GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nika okropny ten tydzień. Taki niski przyrost prawie zawsze oznacza jedno. Nie pocieszę Cię kochana, nie napiszę, że jutro będzie lepiej. Sama przeryczałam jak bóbr cały piątek jak się dowiedziałam o marnym 45% przyroście, póżniej w poniedzialek znów nadzieja odżyla, bo przyrost w normie. A wczoraj znowu upadek z wysokości, bo porąbana beta spada. Wczoraj wyłam spędzając Mikołajki sama, bo synka z mężem wysłałam do rodziny, żeby nie psuć mu tego dnia. Dziś obudziłam się i pierwsze co łzy w oczach, w samochodzie się rozkleiłam. Ale tez zaczęlam szukać badań, czytać.. Muszę się na czymś skupić. To już druga starta i wiem, że tego nie da rady wymazać z pamięci, bo przecież tak bardzo czekamy na tę upragnioną ciążę i kochamy to dziecko mimo, że nie widać go na usg, ale ono gdzies tam jest. I przyjdzie do nas jeszcze. Musisz być silna, popłacz sobie ile potrzeba, przytul się do męża i nie idź jutro do pracy (rodzinny na pewno wystawi Ci L4). Pobądź sama jeśli masz taką potrzebę, a poźniej pierś do przodu i staw czola przeciwności losu. Przeciez się nie poddamy, kobiety się nie poddają!!!
Jesteśmy tu z Tobą!!!!Lunaris, ANkaG, Maja84, Flowwer, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Nika to qrewsko niesprawiedliwe. Strasznie mi przykro
-
Nika powtórz jeszcze raz betę, może jakimś cudem pięknie odbije ( w końcu bywały takie przypadki). Tego bardzo CI życzę, ale tez niestety musisz być przygotowana na najgorszy scenariusz.
Tulę najmocniej jak się da :*Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Selina wrote:Nika tak bardzo wierzyłam że będzie dobrze, przykro mi i nie wiem co powiedzieć jeszcze Bez sensu że lekarz L4 nie dał, próbowałbym huba je jeszcze zdobyć
Bunia dobrze że już w domu Leżałas na Kopernika? Przepraszam umknęło mi to
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Nika mi mój gin kazał dalej stosować wszystkie leki jeżeli beta rośnie choć trochę. Powiedział że były przypadki ze beta odbiła więc może warto jeszcze sprawdzić tą bete za 2 dni?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Nika... Aż coś mi się zrobiło jak to przeczytałam, mi beta słabo rosła a zarodek rósł, było serduszko o nawet raz go usłyszałam a na następnej wizycie już nie biło, każda taka sytuacja jest okropnym cierpieniem dla nas i jak masz potrzebę to płacz, jutro weź najwyższej urlop na żądanie a potem ogarniesz L4, jakbyś chciała pogadać to pisz w wiadomości prywatnej, chociaż możesz nie mieć ochoty ale gdyby co to służę dobrym słowem i pomocą, trzymaj się kochana jestem całym sercem z tobą
-
Nika... siedzę i nie mogę uwierzyć. Ale może nie wszystko stracone? Znam przypadek dziewczyny, która była już w szpitalu omówiona na lyzeczkowanie ale coś ja tknelo i poprosiła jeszcze raz o USG, a że lekarz był w porządku to się zgodził i razem zobaczyli i usłyszeli serduszko i ze wszystko w porządku i ona urodziła zdrowe dziecko! Nie chce Ci dawać nadziei ale może jednak ona jeszcze jest???
Przytulam Cię ogromnie!!!
Bunia super że już jesteś w domku!
A z mojej prywaty to doradzcie, skoro OF wyznaczył mi już owulacje to lepiej już nie pić winka na wszelki wypadek,prawda?Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
nick nieaktualnyNika tak ogromnie mi przykro idź koniecznie jutro do rodzinnego, ja wzięłam swoją betę w październiku, poszłam do mojej rodzinnej, powiedziałam, że straciłam ciążę i chciałabym psychicznie odpocząć i bez problemu dała mi L4 i to jeszcze ciążowe. Także idź koniecznie.
Tak bym chciała, żeby to się wszystko odwróciło u Ciebie i beta znowu wzrosła
Bunia - dobrze, że jesteś w domku, pobądź z pieskiem, oby szybko było po wszystkim.
A jeśli chodzi o znaczek na 1 str. to nawet nie wiem, chyba przy Frelci miało być, a ja zmieniłam termin testowania na 16.12Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 21:11
-
Bunia dobrze że już jesteś w domu. Szkoda że z "bagażem" życzę żebyś szybko się go pozbyła.
Nika cholera..... mocno przytulam!
Alicja nawet mi nie mów. Strasznie mnie to wku.....
Przepraszam że ja znowu o sobie ale mam pytanie.
Byłam dzisiaj u rodzinnego bo chorobsko nie chce mi przejść mimo 7 dni antybiotyku. Doktor dała mi drugi antybiotyk inny niestety z grupy nie wskazanej w ciąży ale powiedziała że inny raczej nic nie da. Na razie nie kupiłam. Nadal nie mam @ dziś 30dc wczorajsze objawy się wycofały tylko cycki trochę bolą. Poprzednio @ przyszła w 32dc. I teraz moje pytanie czy jest sens robić jutro test? Czy poczekać jeszcze z wzięciem antybiotyku? Mam mętlik w głowieMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Bea pij na zdrowie do II
Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:A jeśli chodzi o znaczek na 1 str. to nawet nie wiem, chyba przy Frelci miało być, a ja zmieniłam termin testowania na 16.12
Bea25 ja bym odstawiła a patosy piją przed i po i przez 9 miesięcy i rodzą dzieci rób jak czujesz.