GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja84 wrote:Cycuszkami nie ma co się sugerować. Mnie wcale nie bolały w tym cyklu, dopiero z dzień przed testem zaczęły pobolewać dlatego myślałam że już @ zaraz przyjdzie. Potem pobolały parę dni i przestały, teraz bolą ale nie jakoś bardziej niż zwykle i tak w kółko raz bolą raz nie. Jeśli mam porównać do bólu z innych cykli to jest bardzo podobny, więc po cyckach bym ciąży nie poznała
Ale Bociuś Tobie się fasolka zagnieżdża bo w końcu te wszystkie nasze wiruski muszą zadziałać Ja tam cały czas czaruję, żebyś zobaczyła 2 kreseczki na święta
A poczarujesz i dla mnie? Bo mi chyba owulacja przyspidowała, myślałam, ze w weekend na spokojnie będę zbierać wirusy, a tu trzeba troszkę szybciej ogarniać tematMaja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:A poczarujesz i dla mnie? Bo mi chyba owulacja przyspidowała, myślałam, ze w weekend na spokojnie będę zbierać wirusy, a tu trzeba troszkę szybciej ogarniać temat
Ja nie wiem, co tu się dzieje! Jakaś zbiorowa, przyśpieszona owulacja była! Ki czort?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Ja nie wiem, co tu się dzieje! Jakaś zbiorowa, przyśpieszona owulacja była! Ki czort?
No gdybym nie zaczęła czuć macicy to bym liczyła, ze jutro temperatura ciut opadnie, ale coś mi się wydaje, ze może nie spaść, wiec profilaktycznie wpadnę w drodze do domu po braweran czy jakie inne ustrojstwo i muszę liczyć, ze zadziała
Wolę nie ryzykować -
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:A poczarujesz i dla mnie? Bo mi chyba owulacja przyspidowała, myślałam, ze w weekend na spokojnie będę zbierać wirusy, a tu trzeba troszkę szybciej ogarniać temat
Oczywiście!
reset wrote:Ja nie wiem, co tu się dzieje! Jakaś zbiorowa, przyśpieszona owulacja była! Ki czort?
Bo wszystkie chcą zdążyć przed świętamiRucola, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Byłam w Rossmanie testy zakupione sztuk dwie jak jutro beta wyjdzie choć trochę dająca nadzieję to w niedzielę nasikam a jak beta nie pozostawi złudzeń to poczekają na nowy rok
Malgonia, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Udało mi się wyskoczyć na godzinkę i zrobiłam tę betę. Wynik dopiero koło 20! Zwariować idzie.
Jeśli ta będzie w normie to już nie powtarzam.
Nikuś nasza kochana! Trzymam kciuki!!!
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ALAB mi przyznał też bhcg zgadnijcie kto robi betę w przyszłym tygodniu
Maja84, Jedna_z_Wielu, reset, Malgonia, malka, Agniechaaaa, StaraczkaNika, Bocianiątko, Frelcia, pilik, Lena21, Kaczorka, Emiilka, Koteczka82, KateHawke, ANkaG, pawojoszka, Bunia86, Lunaris, Sarna84, Kotowa, Barbarka1984, Bea25, blue00, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Jedna z wielu - mi tak samo się chce spać, masakra. Właśnie pospałam z piesłem 1,5h...
I proszę ponownie o przepisanie na 16.12
To nowa na dzielni pisała
Ja się nie udzielam, bo nie bawem @ będzie i humor taki, że wszystkie bym zdołowała :*
Co nie oznacza, że nie pamiętam, bo jak widać czuwam i trzymam kciuki za Was kochaneHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
lamka wrote:Dziewczyny, ALAB mi przyznał też bhcg zgadnijcie kto robi betę w przyszłym tygodniu
Super! To musi być znak!!!Malgonia lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:To prawda Jedna, mylisz mi się z Nową przez trzywyrazowy nick, przepraszam już się poprawiam
Nie ma problemuHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Bea25 wrote:Dwa tygodnie detoksu to był dramat bo pilam 4 dziennie ale oduczylam się
Bea25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmm, zadzwonił do mnie ALAB, że nie będę mieć dziś wyników układu krzepnięcia, bo w próbówce zrobił się skrzep. Tyle dobrego, że uznali moje roszczenie o bezpłatne ponowne badanie jutro...
Czekam wciąż nie wyniki hormonów dzisiejszych, ciekawe czy te uda się oznaczyć, czy też mają jakieś problemy
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyWitam się dopiero teraz
U mnie dziś bile na maxa na teście. Miałam planowo sikać jutro, ale nie wytrzymałam. Cały cykl piersi nie czułam i dopiero wczoraj wieczorem coś po bokach pobolewaly dlatego się dziś skusiłam. Beta jeszcze mnie korci, ale echh 13dp zastrzyku i jakieś 11-12dpo to chyba jakiś cieniek już powinien być przecie -
nick nieaktualny