GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziolchy ale skoro kazał mi przyjść wtorek/środa sprawdzić czy owu na pewno była to chyba to policzył. Po zastrzyku w sobotę owu powinna być niedziela/poniedziałek więc jeśli coś to te ciałko żółte powinno być jutro widoczne. Dla pewności spytam go czy robić jakieś hormony dla potwierdzenia, a jak tak to kiedy
ANkaG lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Nie zgodzę się do końca. Owulację potwierdza ciałko żółte, dopiero na późniejszym etapie ciąża JEŚLI doszło do zapłodnienia. Owulacja może być a ciąży wcale nie musi być..więc tylko monitoring daje pewność.
-
Cheresta ja Ci mocno kibicuje! Gin na bank wie co robi. Pewnie Ci zleci proga 7 dpo ale nawet jak nie zobaczy ciałka się nie stresuj
Cheresta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cheresta wrote:Najbardziej dziwi mnie to że wczoraj i dziś siklam na owulaka i byla taka nawet wyraźna kreska...
Edit. Miałaś zastrzyk. One chyba zakłamują ovulaki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 18:53
-
_Hope_ wrote:A wcześniej coś sikalas czy nie?
Edit. Miałaś zastrzyk. One chyba zakłamują ovulaki. -
Cheresta wrote:No właśnie się zastanawiałam czy zastrzyk oszukuje testy ciążowe czy owulacyjne też
-
nick nieaktualnyCheresta wrote:I testujemy też dzień po sobie, więc jest szansa że ciążę też będziemy razem przechodzić powodzonka
Co do testów owu po zastrzyku to sama nie wiem nie dopytywałam o to ginki, ale chyba napiszę do swojej koordynatorki medycznej z paroma pytaniami. Ale wydaje mi się, że ovitrelle będzie tylko testy ciążowe i betę fałszował, bo kg to coś innego niż bhcg -
Selina wrote:Oby tak było! nie dziękuję i wzajemnie powodzenia
Co do testów owu po zastrzyku to sama nie wiem nie dopytywałam o to ginki, ale chyba napiszę do swojej koordynatorki medycznej z paroma pytaniami. Ale wydaje mi się, że ovitrelle będzie tylko testy ciążowe i betę fałszował, bo kg to coś innego niż bhcgLunaris, Selina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hope ale też nie zawsze owulaki ciężarnym wychodzą pozytywne, co nie znaczy że czasem się tak nie zdarza. Zastrzyk skoro wpływa na test bhcg to może i wpływać na lh. Selina pytaj i dawaj znać, my nie w ciąży to możemy sikać bez wstydu
-
Cheresta wrote:Hope ale też nie zawsze owulaki ciężarnym wychodzą pozytywne, co nie znaczy że czasem się tak nie zdarza. Zastrzyk skoro wpływa na test bhcg to może i wpływać na lh. Selina pytaj i dawaj znać, my nie w ciąży to możemy sikać bez wstydu
Czekaj poproszę Nike żeby nasikala zobaczymy -
Cheresta wrote:Hahaha to się dziewczyna zdziwi jakie dziewczyny na grudniowkach mają rozkminy
Tak w ogóle mam nadzieję że niedługo sprawdzę te teorie osobiście -
Dobrze, że sledzę oba wątki to chociaz na bieżąvo jestem
Dużo tam pozytywnych emocji, ciężko będzie pożegnać listopad, ale liczę, że Mikolaj bedzie rozrzutny jesli chodzi o serduszka. Moze i mi cos skapnie
Nie wiem jakie hormony na mnie dzialaja, ale od kiedy sie staram ten pierwszy dzirn @ przestal byc taki straszny. W koncu to pierwszy dzien mojej ciazy -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Dobrze, że sledzę oba wątki to chociaz na bieżąvo jestem
Dużo tam pozytywnych emocji, ciężko będzie pożegnać listopad, ale liczę, że Mikolaj bedzie rozrzutny jesli chodzi o serduszka. Moze i mi cos skapnie
Nie wiem jakie hormony na mnie dzialaja, ale od kiedy sie staram ten pierwszy dzirn @ przestal byc taki straszny. W koncu to pierwszy dzien mojej ciazy
też tak sobie to tłumaczę... czyli u mnie już ponad 2 tygodnie ciążyMalgonia lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki wpadam zostawić u Was trochę wiruskow ×$€*€!€€-£*(*_$÷&÷\!$÷€)?',.'&!&$*_÷)_!€÷_❤❤
Oby ten cykl był Waszym ostatnim staraniowym, powodzenia Kochane ❤❤❤❤Femine_, Bocianiątko, reset, olik321, KateHawke, Lunaris, Selina, Malgonia, Jedna_z_Wielu, Karma88, Malinka7, gabi90, Bea25 lubią tę wiadomość