X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Proszę dziś wszystkie o modlitwę za Aksamitną, maluszek już w kanale rodnym i o 17 rozwiązuje ciąże :(

Płaczę dziś kochana razem z Tobą :(
    Qrwa no :(

agusia18_11 lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Proszę dziś wszystkie o modlitwę za Aksamitną, maluszek już w kanale rodnym i o 17 rozwiązuje ciąże :(

Wlasnie doczytałam na ex-testerkach... aż mi się słabo zrobiło... to takie niesprawiedliwe! Kochana, jesteśmy z Tobą...

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

:( :( :( jakie to wszystko jest niesprawiedliwe.

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Trzymam mocno kciuki!

Jakie to kurwa nie sprawiedliwe co się dzieje. Kochana życzę dużo siły..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 10:56

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agilineczka,bylam przekonana, ze to lrkarka na NFZ. Chyba bym jej nie zaplacila za wizyte. Serio, jeszcze mnie nerw trzyma, a babsztyla na oczy nie widzialam.
    Mam nadzieje, ze wiecej nie bedziesz musiala do niej isc.

Dziewczyny, czy ktoras wie co u Niki? W tym gaszczu wiadomosci nie wiem czy nie przegapilam niczego.

Sikajaca trojco ja ciagle wierze w Wasze kreski :)

U mnie temperatura zamiast rosnac to znow troche spadla. OF nie wyznaczyl mi owulacji :(
    Pewnie nastepny cykl tez spisze na straty be bedzie w okresie swiateczno noworocznym to ani z badaniami ani lekarzami moze nie byc latwo.

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Lena21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulineczka co popierdolona baba, bo już inaczej napisać nie mogę. Powiedzcie mi jak można kobiecie, która straciła dziecko powiedzieć cis takiego ? No jak? Wrrrrrrrrrr...

Nigdy już bym do niej nie poszła i napisała na nią skargę, niech zmieni zawód jak się nie nadaje do pracy z ludźmi - faktycznie na fioletowej dziewcxyny mieszkające w Danii, Holandii czy UK piszą o tym, ze tam do 12 tygodnia nie ma opcji żeby ktoś Ci coś dał przy plamienie itd. ale my jesteśmy w Polsce do jasnej cholery!

Ja miałam betę poniżej 10 a mój lekarz uznaje to jako cb, wiec niech nie pierniczy Ci głupot.

Olik, jak jajka sprawdzone i od babci to ok, ale trzeba uważać na te na miękko w ciąży ;) a co do bólu i kłucia to u nnie tez wywoływały panikę, ale mój lekarz mówi ze po prostu wszystko się tam przemieszcza i stad takie odczucia :)

Mam nadzieje ze ten przed świąteczny tydzień jeszcze Was zasypie serduszkami <3

olik321 lubi tę wiadomość

• Karma88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potworna niesprawiedliść, eh mam nadzieję, że ma przy sobie bliskich, bo będą jej potrzebni. :(

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • _Hope_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem co to za dupny dzień

Wczoraj się dowiedziałam ze staremu się 2 tyg temu skonczyl fertilman i nic z tym nie zrobił. Nic nie powiedział. Nie zamówił nowego. Siedział qrwa cicho. Ręce mi opadły. Znaczy ja juz mam 2 dzieci.

Lamka, Bocku przykro mi ze to nie ten cykl.

Agulineczko nie wiem co napisać o tej wizycie bo tylko qrwy mi spod palców wychodzą. Ale fakt ze większość ginow lubi prostą robotę. Zdrowe ciaze żeby kasować plny i czuć się zajebistym lekarzem.

Aksamitna brak mi słów. Bo chyba nie ma słów dobrych w takim dniu.

ANkaG lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Boże.... Aksamitna brak mi słów <3

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Flo jest jakaś szansa że drugi zostanie w środku?

Siwulec lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

pojebane to wszystko :(:(:(

• panan12 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( :( :( :( jakie to wszystko niesprawiedliwe aż mi się łezka zakręciła

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Kargo31 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna.... :( :( :( brak słów... To jest bardzo niesprawiedliwe....

*starania od marca 2017

*iui x 3 - nieudane
    - I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
    - II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
    - III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.

*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
    - I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
    11dpt- beta88,9, prog16,1
    13dpt- beta218,9, prog14,3
    19dpt -beta 2541, prog 16,6
    26dpt- ❤
    28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
    - II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
    6dpt- beta 0, prog 12,5
    11dpt -beta 0, prog 40,33

*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
    - I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
    - II FET 23.012023 - zarodek 4BB
    5dpt bladzioch
    7dpt negatyw
    10dpt beta 0
  • Kiyka 123 Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Kiyka wlasnie sie zastanawialam co u Ciebie. Rozumiem, ze sie staracie od razu? Ja tez bym sie starala, ale niestety musze sprawdzic co mi sie na tym jajniku wyhodowalo.

U mnie w porządku, na razie się nie staramy, bo ostatnio progesteron wyszedł mi bardzo niski, muszę go powtórzyć 7dpo. Niestety ten cykl po poronieniu jest strasznie porypany, za 11 dni powinnam mieć @, a śluzu płodnego brak, tempka też nie skacze... Wkurzam się no!

22.11.2017 -pierwsza biochem :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdy przeczytalam informacje o Aksamitnej to az mi ciarki przeszly.:-( Zycie jest niesprawiedliwe :'( .

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Czy ja coś przegapiłam?? Czemu tak????? :(

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiyka 123 wrote:
    U mnie w porządku, na razie się nie staramy, bo ostatnio progesteron wyszedł mi bardzo niski, muszę go powtórzyć 7dpo. Niestety ten cykl po poronieniu jest strasznie porypany, za 11 dni powinnam mieć @, a śluzu płodnego brak, tempka też nie skacze... Wkurzam się no!
    Zawsze w pierwszym cyklu po poronieniu ovu mam nie w 11dc tylko w 16-17. Może i u Ciebie tak jest.

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna,dużo siły,jesteśmy z Tobą

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam niestety Aksamitnej, ale domyślam się co się dzieje... To takie niesprawiedliwe :( żadne słowa nie wyraża jak bardzo to trudne... kochane tak bardzo lubię Was czytać. Dużo się nie udzielam, staram się zajmować czymś głowę, żeby nie myśleć o staraniach. Ale dajecie tyle siły <3 To cudowne, że kobiety potrafią tak się nawzajem wspierać i cieszę się, że mogę być tu z Wami, mimo że głównie czytam (chyba każda strone). Musimy być silne cokolwiek by się nie działo. Z niecierpliwością czekam na test Frelci, Bocianiątko w końcu wysika te 2 kreski, bo ile można sikać ;) Lamka też, myślę, że było trochę za wcześnie jeszcze, ja nigdy nie tracę nadziei aż do @. A co do Agu i lekarza, to podziwiam, że mimo tak trudnego czasu sama walczysz by sie dowiedzieć co się dzieje i się nie zniechęcasz.
    Podziwiam Was za wytrwałość <3

Siwulec lubi tę wiadomość

• Bunia86 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2017, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) Ja dziś spałam prawie do 11 :) za oknrm buro i ponuro, aż nie chce się rolet podnosić :/

Boćku, Lamka, Frelcia - ja cały czas mam nadzieję, pamiętajcie :)

Bajka gdzie te Twoje wyniki???

Pasiasta kciuki za piękną betę, bo taka na pewno będzie :)a jutro może juz <3

Kiyka serio nie chce sie wierzyć. I to jest lekarz? aż się we nie gotuje jak słuszę takie teksty.. choć mnie po 1 poronieniu też potrakowano niezbyt miło ( stuletni dziadecek na nfz) i narzekałam to takiego czegoś w życiu nie spotkałam..
    A co do cyklu pewno Ci się przesunął, może tak być w 1 cpp, to normalne

Frelcia gowa przeszła? Narobiłaś mi smaka :)

Sanka ja bym na Twoim miejscu już się starała :) Na pewno niedługo zobaczysz 2 kreseczki :)

Jeżowa no przecież za wcześnie :D za 2 dni sikaj :)

Yose Kochana wiem, jak takie dni potrafią zasmucić. Mi jeden taki przypapda w urodziny emka :( Ale tak jak Flo pisze, po prostu maluszki zmieniły termin :)

Olik myślę że to po dzidzia się układa, ale jak się niepokoisz to możE zadzwoń do lekarza i porozmawiaj :)

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
‹‹ 273 274 275 276 277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ