedziała to bym komin zatkala w tym hotelu he he he. Nie lam się ciesz siw świętami i rodzona ja też mam zamiar tak zrobic ; *
    Dobrze ze tabletka działa i żyje. Wracamy juz do domki troche fajnie bo tęsknię za łóżkiem!

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaaaaaaa!!! Proszę Cię zajmij się sobą mężem i zającami. Nie zajmuj się moja osoba! Dobrze? Guzik Cie to obchodzi i po co się wtracasz?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue przykro mi : ( ale Ty jesteś waleczna i w następnym cyklu wywalczysz fasole : )

blue00 lubi tę wiadomość

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uderz s stół a nożyce sie odezwą ;)

MamaFabianka, innamorata88, olik321, Bocianiątko, blue00, Karolina90, Amy333, KateHawke, Yoselyn82, Bajkaaa, Lena21, Lunaris, Anna Stesia, Sarna84 lubią tę wiadomość

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Agaaaaaaa!!! Proszę Cię zajmij się sobą mężem i zającami. Nie zajmuj się moja osoba! Dobrze? Guzik Cie to obchodzi i po co się wtracasz?

Panan idź glaskaj brzuszek i do niego mów, najlepiej czytaj jakieś madre książki żeby dziecko od małego miało szanse na lepszy start. Puszczaj Mozarta itd. Krzyżówki porozwiazuj o. Ja bym tak robiła gdybym była w ciąży. Z dala od komputera i telefonu bo fale i ta cala elektronika szkodzi.

Agniechaaaa, innamorata88, Amy333, Lunaris, Sarna84 lubią tę wiadomość

S3YWp2.png

• panan12 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Uderz s stół a nożyce sie odezwą ;)

Wiesz co powiem Ci ze fałszywa jesteś. Nagadujecie na dziewczyny z fioletu że są przygniecione i tam źle się czujesz a teraz tam piszesz i się podlizujesz. Szkoda słów

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga i Inna ja podajecie prog w zastrzykach z rozpuszczalnikiem ? Przy jakich igłach mniej boli? W pupę? Bo nawet pojęcia nie mam ...

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Wiesz co powiem Ci ze fałszywa jesteś. Nagadujecie na dziewczyny z fioletu że są przygniecione i tam źle się czujesz a teraz tam piszesz i się podlizujesz. Szkoda słów
    Idź być tropem gdzie indziej ;) ja tam prowadzę wątek i jak Ci nie pasi to spadaj z niego :D

Amy333 lubi tę wiadomość

• panan12 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 6 grudnia 2017, 23:00

f2w3k0s3plke7odf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Aga i Inna ja podajecie prog w zastrzykach z rozpuszczalnikiem ? Przy jakich igłach mniej boli? W pupę? Bo nawet pojęcia nie mam ...
    Ja mam prolutex on juz jest gotowy jako jeden roztwór juz Ci podesle zdj igieł :)
    Ja podaje w brzuszek okolo 2 cm od pępka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/234ccb46d566.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b6458a6ac08.jpg

Flowwer lubi tę wiadomość

• panan12 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Idź być tropem gdzie indziej ;) ja tam prowadzę wątek i jak Ci nie pasi to spadaj z niego :D

Wiesz co? I Ty chcesz być matka? Z takim charakterem i nerwami? To w takim razie bardzo Ci gratuluję. Za grosz nie jesteś wyrozumiala i do wszystkiego musisz się wtrącać a sama ponoc tego nie lubisz jak Ci się babcie wracały.. Nie czyn drugiemu co Tobie nie miłe. Dziękuję za uwagę i nie pozdrawiam

f2w3k0s3plke7odf.png
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Jak ktoś chce mi współczuć i sie pośmiać to niech wpada na fiolet w ciazy ogólnie na lipcowy wątek...
    Kochana uroki fioletowego forum :D u ku.wa już widzę o co chodziło - ona polazła za Tobą :O biedna moja :* <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 15:18

Agniechaaaa, KateHawke lubią tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Wiesz co? I Ty chcesz być matka? Z takim charakterem i nerwami? To w takim razie bardzo Ci gratuluję. Za grosz nie jesteś wyrozumiala i do wszystkiego musisz się wtrącać a sama ponoc tego nie lubisz jak Ci się babcie wracały.. Nie czyn drugiemu co Tobie nie miłe. Dziękuję za uwagę i nie pozdrawiam

Dowidzenia bez odbioru ;)

• panan12 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Kochama uroki fioletowego forum :D u ku.wa już widzę o co chodziło - ona polazła za Tobą :O biedna moja :* <3

Taki niestety pech że mamy obie na lipiec.....

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ten olej wywołuje ból?

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
‹‹ 162 163 164 165 166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ