GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zaraz będzie już wpisują a ja ledwo żyje ze stresu
Malgonia, Ania1003, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny łykające magnez, jaki dokładnie polecacie?
Ja kiedyś łykałam magne B6, później przeszłam na Doppel Herz Activ Forte 400mg, ale tam niestety dodają syntetyczny kwas foliowy (łykam go juz dość długo a skapnęlam się może z 2 tyg temu). Przy moim wysokim kwasie foliowym (na poziomie 38) chcę uniknąć dodatkowego kwasu.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Frelcia wrote:Osz Ty :p ja uparta jestem :p
pilik lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Cześć wszystkim czytałam was wczoraj na bieżąco dzielnie, ale nie bardzo miałam jak odpisywać, bo mój telefon to się do tego nie nadaje i tracę tylko nerwy. Jeśli kogoś pominę, to z góry bardzo przepraszam:
Bunia wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej bardzo się cieszę, że Cię wypuścili ze szpitala
Bocianiątko szkoda, że test negatywny, ale jeszcze jest czas, żeby wyszedł pozytywny. Z tego, co zapamiętałam to sikasz ponownie jutro, więc już zaciskam kciuki za dobry wynik
reset przykro mi, że akurat grudniowy cykl, który miał być magiczny, musi być spisany na straty… ale tak jak wiele dziewczyn napisało – będziesz miała spokojniejszy urlop bez mierzenia temperatury i robienia testów, etc. Takie rozluźnienie się przyda, a w nowym cyklu do dzieła
lamka gratuluję awansu! Super wiadomość negocjuj podwyżkę koniecznie! No i mam nadzieję, że seks stulecia zamieni się w fasolkę!
olik Okropny ten lekarz, ja nie rozumiem, czemu oni nie mogą być bardziej ludzcy, empatyczni i w ogóle… Jakbyśmy codziennie zachodziły w ciążę i nie miały prawa się martwić, dopytywać i oczekiwać, że ktoś się nami odpowiednio zajmie. Dobrze, że masz swoją ginekolog, bo trafiać na takich gburów to ja dziękuję. Trzymam kciuki za następną wizytę
Rucola Super, jest plan, powrócisz do gry z taką siłą, że od razu zaskoczy i ja też jestem wegetarianką!
Frelcia Podziwiam silną wolę odnośnie testowania, ale to plamienie i spadek temperatury… no, no, no, przypominam o szczęściach, które chodzą parami
Flo oczywiście TRZYMAM KCIUKI za super betę, musi być dobrze innej opcji nie dopuszczamy!
Justyna niedługo będzie piękne serduszko na pewno
Ewela i Ania Wam już gratuluję serduszek, ale super
Jeśli o kimś zapomniałam, to bardzo przepraszam. Udanej soboty życzę
Ania1003, KateHawke, justyna14, Bunia86, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Dziewczyny łykające magnez, jaki dokładnie polecacie?
Ja kiedyś łykałam magne B6, później przeszłam na Doppel Herz Activ Forte 400mg, ale tam niestety dodają syntetyczny kwas foliowy (łykam go juz dość długo a skapnęlam się może z 2 tyg temu). Przy moim wysokim kwasie foliowym (na poziomie 38) chcę uniknąć dodatkowego kwasu. -
nick nieaktualny
-
innamorata88, madzia8lenka, Malgonia, KateHawke, Barbarka1984, Emiilka, emi2016, PodwojnaMamaWdwupaku, pasiasta, Jeżowa, mi88, misiak17, justyna14, MamaStasia, olik321, Melevis, Frelcia, ANkaG, Aksamitna, Ania1003, Lena21, Bocianiątko, karolkaa22, JuicyB, Bunia86, blue00, Karolina90, Rucola, pilik, Jacqueline, Tosia2323, Maja84, staraczka1111, Karma88, malka, Lunaris, misia1989, Koteczka82, Jedna_z_Wielu, KateKum, 91Ewela09, Jadranka, Madżka89, Bajkaaa, Kaczorka, Sarna84, Anna Stesia, Czrna 81, Mini89, Yoselyn82, E_w_c_i_a, lamka, Motylek85, Morusek, AnnaManna, AlicjaJ, gg88, Bea25, Amy333 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Cześć Dziewczyny!
Flowwer, Kochana, zaciskam najmocniej kciuki jak się da! Niech beta Cię uspokoi
Inna, dziękuję Ci Kochana za odpowiedź dot. lutki przy słabym przyroście bety. Nie wiedziałam, że przy takim przyroście szanse są tak małe To wszystko wyjaśnia, dzięki Ps. oczywiście Ty mi odpisałaś wieki temu, a ja dopiero zasiadłam z kawulcem i mam czas odpisać
reset, Kochana, przykro mi bardzo, że USG rozwiało nadzieje co do grudniowego testowania Niestety aż za dobrze znam ten ból i powiem Ci Kochana, że u mnie reakcja taka sama - jak obuchem w głowę po każdej wizycie, w której gin stwierdza, że pęcherzyki po niedrożnej stronie. To jest bardzo ciężki czas, bo wiesz, że jesteś w trakcie cyklu, który musi się skończyć, by kolejny mógł się zacząć. Kochana, dużo wytrwałości i siły Ci życzę!
Bociuś, ja mocno trzymam kciuki za niedzielnego sika!
Dziewczynki, a z prywatyzacji (któraś użyła tego sformułowania i mi się bardzo spodobało ), to ja wreszcie zaczynam nowy cykl Także Kochane, proszę, trzymajcie kciuki, by w tym mies. ovu było po dobrej stronie
Miłego dnia KochaneBunia86, lamka lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc.