GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka, Bociuś,Frelcia trzymam kciuki!!!
Ja mam dołek jak mąż mi pokazał grafik na grudzień to ma tyle dyżurów że odechcialo mi się wszystkiego a najbardziej świąt
Po co mam cokolwiek szykować jeśli z całych święta mój M będzie w domu jeden dzień? A i tak nie będzie nas wtedy w domu Wigilię spędzam z młodym u rodziców a w drugi dzień świąt to się chyba gdzieś schowam. Zresztą same powiedzcie. Dyżur (24h) 11,12,14,15,18,20,21,24,26,27,29 i 30 grudnia
Mogę przespać grudzień?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
-Monika- wrote:U mnie szykuję się ciężki tydzień i nawet nie będę miała czasu Was nadrobić, cięzko mi z tym...
Ja mam teź do świat urwanie głowy, wszystkie tematy muszę pozamykać. Łącze się z Tobą w bólu-Monika- lubi tę wiadomość
-
Ja dziewczyny widze! Jutro mi sikac rNo wczas bo ja rano wstaje i chce miec dobre widosci.. Bo ja nawet uslyszalam ze w menopauze chyba wchodze... No fajnie moge focbodzic w co chce ale najpierw z dziecmiem w brzuchu. Przedtem seks to bylo misterium tera taka dupa blada ze mi sie nie chce. Ni moge odnalesc magi. To jrst osotani cykl. Na wircej juz sie nie staram zmieniam prace troche zawod i czekam na wnuki. Ide po pigukli. Jestem wyczerpana tym. A zamiast się zblizac qz m to sie oddalamy!
Czekam na kreskowe sikance bo tulko wy mi humor poprawucue!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Koteczka82 wrote:Lamka, Bociuś,Frelcia trzymam kciuki!!!
Ja mam dołek jak mąż mi pokazał grafik na grudzień to ma tyle dyżurów że odechcialo mi się wszystkiego a najbardziej świąt
Po co mam cokolwiek szykować jeśli z całych święta mój M będzie w domu jeden dzień? A i tak nie będzie nas wtedy w domu Wigilię spędzam z młodym u rodziców a w drugi dzień świąt to się chyba gdzieś schowam. Zresztą same powiedzcie. Dyżur (24h) 11,12,14,15,18,20,21,24,26,27,29 i 30 grudnia
Mogę przespać grudzień?
O matko...... w jakiej branży Twój mąż pracuje, jeżeli można wiedzieć. A tak w ogóle można tak pracować 12h dzień po dniu? -
nick nieaktualny
-
KateKum wrote:Ja jutro mam plan spać do 10, wiec jak tylko się obudzę będę tutaj zaglądać do Was. Chociaż wszyscy rano do pracy idą, wiec pewnie mój zwierzyniec mnie obudzi na jedzonko
E to ja jutro musze wcześnie wstać bo o 9 łącze się w bólu bo o 6 moje zoo mnie obudzi na dzwięk budzika ustawionego z powodu leków.
Wszystkie robią szybkie siku i spowrotem mogę spać
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Pasiasta gratuluję!!! Piękne kreseczki
Dziewczynki trzymam kciuki baaaaaaardzo mocno za jutrzejsze pozytywy!!! Mam nadzieję, że sikacie z ranapasiasta, lamka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Pasiasta gratuluję!!! Piękne kreseczki
Dziewczynki trzymam kciuki baaaaaaardzo mocno za jutrzejsze pozytywy!!! Mam nadzieję, że sikacie z rana
Masz jutro wizytę ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUff, chyba udało mi się wszystkich przeczytać. Dalej jestem w szoku i nie wierzę. W środę, jak zobacze to pewnie się to zmieni.
U mnie w rodzinie nie ma bliźniaków, u Mojego są ale w bardzo dalekiej rodzinie.
Mam w planie zrobić beta jeszcze we wtorek wieczorem. Tak żeby mieć dwa wyniki na środę. Wykresow nie prowadzilam.
Sikajcie!!! Dmucham na Was! :* :* :*ANkaG, Bocianiątko, Jeżowa, Flowwer, Maja84, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Masz jutro wizytę ?
Tak, ale taką między pacjentkami na sam podgląd więc pod wieczór dopieroFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
_Hope_ wrote:Turbo beta! Z córką w 36dc miałam prawie 5000
Ja w 35dc miałam 7617 to mogę się spodziewać córci? hihihiFlowwer, malka lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Lamka jest tam 2 kreska!!! Widzę ją!!!!! Ja dziś wieczorem siknelam kontrolne na taki właśnie test z allegro, z nadzieją że nie będzie kreski już Ale taka podobna do twojej jest. Więc coś ba pewno się tam świeci!!!
lamka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Lamka nie dziwię się. Ja to bym pewnie poleciała do apteki 24h albo to Tesco po jakoś inny test
Mam nadzieje ze już nic nie wysikam. Mam tych testów z allegro kilka a do lipca pewnie się przeterminuja więc sikam i uspokaja mnie jak kreska jaśnieje zwłaszcza że ból brzucha nie ustępuje a krwawienie się wzmacnia znowu.
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Kate piękny projekt mnie się podobają z poddaszem Ale Emek się zaparl na parterowy. I tu mamy trochę zgrzyt
Bajka my mieszkanie też w kredycie mamy działkę kupiliśmy z oszczędności i z weselnych datków ale poza Krakowem bo ceny zabijają. A dalej to się śmiejemy że chyba kraść trzeba dom to ogromny koszt.
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Dziewczyny ja dziś testowałam po pracy i jest cień
Czrna 81, pasiasta, Flowwer, lamka, PodwojnaMamaWdwupaku, pilik, Bocianiątko, Malgonia, KateKum, Maja84, KateHawke, Koteczka82, malka, ANkaG, Lunaris, Bunia86, blue00, Jedna_z_Wielu, Kaczorka, Amy333, Lena21, Barbarka1984, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18