GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:Dobra dziewczyny, wyskakiwać mi tu z pomysłów na odstresowanie i wzrost optymizmu!
Melisa to jakaś ściema, nie pomaga.
Zaznaczam, że:
1)długa relaksująca kąpiel
2)wesołe tańce w sanatorium Perełka
3)energiczne sprzątanie i szorowanie
4)wysiłek intelektualny (no nie da rady!)
5)wrzeszczenie na boguduchawinnego mężyka i sex na zgodę
6)wpierdalanie słodyczy
7)wyjście na zakupy
itp. odpadają.
PIESEKStaraczkaNika, lamka, mi88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Nika, sle co Ci czekolada winna?
Wydaje mi sie ze dziurawiec dziala uspokajajaco ale nie jestem pewna czy mozesz...
Ja osobiscie uwielbiam puzzle, ale nie wiem czy lubisz.StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Nie był łatwy ten rok faktycznie..
Ja bym juz strasznie chciala testować, a nawet nie wiem czy była owulka. Jutro się okaże. Ale Doczytalam, ze pęcherzyk moze się skorczyc przed pęknięciem. Zobaczymy co z tego będzie. Jest mi wszystko jedno juz tylko chce wiedzieć bo w pracy daje albo wypowiedzenie, albo l4. Nie daje już rady, ale jak tu zajść jak ja codziennie mam mega wkurwa!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Dziurawca nie wolno. Techniki relaksacyjne:) I oczywiście jakas ksiazka w stylu odmozgowienie toralne. Jak mi zle to czytqm cos co nie wymaga myślenia.. Latwa przyjemna fabuła, ktora przy okazji jest głupia, ale to mi pozwala zapomniec o calym świecie!
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Nika, sle co Ci czekolada winna?
Wydaje mi sie ze dziurawiec dziala uspokajajaco ale nie jestem pewna czy mozesz...
Ja osobiscie uwielbiam puzzle, ale nie wiem czy lubisz.
Także nawet słodyczami i niezdrowym żarciem nie mogę się pocieszyć, że nie wspomnę o alkoholu -
Druty i szydelko. Jak się postarasz to zdążysz mężowi otulacz na jajka przed wigilia udziergac
Edit. I nie byłabyś pierwsza
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b24a44bba674.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 16:42
StaraczkaNika, Malgonia, lamka, Czrna 81, Jedna_z_Wielu, blue00, PodwojnaMamaWdwupaku, Motylek85, Sarna84, Yoselyn82, KateHawke, Lunaris, KateKum, pilik, Anna Stesia, Emiilka, pawojoszka, Karma88, ANkaG lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Druty i szydelko. Jak się postarasz to zdążysz mężowi otulacz na jajka przed wigilia udziergac
-
A lubisz kolorowac?
-
Hahahha się uśmiałam teraz z waszych propozycji
dobre dobre. Postaram się wykorzystać w kryzysowej chwili
szczególnie ten ocieplacz ciekawie brzmi
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
_Hope_ wrote:A lubisz kolorowac?
Bunia86, ANkaG lubią tę wiadomość
-
Tak myślę, że najlepiej to by było cos, co można robić w łazience. I tak co 15 minut latam oglądać majty, więc równie dobrze mogę nie wychodzić, żeby tyle nie łazić
lamka, Malgonia, mi88 lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Druty i szydelko. Jak się postarasz to zdążysz mężowi otulacz na jajka przed wigilia udziergac
Edit. I nie byłabyś pierwsza
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b24a44bba674.png
Kupiłam to kiedyś mojemu M na walentynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 16:50
_Hope_ lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Wieki nie robiłam takich rzeczy, pewnie od wczesnej podstawówki! Ale by się mąż spojrzał, jakby mnie tak zastał. Dobre
tylko czasu przez wiecznie chorego potwora nie mam
boczna żaba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c15b3429bad.jpglamka, StaraczkaNika, Bunia86, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, blue00, KateHawke, Jeżowa, KateKum, pilik, Anna Stesia, Kaczorka, Emiilka, Koteczka82, Karma88, ANkaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika - Rysuj, maluj, oglądaj filmy, szyj, dziergaj, czytaj, pisz, układaj puzzle (odmóżdża), gotuj, graj z mężem w planszówki.
Dla mnie 2017 mimo wszystko był dobrym rokiem. Będę go miło wspominać, głównie przez ślub oczywiście.Bocianiątko, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Mam kotka. Który mnie nie lubi. Nie mogę przygarnąć pieska, bo kot zabije mnie we śnie ;(
a to rozumiem
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Nika w łazience to może jakieś świąteczne/zimowe pazurki poczynisz?
Książka i film to już dziewczyny napisały, ja dodam jakiś serial wciągaczMoże jakąś fotoksiążkę z wakacji stwórz? Albo zakupy internetowe
Puzzle tez fajna opcja, na długo czas zabija
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny