X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia Ty też wiele ostatnio przeszłaś, ważne że już jesteś w domu <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika tak bardzo Ci współczuję :( może jeszcze coś się wydarzy, że beta wzrośnie... To takie niesprawiedliwe :(

• AlicjaJ Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny reklama z królikami leci w radiu... :/

cb7w90bv95yvg0mo.png
    5 c.s. o pierwsze maleństwo - szczęśliwy <3
    7 lutego - jest serduszko! <3
    MTHFR 677C-T homo, PAI-1 4G homo -> Clexane, Acard
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    48 h temu 1845
    Przyrost 22.3
    Tulę mocno...to jest tak cholernie niesprawiedliwe... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika :( tak bardzo wierzyłam że będzie dobrze, przykro mi i nie wiem co powiedzieć jeszcze :( Bez sensu że lekarz L4 nie dał, próbowałbym huba je jeszcze zdobyć

Bunia dobrze że już w domu :) Leżałas na Kopernika? Przepraszam umknęło mi to

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika bardzo mi przykro :( Tulę mocno ♥️

3i499vvjspjyuavk.png
  • myssss Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodze zdac relacje po wizycie i co czytam nie wierze ;(

Nika, nadzieja umiera ostatnia, moze to jakis błąd laboratorium. Życzę Ci tego z calego serca i wierze ze cuda sie zdarzaja!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 20:36

gyxwqps6hogdm1kg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny przepraszam, że w takiej chwili pytam... czy implantacja może objawić się jasno-brązową plamą na bieliźnie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja i Niki widzialam zarodek i pisała że jest jak dobrze pamiętam

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika :( :( :( okropny ten tydzień. Taki niski przyrost prawie zawsze oznacza jedno. Nie pocieszę Cię kochana, nie napiszę, że jutro będzie lepiej. Sama przeryczałam jak bóbr cały piątek jak się dowiedziałam o marnym 45% przyroście, póżniej w poniedzialek znów nadzieja odżyla, bo przyrost w normie. A wczoraj znowu upadek z wysokości, bo porąbana beta spada. Wczoraj wyłam spędzając Mikołajki sama, bo synka z mężem wysłałam do rodziny, żeby nie psuć mu tego dnia. Dziś obudziłam się i pierwsze co łzy w oczach, w samochodzie się rozkleiłam. Ale tez zaczęlam szukać badań, czytać.. Muszę się na czymś skupić. To już druga starta i wiem, że tego nie da rady wymazać z pamięci, bo przecież tak bardzo czekamy na tę upragnioną ciążę i kochamy to dziecko mimo, że nie widać go na usg, ale ono gdzies tam jest. I przyjdzie do nas jeszcze. Musisz być silna, popłacz sobie ile potrzeba, przytul się do męża i nie idź jutro do pracy (rodzinny na pewno wystawi Ci L4). Pobądź sama jeśli masz taką potrzebę, a poźniej pierś do przodu i staw czola przeciwności losu. Przeciez się nie poddamy, kobiety się nie poddają!!!

Jesteśmy tu z Tobą!!!!

Lunaris, ANkaG, Maja84, Flowwer, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika to qrewsko niesprawiedliwe. Strasznie mi przykro :(

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika powtórz jeszcze raz betę, może jakimś cudem pięknie odbije ( w końcu bywały takie przypadki). Tego bardzo CI życzę, ale tez niestety musisz być przygotowana na najgorszy scenariusz.
    Tulę najmocniej jak się da :*

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Nika :( tak bardzo wierzyłam że będzie dobrze, przykro mi i nie wiem co powiedzieć jeszcze :( Bez sensu że lekarz L4 nie dał, próbowałbym huba je jeszcze zdobyć

Bunia dobrze że już w domu :) Leżałas na Kopernika? Przepraszam umknęło mi to
    Tak na Kopernika leżałam

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika mi mój gin kazał dalej stosować wszystkie leki jeżeli beta rośnie choć trochę. Powiedział że były przypadki ze beta odbiła więc może warto jeszcze sprawdzić tą bete za 2 dni?

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika... Aż coś mi się zrobiło jak to przeczytałam, mi beta słabo rosła a zarodek rósł, było serduszko o nawet raz go usłyszałam a na następnej wizycie już nie biło, każda taka sytuacja jest okropnym cierpieniem dla nas i jak masz potrzebę to płacz, jutro weź najwyższej urlop na żądanie a potem ogarniesz L4, jakbyś chciała pogadać to pisz w wiadomości prywatnej, chociaż możesz nie mieć ochoty ale gdyby co to służę dobrym słowem i pomocą, trzymaj się kochana jestem całym sercem z tobą

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bea25 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika... siedzę i nie mogę uwierzyć. Ale może nie wszystko stracone? Znam przypadek dziewczyny, która była już w szpitalu omówiona na lyzeczkowanie ale coś ja tknelo i poprosiła jeszcze raz o USG, a że lekarz był w porządku to się zgodził i razem zobaczyli i usłyszeli serduszko i ze wszystko w porządku i ona urodziła zdrowe dziecko! Nie chce Ci dawać nadziei ale może jednak ona jeszcze jest???
    Przytulam Cię ogromnie!!! <3

Bunia super że już jesteś w domku!

A z mojej prywaty to doradzcie, skoro OF wyznaczył mi już owulacje to lepiej już nie pić winka na wszelki wypadek,prawda?

Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
    Córeczka 4 latka <3
    Aniołek <3 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika tak ogromnie mi przykro :-( idź koniecznie jutro do rodzinnego, ja wzięłam swoją betę w październiku, poszłam do mojej rodzinnej, powiedziałam, że straciłam ciążę i chciałabym psychicznie odpocząć i bez problemu dała mi L4 i to jeszcze ciążowe. Także idź koniecznie.
    Tak bym chciała, żeby to się wszystko odwróciło u Ciebie i beta znowu wzrosła :-(

Bunia - dobrze, że jesteś w domku, pobądź z pieskiem, oby szybko było po wszystkim.

A jeśli chodzi o znaczek na 1 str. to nawet nie wiem, chyba przy Frelci miało być, a ja zmieniłam termin testowania na 16.12

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 21:11

• Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia dobrze że już jesteś w domu. Szkoda że z "bagażem" życzę żebyś szybko się go pozbyła.

Nika cholera..... mocno przytulam!

Alicja nawet mi nie mów. Strasznie mnie to wku.....

Przepraszam że ja znowu o sobie ale mam pytanie.
    Byłam dzisiaj u rodzinnego bo chorobsko nie chce mi przejść mimo 7 dni antybiotyku. Doktor dała mi drugi antybiotyk inny niestety z grupy nie wskazanej w ciąży ale powiedziała że inny raczej nic nie da. Na razie nie kupiłam. Nadal nie mam @ dziś 30dc wczorajsze objawy się wycofały tylko cycki trochę bolą. Poprzednio @ przyszła w 32dc. I teraz moje pytanie czy jest sens robić jutro test? Czy poczekać jeszcze z wzięciem antybiotyku? Mam mętlik w głowie :-(

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea pij na zdrowie do II :)

Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    A jeśli chodzi o znaczek na 1 str. to nawet nie wiem, chyba przy Frelci miało być, a ja zmieniłam termin testowania na 16.12
    Nowa z torbami Cię puściła ;) mam nadzieję że z ładnymi i drogimi!

Bea25 ja bym odstawiła a patosy piją przed i po i przez 9 miesięcy i rodzą dzieci :/ rób jak czujesz.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ