X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Proszę dziś wszystkie o modlitwę za Aksamitną, maluszek już w kanale rodnym i o 17 rozwiązuje ciąże :(

Płaczę dziś kochana razem z Tobą :(
    Qrwa no :(

agusia18_11 lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Proszę dziś wszystkie o modlitwę za Aksamitną, maluszek już w kanale rodnym i o 17 rozwiązuje ciąże :(

Wlasnie doczytałam na ex-testerkach... aż mi się słabo zrobiło... to takie niesprawiedliwe! Kochana, jesteśmy z Tobą...

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

:( :( :( jakie to wszystko jest niesprawiedliwe.

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Trzymam mocno kciuki!

Jakie to kurwa nie sprawiedliwe co się dzieje. Kochana życzę dużo siły..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 10:56

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agilineczka,bylam przekonana, ze to lrkarka na NFZ. Chyba bym jej nie zaplacila za wizyte. Serio, jeszcze mnie nerw trzyma, a babsztyla na oczy nie widzialam.
    Mam nadzieje, ze wiecej nie bedziesz musiala do niej isc.

Dziewczyny, czy ktoras wie co u Niki? W tym gaszczu wiadomosci nie wiem czy nie przegapilam niczego.

Sikajaca trojco ja ciagle wierze w Wasze kreski :)

U mnie temperatura zamiast rosnac to znow troche spadla. OF nie wyznaczyl mi owulacji :(
    Pewnie nastepny cykl tez spisze na straty be bedzie w okresie swiateczno noworocznym to ani z badaniami ani lekarzami moze nie byc latwo.

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Lena21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka co popierdolona baba, bo już inaczej napisać nie mogę. Powiedzcie mi jak można kobiecie, która straciła dziecko powiedzieć cis takiego ? No jak? Wrrrrrrrrrr...

Nigdy już bym do niej nie poszła i napisała na nią skargę, niech zmieni zawód jak się nie nadaje do pracy z ludźmi - faktycznie na fioletowej dziewcxyny mieszkające w Danii, Holandii czy UK piszą o tym, ze tam do 12 tygodnia nie ma opcji żeby ktoś Ci coś dał przy plamienie itd. ale my jesteśmy w Polsce do jasnej cholery!

Ja miałam betę poniżej 10 a mój lekarz uznaje to jako cb, wiec niech nie pierniczy Ci głupot.

Olik, jak jajka sprawdzone i od babci to ok, ale trzeba uważać na te na miękko w ciąży ;) a co do bólu i kłucia to u nnie tez wywoływały panikę, ale mój lekarz mówi ze po prostu wszystko się tam przemieszcza i stad takie odczucia :)

Mam nadzieje ze ten przed świąteczny tydzień jeszcze Was zasypie serduszkami <3

olik321 lubi tę wiadomość

• Karma88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potworna niesprawiedliść, eh mam nadzieję, że ma przy sobie bliskich, bo będą jej potrzebni. :(

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • _Hope_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem co to za dupny dzień

Wczoraj się dowiedziałam ze staremu się 2 tyg temu skonczyl fertilman i nic z tym nie zrobił. Nic nie powiedział. Nie zamówił nowego. Siedział qrwa cicho. Ręce mi opadły. Znaczy ja juz mam 2 dzieci.

Lamka, Bocku przykro mi ze to nie ten cykl.

Agulineczko nie wiem co napisać o tej wizycie bo tylko qrwy mi spod palców wychodzą. Ale fakt ze większość ginow lubi prostą robotę. Zdrowe ciaze żeby kasować plny i czuć się zajebistym lekarzem.

Aksamitna brak mi słów. Bo chyba nie ma słów dobrych w takim dniu.

ANkaG lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Boże.... Aksamitna brak mi słów <3

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Flo jest jakaś szansa że drugi zostanie w środku?

Siwulec lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

pojebane to wszystko :(:(:(

• panan12 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( :( :( :( jakie to wszystko niesprawiedliwe aż mi się łezka zakręciła

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Kargo31 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna.... :( :( :( brak słów... To jest bardzo niesprawiedliwe....

*starania od marca 2017

*iui x 3 - nieudane
    - I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
    - II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
    - III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.

*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
    - I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
    11dpt- beta88,9, prog16,1
    13dpt- beta218,9, prog14,3
    19dpt -beta 2541, prog 16,6
    26dpt- ❤
    28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
    - II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
    6dpt- beta 0, prog 12,5
    11dpt -beta 0, prog 40,33

*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
    - I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
    - II FET 23.012023 - zarodek 4BB
    5dpt bladzioch
    7dpt negatyw
    10dpt beta 0
  • Kiyka 123 Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Kiyka wlasnie sie zastanawialam co u Ciebie. Rozumiem, ze sie staracie od razu? Ja tez bym sie starala, ale niestety musze sprawdzic co mi sie na tym jajniku wyhodowalo.

U mnie w porządku, na razie się nie staramy, bo ostatnio progesteron wyszedł mi bardzo niski, muszę go powtórzyć 7dpo. Niestety ten cykl po poronieniu jest strasznie porypany, za 11 dni powinnam mieć @, a śluzu płodnego brak, tempka też nie skacze... Wkurzam się no!

22.11.2017 -pierwsza biochem :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdy przeczytalam informacje o Aksamitnej to az mi ciarki przeszly.:-( Zycie jest niesprawiedliwe :'( .

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Czy ja coś przegapiłam?? Czemu tak????? :(

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiyka 123 wrote:
    U mnie w porządku, na razie się nie staramy, bo ostatnio progesteron wyszedł mi bardzo niski, muszę go powtórzyć 7dpo. Niestety ten cykl po poronieniu jest strasznie porypany, za 11 dni powinnam mieć @, a śluzu płodnego brak, tempka też nie skacze... Wkurzam się no!
    Zawsze w pierwszym cyklu po poronieniu ovu mam nie w 11dc tylko w 16-17. Może i u Ciebie tak jest.

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna,dużo siły,jesteśmy z Tobą

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam niestety Aksamitnej, ale domyślam się co się dzieje... To takie niesprawiedliwe :( żadne słowa nie wyraża jak bardzo to trudne... kochane tak bardzo lubię Was czytać. Dużo się nie udzielam, staram się zajmować czymś głowę, żeby nie myśleć o staraniach. Ale dajecie tyle siły <3 To cudowne, że kobiety potrafią tak się nawzajem wspierać i cieszę się, że mogę być tu z Wami, mimo że głównie czytam (chyba każda strone). Musimy być silne cokolwiek by się nie działo. Z niecierpliwością czekam na test Frelci, Bocianiątko w końcu wysika te 2 kreski, bo ile można sikać ;) Lamka też, myślę, że było trochę za wcześnie jeszcze, ja nigdy nie tracę nadziei aż do @. A co do Agu i lekarza, to podziwiam, że mimo tak trudnego czasu sama walczysz by sie dowiedzieć co się dzieje i się nie zniechęcasz.
    Podziwiam Was za wytrwałość <3

Siwulec lubi tę wiadomość

• Bunia86 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) Ja dziś spałam prawie do 11 :) za oknrm buro i ponuro, aż nie chce się rolet podnosić :/

Boćku, Lamka, Frelcia - ja cały czas mam nadzieję, pamiętajcie :)

Bajka gdzie te Twoje wyniki???

Pasiasta kciuki za piękną betę, bo taka na pewno będzie :)a jutro może juz <3

Kiyka serio nie chce sie wierzyć. I to jest lekarz? aż się we nie gotuje jak słuszę takie teksty.. choć mnie po 1 poronieniu też potrakowano niezbyt miło ( stuletni dziadecek na nfz) i narzekałam to takiego czegoś w życiu nie spotkałam..
    A co do cyklu pewno Ci się przesunął, może tak być w 1 cpp, to normalne

Frelcia gowa przeszła? Narobiłaś mi smaka :)

Sanka ja bym na Twoim miejscu już się starała :) Na pewno niedługo zobaczysz 2 kreseczki :)

Jeżowa no przecież za wcześnie :D za 2 dni sikaj :)

Yose Kochana wiem, jak takie dni potrafią zasmucić. Mi jeden taki przypapda w urodziny emka :( Ale tak jak Flo pisze, po prostu maluszki zmieniły termin :)

Olik myślę że to po dzidzia się układa, ale jak się niepokoisz to możE zadzwoń do lekarza i porozmawiaj :)

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
‹‹ 273 274 275 276 277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ