GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika i ja też trzyma mocno kciuki za betę
PS ja też kawy nie pijęStaraczkaNika lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Aga - a jakiś indywidualny tok zajęć? Dziekanka? Ewentualnie zwykła, życzliwa rozmowa z prowadzącymi, żeby Ci odpuścili obowiązkowe obecności?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyreset wrote:Aga - a jakiś indywidualny tok zajęć? Dziekanka? Ewentualnie zwykła, życzliwa rozmowa z prowadzącymi, żeby Ci odpuścili obowiązkowe obecności?
Malgonia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Bede musiała cos wymyślić dziekanki chciała bym uniknąć w czerwcu mam obronę mgr i juz wszystko z głowy
No to ITS (Indywidualny Tok Studiów). Która uczelnia?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas już było kilka podejść do ekspresu, ale zawsze spełzało to na niczym.
A kawę uwielbiam, choć staram się ograniczać, bo przecież jestem w permanentnej ciąży ostatnio
Agniecha, a praca napisana, czy dopiero się za nią zabierasz?Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:U nas już było kilka podejść do ekspresu, ale zawsze spełzało to na niczym.
A kawę uwielbiam, choć staram się ograniczać, bo przecież jestem w permanentnej ciąży ostatnio
Agniecha, a praca napisana, czy dopiero się za nią zabierasz? -
to czas na nowe zdjęcie jak tamto mi zjadło. Oto czekam na mój mikołajkowo świąteczny "Prezent" do odbioru w sierpniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 15:16
StaraczkaNika, Agniechaaaa, Czrna 81, Flowwer, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
Agniechaaaa wrote:Dopiero sie zabieram, bo wywalili z uczelni mojego promotora i cała nasza grupa czeka na wyznaczenie nowego... paranoja
Miałam podobnie - mój, w trakcie pisania przeze mnie pracy, odszedł na emeryturę Żeby było śmiesznej - odszedł we wrześniu, kiedy miałam mieć obronę, więc przesunęło się wszystko o rok.
Agniechaaaa wrote:Dopiero sie zabieram, bo wywalili z uczelni mojego promotora i cała nasza grupa czeka na wyznaczenie nowego... paranojaTomasz 09.2018
Agniechaaaa wrote:Dopiero sie zabieram, bo wywalili z uczelni mojego promotora i cała nasza grupa czeka na wyznaczenie nowego... paranoja
Ulala.. no to mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie.
https://www.youtube.com/watch?v=MmtbHRsySZg
oby twoja obrona inaczej wyglądała -
Bocianiątko wrote:czuję, ale dziwnie... moim zdaniem u mnie to już 9 dpo dzisiaj ale zwykle do cycków nie mogłam się dotknąć już od samej owu, ew 2-3 dni po... teraz dopiero wczoraj sutki zaczęły być baaaardzo wrażliwe (zwykle tak miałam po ovitrelle, tylko wcześniej...), piersi nadal nie są wrażliwe na dotyk tylko od czasu do czasu łapie mnie w nich taki dziwny tępy ból w środku... mam dość tego czekania
Cycuszkami nie ma co się sugerować. Mnie wcale nie bolały w tym cyklu, dopiero z dzień przed testem zaczęły pobolewać dlatego myślałam że już @ zaraz przyjdzie. Potem pobolały parę dni i przestały, teraz bolą ale nie jakoś bardziej niż zwykle i tak w kółko raz bolą raz nie. Jeśli mam porównać do bólu z innych cykli to jest bardzo podobny, więc po cyckach bym ciąży nie poznała
Ale Bociuś Tobie się fasolka zagnieżdża bo w końcu te wszystkie nasze wiruski muszą zadziałać Ja tam cały czas czaruję, żebyś zobaczyła 2 kreseczki na świętaBocianiątko, Anna Stesia, Flowwer lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyreset wrote:Miałam podobnie - mój, w trakcie pisania przeze mnie pracy, odszedł na emeryturę Żeby było śmiesznej - odszedł we wrześniu, kiedy miałam mieć obronę, więc przesunęło się wszystko o rok.
Pójdę do dziekanatu i dowiem sie jak to wyglada z indywidualnym tokiem bo tam trezyba być wtedy tylko 30% a nie 80% No zobaczymy cos muszę wymyslic -
Ja miałam jaja ze swoim promotorem . Akurat na ostatni rok zmieniłam tryb z dziennego na zaoczne i w dziekanacie zapytali o nazwisko promotora - no to podałam. Wcześniej widziałam go ze 2 razy i zaczęłam u niego pisać pracę. Potem przez całe pół roku pisałam z nim mailowo o mojej pracy i przyszłam przed samą obroną. Miałam czasami wrażenie, że nie do końca wie, o jakiej pracy mówię, ale olałam . Okazało się, że przez przypadek przepisali mnie do syna poprzedniego promotora . To samo nazwisko tylko młodszy, no i dr a nie profesor . Jak przyszłam na spotkanie przed obroną to myślałam, że to inny student .
PS. Też takie jesteście dzisiaj senne? Ja się zaraz zaziewam na śmierć2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań