GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Proszę dziś wszystkie o modlitwę za Aksamitną, maluszek już w kanale rodnym i o 17 rozwiązuje ciąże
Płaczę dziś kochana razem z Tobąagusia18_11 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Proszę dziś wszystkie o modlitwę za Aksamitną, maluszek już w kanale rodnym i o 17 rozwiązuje ciąże
Płaczę dziś kochana razem z Tobą
Wlasnie doczytałam na ex-testerkach... aż mi się słabo zrobiło... to takie niesprawiedliwe! Kochana, jesteśmy z Tobą... -
jakie to wszystko jest niesprawiedliwe. -
Trzymam mocno kciuki!
Jakie to kurwa nie sprawiedliwe co się dzieje. Kochana życzę dużo siły..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 10:56
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agilineczka,bylam przekonana, ze to lrkarka na NFZ. Chyba bym jej nie zaplacila za wizyte. Serio, jeszcze mnie nerw trzyma, a babsztyla na oczy nie widzialam.
Mam nadzieje, ze wiecej nie bedziesz musiala do niej isc.
Dziewczyny, czy ktoras wie co u Niki? W tym gaszczu wiadomosci nie wiem czy nie przegapilam niczego.
Sikajaca trojco ja ciagle wierze w Wasze kreski
U mnie temperatura zamiast rosnac to znow troche spadla. OF nie wyznaczyl mi owulacji
Pewnie nastepny cykl tez spisze na straty be bedzie w okresie swiateczno noworocznym to ani z badaniami ani lekarzami moze nie byc latwo.
-
Agulineczka co popierdolona baba, bo już inaczej napisać nie mogę. Powiedzcie mi jak można kobiecie, która straciła dziecko powiedzieć cis takiego ? No jak? Wrrrrrrrrrr...
Nigdy już bym do niej nie poszła i napisała na nią skargę, niech zmieni zawód jak się nie nadaje do pracy z ludźmi - faktycznie na fioletowej dziewcxyny mieszkające w Danii, Holandii czy UK piszą o tym, ze tam do 12 tygodnia nie ma opcji żeby ktoś Ci coś dał przy plamienie itd. ale my jesteśmy w Polsce do jasnej cholery!
Ja miałam betę poniżej 10 a mój lekarz uznaje to jako cb, wiec niech nie pierniczy Ci głupot.
Olik, jak jajka sprawdzone i od babci to ok, ale trzeba uważać na te na miękko w ciąży a co do bólu i kłucia to u nnie tez wywoływały panikę, ale mój lekarz mówi ze po prostu wszystko się tam przemieszcza i stad takie odczucia
Mam nadzieje ze ten przed świąteczny tydzień jeszcze Was zasypie serduszkamiolik321 lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem co to za dupny dzień
Wczoraj się dowiedziałam ze staremu się 2 tyg temu skonczyl fertilman i nic z tym nie zrobił. Nic nie powiedział. Nie zamówił nowego. Siedział qrwa cicho. Ręce mi opadły. Znaczy ja juz mam 2 dzieci.
Lamka, Bocku przykro mi ze to nie ten cykl.
Agulineczko nie wiem co napisać o tej wizycie bo tylko qrwy mi spod palców wychodzą. Ale fakt ze większość ginow lubi prostą robotę. Zdrowe ciaze żeby kasować plny i czuć się zajebistym lekarzem.
Aksamitna brak mi słów. Bo chyba nie ma słów dobrych w takim dniu.ANkaG lubi tę wiadomość
-
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna.... brak słów... To jest bardzo niesprawiedliwe....*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
agulineczka wrote:Kiyka wlasnie sie zastanawialam co u Ciebie. Rozumiem, ze sie staracie od razu? Ja tez bym sie starala, ale niestety musze sprawdzic co mi sie na tym jajniku wyhodowalo.
U mnie w porządku, na razie się nie staramy, bo ostatnio progesteron wyszedł mi bardzo niski, muszę go powtórzyć 7dpo. Niestety ten cykl po poronieniu jest strasznie porypany, za 11 dni powinnam mieć @, a śluzu płodnego brak, tempka też nie skacze... Wkurzam się no!22.11.2017 -pierwsza biochem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiyka 123 wrote:U mnie w porządku, na razie się nie staramy, bo ostatnio progesteron wyszedł mi bardzo niski, muszę go powtórzyć 7dpo. Niestety ten cykl po poronieniu jest strasznie porypany, za 11 dni powinnam mieć @, a śluzu płodnego brak, tempka też nie skacze... Wkurzam się no!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie znam niestety Aksamitnej, ale domyślam się co się dzieje... To takie niesprawiedliwe żadne słowa nie wyraża jak bardzo to trudne... kochane tak bardzo lubię Was czytać. Dużo się nie udzielam, staram się zajmować czymś głowę, żeby nie myśleć o staraniach. Ale dajecie tyle siły To cudowne, że kobiety potrafią tak się nawzajem wspierać i cieszę się, że mogę być tu z Wami, mimo że głównie czytam (chyba każda strone). Musimy być silne cokolwiek by się nie działo. Z niecierpliwością czekam na test Frelci, Bocianiątko w końcu wysika te 2 kreski, bo ile można sikać Lamka też, myślę, że było trochę za wcześnie jeszcze, ja nigdy nie tracę nadziei aż do @. A co do Agu i lekarza, to podziwiam, że mimo tak trudnego czasu sama walczysz by sie dowiedzieć co się dzieje i się nie zniechęcasz.
Podziwiam Was za wytrwałośćSiwulec lubi tę wiadomość
-
dzień dobry Ja dziś spałam prawie do 11 za oknrm buro i ponuro, aż nie chce się rolet podnosić
Boćku, Lamka, Frelcia - ja cały czas mam nadzieję, pamiętajcie
Bajka gdzie te Twoje wyniki???
Pasiasta kciuki za piękną betę, bo taka na pewno będzie :)a jutro może juz
Kiyka serio nie chce sie wierzyć. I to jest lekarz? aż się we nie gotuje jak słuszę takie teksty.. choć mnie po 1 poronieniu też potrakowano niezbyt miło ( stuletni dziadecek na nfz) i narzekałam to takiego czegoś w życiu nie spotkałam..
A co do cyklu pewno Ci się przesunął, może tak być w 1 cpp, to normalne
Frelcia gowa przeszła? Narobiłaś mi smaka
Sanka ja bym na Twoim miejscu już się starała Na pewno niedługo zobaczysz 2 kreseczki
Jeżowa no przecież za wcześnie za 2 dni sikaj
Yose Kochana wiem, jak takie dni potrafią zasmucić. Mi jeden taki przypapda w urodziny emka Ale tak jak Flo pisze, po prostu maluszki zmieniły termin
Olik myślę że to po dzidzia się układa, ale jak się niepokoisz to możE zadzwoń do lekarza i porozmawiaj
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26