GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika, ja bym jeszcze jutro powtórzyła betę i porównała tę jutrzejszą z wynikiem z wczoraj, żeby zobaczyć przyrost po 48 h. Kochana, stymulujesz proga, więc myślę, że wszystko, co mogłaś, już zrobiłaś. A my wszystkie będziemy dzisiaj modlić się o siły dla Kropka12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
O kurcze Nika masz możliwość skontaktowania się pilnie z lekarzem?
Przytulam mocno.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nowa na dzielni wrote:Już nas ktoś mylił kilka razyHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Emiilka wrote:Nika, ja bym jeszcze jutro powtórzyła betę i porównała tę jutrzejszą z wynikiem z wczoraj, żeby zobaczyć przyrost po 48 h. Kochana, stymulujesz proga, więc myślę, że wszystko, co mogłaś, już zrobiłaś. A my wszystkie będziemy dzisiaj modlić się o siły dla Kropka
-
StaraczkaNika wrote:48 h temu 1845
Przyrost 22.3
Odebrało mi mowę życie jest niesprawiedliwe.
Konsultacja z dr wskazana.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:To jest wynik po dokładnie 48 h. Nie rozumiem. Nic sie nie dzieje, nie krwawie
Nikuś, przepraszam! Tak się zestresowałam, że przestałam myśleć racjonalnie. Myślę, że Dziewczyny mają rację. Na gwałt wizyta u gin i chyba prog do sprawdzenia ponownie. Przytulam12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Nika tak bardzo mi przykro, naprawdę... brak sprawiedliwości.
-
Nika wujek googlw mowi ze najwazniejsze ze rosnie. Koniecznie jutro powtorz. Musi buc dobrze. Nie pamietam kiedy mialas ostatnia miesiaczke? Bo jesli koniec pazniernika ppczatel listopada to poszlabym tez na usg kutro z jakims dobrym sprzetem, okresla czy na ten czas wszystko wyglada ok. Wiecej zrobic nie mozesz. Modle sie dzis za Was!
-
nick nieaktualny