GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Pasiasta gratulacje!! Piękne krechy i wypasiona beta!!
Bociek, Lamka czekam z niecierpliwoscia, tez coś widzę, a Lamki allegrowy przypomina mi mój z czerwca tego roku w 10/11 dpo, gdzie coś majaczylo, a parę godzin później bobo potwierdził wyraźniejszą kreską
Trzymam kciuki!!!pasiasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka, mam nadzieję, że to jednak ten poranny się mylił! Ale u Ciebie to bardzo wcześnie jeszcze, więc kciuków nie puszczam
Bociuś, Frelcia - mam nadzieję, że Wy nam zazielenicie początek tego tygodnia
Miłego dnia wszystkim!Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka, 8 dpo to chyba dość wcześnie na betę, ale skoro i tak robisz badania to można spróbować, zależy czy chcesz już wiedzieć na czym stoisz
Naszej Innej w 8 dpo wychodziły i testy i pozytywne bety, o ile dobrze pamiętam
A co do płci, po prenatalnych lekarz stawia na dziewczynkę, ale mówi że na tym etapie to jeszcze duża granica błędu jest. Dzień przed badaniem mojemu mężowi śniło się, że mamy córeczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 06:30
lamka, Koteczka82, Flowwer, Bunia86, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Lamka nie tak miało być ale na pewno jeszcze za wcześnie
Bociek, Frelcia pokazywać drugie krechy
Ja zaspalam dziś na badania miałam zrobić progesteron. No ale trudno, widocznie tak musiało być
Miłego poniedziałku! :-*👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Dzien dobry:) Lamka jeszcze wysikasz te dwie kreski, no za sama ilosc ich ci sie nalezy!koteczek faktycznie w domu chlopa to ty miec nie będziesz
Sikac dalej dziewczyny
Ja sie sama na siebie ostro wkurzylam, mialam isc dzis na monitoting, ale e nicy przypomnialam sobie, ze mam zebranie. A na caly tyfzirn juz nie ma miejsca w mojej placowce. Nie pozostaje mi nic innego jak poszukac gdzies blizej pracy, ale pewnie zaplace jak za zboze:(Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualny
-
lamka nie lubię tego ale może w Twoim przypadku wieczorne siuśki mają moc, skoro tyle z nas widziało coś wczoraj? poza tym, wciąż jest naprawdę wcześnie, jeszcze druga kreseczka ma czas, żeby się pojawić wyraźnie, czego oczywiście Ci życzę
-
a mi się u pasisatej ta beta taka duża nie wydaje jak na dzień cyklu, ja w 34 miałam niecałę 5 tys, więc porównywalne
Stawiam na wczesną owulację! No i cierpliwość bo większość z nas robiła dużo wcześniej testy i betypasiasta, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Dzięki dziewczyny chyba zrobię dzisiaj po prostu tę betę. Jak nie wyjdzie to nie wyjdzie, najwyżej powtórzę w piątek.
Trochę smutno, głupi cień na teście, on jest wyraźny, wyraźniejszy niż na zdjęciu. Tak mnie nabrał skubany.
A masz jeszcze test pod ręką? Powinna wyjść rano wyraźniejsza i co najlepsze ja też widzę Twoja kreskę bez wpatrywania.. Miałam taką w tej ciąży 10 dpo -
Lamka a sikałaś znowu na testy z Allegro? One często mają różne czułości. Ja bym zrobiła betę, jak już i tak idziesz się kloc i masz za darmo to co Ci szkodzi a będziesz wiedziała czy test oszukał chociaż. Trzymam kciuki a i co do nocy popołudniowego siku - u mnie lepsze kreski były po południu...!
A ja zupełnie z innym tematem - pamietam że kilka z Was robi hybrydy, polecicie jakąś lampę do domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 07:00
-
Bunia w krortm szpitalu bylas? Jak nie chcesz na forum napisac to zapros. Mnie. Pytam dla tego, ze ja bylam w narutowiczu to nic, ze najpier x mega bolem mnie odeslali do domu. Ja po wynikach badan wyszperalam, ze może to ciaza pozamacuczna. Ja w ogole takiej obcji nie bralam bod uwage. Bo to przez 2mc nie mielismy zadnych serdyuszek. To byla najgirsza batali w moim zyciu. Na drugi dzień wracam do nich o 22 i miwie ze dalej mbie boli. Pani z recepecji krzykla kaska to znowu ona po sorze sie placze. Przyszedl lekarz pyta w czym rzecz wuie mowie ze barfzo mnue boli a pi wynikach mizna sue donyslac ze to pozamaciczna. W tedy re baby a to na test pania nie stac ake lekarz zobaczyl w oczach mojego m chcc mordu wieczalagadzal sytuacje. Zapytal pan trz byl zrobiny teb test o ktory prosil wczesbiej to. A to mial byc wlasnie ten ciazowy. Usg odrazu podjecie decyzji o laparoskopi bo to byly ostatnie minuty. Dziecko bylo bardzo duze prawie 8"tygodniowe. Ale polecam bo lekarze naprwe ok. Lekarki no coz... No fajnie mogeCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Lamka to najlepsze wyjsc beta.. Bo jak wydzie zla to pr, ynajmniej na dwa dni przestaniesz sie zameczac. Bo to naprawdę jeszcze wzasCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Dzień dobry z poniedziałku.
s1985 wrote:Dziewczyny ja dziś testowałam po pracy i jest cień
Ohohoho brawo! Lecisz na betę?
pasiasta ta Twoja beta to jakaś kosmiczna!
Bardzo przyjemnie nam weekend minął. Wczoraj w ciągu dnia bolał mnie brzuch owulacyjnie przez chwilę, a w środku nocy się obudziłam z takim konkretnym bólem już czyli jajo wczoraj pewnie pękło.
No nic będzie co będzie. Mam ochotę zatestować jeśli już dopiero po Świętach, ale jak to będzie to zobaczymy.
Powodzenia na testujących/sikających!
pasiasta lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lamka, takie wiesci z rana to ks lubie
Co prawda jak patrse na Twoj wykres to jest optymistyczny bardzo to dzien cyklu wczesny. Jesli sie nie boisz ze sie zdolujesz jak nic nie wyjdzie to zrob bete, ald jak dasz rade to wstrzymaj sie ze 3 dni. Mocno trzymam kciuki -
Bunia86 wrote:Kate piękny projekt mnie się podobają z poddaszem Ale Emek się zaparl na parterowy. I tu mamy trochę zgrzyt
Bajka my mieszkanie też w kredycie mamy działkę kupiliśmy z oszczędności i z weselnych datków ale poza Krakowem bo ceny zabijają. A dalej to się śmiejemy że chyba kraść trzeba dom to ogromny koszt.
No my dużo z wesela nie mieliśmy bo trzeba było wesele opłacić w jakiejś części z tego i rzeczy do mieszkania, ale w sumie w bloku jest wygoda ale nie ma prywatności coś kosztem czegoś
Dziewczyny trzymam kciuki za owocny dzisiejszy dzień
Ja mam nadzieję że moje wyniki progesteronu będą jednak dzisiaj a nie jutroBunia86 lubi tę wiadomość