GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika Kochana. Tule mocno :* wiem jak to boli ale musisz wierzyć ze niedługo się uda i wszystko będzie dobrze :*
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Nika
Bunia już jesteś w domu ?
Aga meliska a resztę olej !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 19:11
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Nika, tule mocno !!! To nie powinno tak być ale może to jakiś błąd laboratoryjny...
Agniechaaa, nie stresuj się. Bo maluchy się zestresują. Nie ma to jak kłótnia z mamą ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem juz w domu. Beta spadła do 140 . W gratisie dostałam jakaś infekcje plus dość duża torbiel na prawym jajniku. Ciąża dalej jest widoczna (też na prawym jajniku) Ale podobno trzeba cierpliwości, która już mi się chyba skończyła
Jak wróciłam to piesio tak zacieszał, że się poplakalam ze wzruszenia
Chciałam wam napisać od razu jak weszłam na forum Ale zobaczyłam wyniki Niki i taki mnie smutek dopadł że przestałam się cieszyć z powrotu do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 19:45
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyU mnie w ciąży bezzarodkowej było tak Bhcg w 6+1tc 430.3 a tydzien później w 7+0tc 1670 a na USG wyglądało to tak w 6 tyg ten malutki pęcherzyk a w 10 tc ten duży i nie byłam na tyle mądra i wierzyłam mimo tej bety nieskiej że jest ok(że mo ze to syn jak taki niski przyrost)! 4 tyg nadzieji ze zobaczę nasze drugie dziecko na usg i dopiero za tydzień czyli w 11tc dostałam w szpitalu tabletki poronne i miałam w razie W łyżeczkowanie a krawawilam Nika dopiero koniec 10tc a początek tego 10 tc miałam tylko brązowy śluz https://naforum.zapodaj.net/thumbs/835704de7959.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 19:45
-
nick nieaktualnyJa niczego nie świadoma nawet na tą wizyte w 10tc miałam zalecone wszystkie badania które trzeba zrobić i robiłam je prywatnie bo wizyta też była prywatnie!Kupiłam sobie segregator jestem w ciąży od Mamaginekolog który czeka na kolejna ciążę i nawet była w tym 10tc założona karta ciąży a chwilę później wszystko przekreślone teraz jestem mądrzejsza wiem więcej i bede chciała koniecznie wizyte ok 8tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 19:53
-
Nadrobiłam cały dzień ale nie chciałam tego czytać Nika niedobre wiadomości aż jakoś dziwnie się z tym czuję- wpierałyśmy Ci że niepotrzebnie się stresujesz a tu takie wyniki - kobieca intuicja?
Ja z tych wariatek co do końca wierzą w dobre zakończenia więc łudzę się, że jeszcze nie wszystko stracone... nie modląca jestem ale wysyłam wszystkie pozytywne myśli w Waszą stronę.
Ps Bunia jak dobrze że jesteś w domu- co prawda nie potrzebna Ci ta "wyprawka" w gratisie ale zawsze to już w swoim łóżku
-avatarki giną -czyżby zemsta admina? brakuje już 3
-Reset teraz to Mgr Lunaris ma problem bo nie wiem jaki śluz mam wpisać w kalendarzyk- wodnistego nie było, ten się ciągnie dziś jak jajo kurze ale jest BIAŁY! WTF? owulak na + więc dziś zastrzyk jutro I zapomnij o ILADNIANIE !!! To jest złooooooo! Już gdzieś wcześniej pisałam jak się tym szitem załatwiłam na amen -
nick nieaktualny
-
Kurczę Nika ehh, tez nie wiem co pisać, mam wielką nadzieję, ze jeszcze podskoczy2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ps coś mi umknęło - Lamka co to za piękną torebkę masz na pierwszej stronie?
-
nick nieaktualny