X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Pasiasta gratulacje!! Piękne krechy i wypasiona beta!!

Bociek, Lamka czekam z niecierpliwoscia, tez coś widzę, a Lamki allegrowy przypomina mi mój z czerwca tego roku w 10/11 dpo, gdzie coś majaczylo, a parę godzin później bobo potwierdził wyraźniejszą kreską :)

Trzymam kciuki!!!

pasiasta lubi tę wiadomość

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na zdjęcia pozytywów!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2017, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie chyba jednak błąd testu, bo nic nie ma z porannego sika.
    Jeszcze moja sunia w nocy piszczała i musiałam wstawać do niej, więc to tłumaczy dzisiejszą temperaturę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 06:17

• summer86 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, mam nadzieję, że to jednak ten poranny się mylił! Ale u Ciebie to bardzo wcześnie jeszcze, więc kciuków nie puszczam :)

Bociuś, Frelcia - mam nadzieję, że Wy nam zazielenicie początek tego tygodnia :)

Miłego dnia wszystkim!

Karma88 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2017, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer dzięki, teraz pytanie czy warto iść dzisiaj na betę przy okazji pozostałych badań?

Btw. Summer po Twoim suwaczku widzę, jak czas szybko leci. Kiedy poznasz płeć? :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 06:25

• summer86 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, 8 dpo to chyba dość wcześnie na betę, ale skoro i tak robisz badania to można spróbować, zależy czy chcesz już wiedzieć na czym stoisz :)
    Naszej Innej w 8 dpo wychodziły i testy i pozytywne bety, o ile dobrze pamiętam :)

A co do płci, po prenatalnych lekarz stawia na dziewczynkę, ale mówi że na tym etapie to jeszcze duża granica błędu jest. Dzień przed badaniem mojemu mężowi śniło się, że mamy córeczkę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 06:30

lamka, Koteczka82, Flowwer, Bunia86, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Karolina90 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka nie tak miało być :-( ale na pewno jeszcze za wcześnie :-)

Bociek, Frelcia pokazywać drugie krechy :-)

Ja zaspalam dziś na badania :-P miałam zrobić progesteron. No ale trudno, widocznie tak musiało być :-D

Miłego poniedziałku! :-*

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:) Lamka jeszcze wysikasz te dwie kreski, no za sama ilosc ich ci sie nalezy!koteczek faktycznie w domu chlopa to ty miec nie będziesz :(
    Sikac dalej dziewczyny :)
    Ja sie sama na siebie ostro wkurzylam, mialam isc dzis na monitoting, ale e nicy przypomnialam sobie, ze mam zebranie. A na caly tyfzirn juz nie ma miejsca w mojej placowce. Nie pozostaje mi nic innego jak poszukac gdzies blizej pracy, ale pewnie zaplace jak za zboze:(

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2017, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociuś Frelcia też czekam :-*

• olik321 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny trzymam kciuki za II kreskie <3

Lamuś wysyłam wiruski co by do 10dpo wyszły piękne dwie krechy :***%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

lamka, KateHawke, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka nie lubię tego :( ale może w Twoim przypadku wieczorne siuśki mają moc, skoro tyle z nas widziało coś wczoraj? :) poza tym, wciąż jest naprawdę wcześnie, jeszcze druga kreseczka ma czas, żeby się pojawić wyraźnie, czego oczywiście Ci życzę <3

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się u pasisatej ta beta taka duża nie wydaje jak na dzień cyklu, ja w 34 miałam niecałę 5 tys, więc porównywalne

Stawiam na wczesną owulację! No i cierpliwość bo większość z nas robiła dużo wcześniej testy i bety

pasiasta, Bunia86 lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2017, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny chyba zrobię dzisiaj po prostu tę betę. Jak nie wyjdzie to nie wyjdzie, najwyżej powtórzę w piątek.

Trochę smutno, głupi cień na teście, on jest wyraźny, wyraźniejszy niż na zdjęciu. Tak mnie nabrał skubany.

• panan12 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Dzięki dziewczyny chyba zrobię dzisiaj po prostu tę betę. Jak nie wyjdzie to nie wyjdzie, najwyżej powtórzę w piątek.

Trochę smutno, głupi cień na teście, on jest wyraźny, wyraźniejszy niż na zdjęciu. Tak mnie nabrał skubany.

A masz jeszcze test pod ręką? Powinna wyjść rano wyraźniejsza i co najlepsze ja też widzę Twoja kreskę bez wpatrywania.. Miałam taką w tej ciąży 10 dpo

f2w3k0s3plke7odf.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka a sikałaś znowu na testy z Allegro? One często mają różne czułości. Ja bym zrobiła betę, jak już i tak idziesz się kloc i masz za darmo to co Ci szkodzi ;) a będziesz wiedziała czy test oszukał chociaż. Trzymam kciuki :) a i co do nocy popołudniowego siku - u mnie lepsze kreski były po południu...!

A ja zupełnie z innym tematem - pamietam że kilka z Was robi hybrydy, polecicie jakąś lampę do domu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 07:00

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia w krortm szpitalu bylas? Jak nie chcesz na forum napisac to zapros. Mnie. Pytam dla tego, ze ja bylam w narutowiczu to nic, ze najpier x mega bolem mnie odeslali do domu. Ja po wynikach badan wyszperalam, ze może to ciaza pozamacuczna. Ja w ogole takiej obcji nie bralam bod uwage. Bo to przez 2mc nie mielismy zadnych serdyuszek. To byla najgirsza batali w moim zyciu. Na drugi dzień wracam do nich o 22 i miwie ze dalej mbie boli. Pani z recepecji krzykla kaska to znowu ona po sorze sie placze. Przyszedl lekarz pyta w czym rzecz wuie mowie ze barfzo mnue boli a pi wynikach mizna sue donyslac ze to pozamaciczna. W tedy re baby a to na test pania nie stac ake lekarz zobaczyl w oczach mojego m chcc mordu wieczalagadzal sytuacje. Zapytal pan trz byl zrobiny teb test o ktory prosil wczesbiej to. A to mial byc wlasnie ten ciazowy. Usg odrazu podjecie decyzji o laparoskopi bo to byly ostatnie minuty. Dziecko bylo bardzo duze prawie 8"tygodniowe. Ale polecam bo lekarze naprwe ok. Lekarki no coz... No fajnie moge

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka to najlepsze wyjsc beta.. Bo jak wydzie zla to pr, ynajmniej na dwa dni przestaniesz sie zameczac. Bo to naprawdę jeszcze wzas

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z poniedziałku.
    s1985 wrote:
    Dziewczyny ja dziś testowałam po pracy i jest cień :-D

Ohohoho brawo! :) Lecisz na betę?

pasiasta ta Twoja beta to jakaś kosmiczna! <3

Bardzo przyjemnie nam weekend minął. Wczoraj w ciągu dnia bolał mnie brzuch owulacyjnie przez chwilę, a w środku nocy się obudziłam z takim konkretnym bólem już czyli jajo wczoraj pewnie pękło.

No nic będzie co będzie. Mam ochotę zatestować jeśli już dopiero po Świętach, ale jak to będzie to zobaczymy.

Powodzenia na testujących/sikających!

pasiasta lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, takie wiesci z rana to ks lubie :)
    Co prawda jak patrse na Twoj wykres to jest optymistyczny bardzo to dzien cyklu wczesny. Jesli sie nie boisz ze sie zdolujesz jak nic nie wyjdzie to zrob bete, ald jak dasz rade to wstrzymaj sie ze 3 dni. Mocno trzymam kciuki :)

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Kate piękny projekt :) mnie się podobają z poddaszem Ale Emek się zaparl na parterowy. I tu mamy trochę zgrzyt :P

Bajka my mieszkanie też w kredycie mamy ;) działkę kupiliśmy z oszczędności i z weselnych datków ;) ale poza Krakowem bo ceny zabijają. A dalej to się śmiejemy że chyba kraść trzeba :P dom to ogromny koszt.

No my dużo z wesela nie mieliśmy bo trzeba było wesele opłacić w jakiejś części z tego i rzeczy do mieszkania, ale w sumie w bloku jest wygoda ale nie ma prywatności coś kosztem czegoś :)

Dziewczyny trzymam kciuki za owocny dzisiejszy dzień :)
    Ja mam nadzieję że moje wyniki progesteronu będą jednak dzisiaj a nie jutro

Bunia86 lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ