GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAksamitna jeśli Nas kiedykolwiek przeczytasz, jesteśmy myślami z Tobą!
Moja siostra poroniła w 22 tygodniu ciąży więc widziałam co przeżywa
Strasznie mi przykro, nie wiem nawet co w tym momencie napisać.
Najważniejsze to teraz wsparcie w rodzinie. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tu jest tak smutno ja wróciłam z pogrzebu miałam nadzieję na jakąś radosna nowinę...
Aksamitna brak słów, nie potrafię nic napisać
aiwlys trzymam kciuki by to był tylko straszak, że będzie dobrze
Kurcze ale mi smutno masakra...
P.s. Mój progesteron 15,57 nie wiem czy to było 6dpo czy 7dpo, ogólnie wiem że rewelacji nie ma ale będzie co ma byćaiwlys lubi tę wiadomość
-
Bajkaa ale owulacja była, to najważniejsze. Nie przejmuj się tym👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Aiwlys trzymam mocno kciuki, żeby maluch aż tak się nie spieszył!
Nie mogę przestać myśleć o Aksamitnej...
Ja dzisiaj po prenatalnych. Wszytsko jest ok, wszystkie wymiary prawidłowe, małe ryzyko wad genetycznych, ale jakoś nie potrafię się z tego dzisiaj aż tak cieszyć.olik321, Motylek85, KateHawke, Jeżowa, Maja84, Emiilka, Izape_91, summer86, Bunia86, Bocianiątko, Yoselyn82, Koteczka82, ANkaG, innamorata88, aiwlys, Czrna 81, blue00, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malka ciesz się! Takie to życie jest posrane ze dla jednej świat się kończy a dla kogoś innego zaczyna.
Dziś Jacq powinna powitać swoje szczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:33
malka lubi tę wiadomość
-
aiwlys spokojnego leżenia i niech Cię dobrze karmią tym szpitalnym żarciem. Wierzę, że odpoczniesz i maleństwo jeszcze posiedzi kilka tygodni.
aiwlys lubi tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Malka ciesz się! Takie to życie jest posrane ze dla jednej świat się kończy a dla kogoś innego zaczyna.
Dziś Jacq powinna powitać swoje szczęściemalka lubi tę wiadomość
-
Malka super! Bardzo się cieszę!
Niestety, ale te fora w sumie jak to w zyciu mają przeplatanke smutnych i radosnych wieści. I chyba jestesmy tu po to żeby razem je przeżywać. Każde tak jak na to zasługują.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:36
malka, Siwulec lubią tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Lunaris wrote:Też o tym pomyślałam. Pewnie już odespała CC i przytula maleństwo. Malka chociaż od Ciebie dobra wiadomość
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Jacqo na pewno sie pochwali swoim malenstwem i jednej z nas oddala brzuchol:) Na pewno komus obiecała.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
nick nieaktualny
-
Malka również u mnie wywołałaś uśmiech na twarzy - dziękuje :*
malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna : ( brak mi słów... to takie niesprawiedliwe...
małe dwa aniołki w niebie życie jest cholernie niesprawiedliwe, dlaczego ????Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%