GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Polecam też wszelkie diy
P.s. Kupiłam bobo i facelle.
A mnie wciąż czeka wycieczka do Rossmanna a tak mi się nie chce! Ale nie chcę wstrzymywać jutro rano siusiu przez 3 godziny jak ostatnio, hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 17:26
Agniechaaaa, lamka, Malgonia, mi88, Frelcia lubią tę wiadomość
-
Na odmóżdżanie to ja też polecam jakiś serial. Jak się czymś stresuję, to nad książką nie potrafię się skupić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewela a możesz zadzwonić do swojego gina? Jeśli małe plamienie to to zapewne nic poważnego Ale dla spokoju warto zadzwonić i porozmawiać
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Ewela połóż się i odpocznij. Jak będzie się nasilac to jedź na IP. Wierzę że to nic poważnego, plamienia sie zdarzają.
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
pysia13 wrote:U mnie dzisiaj cień cienia
nick nieaktualnylamka wrote:Jestem silnowolową kobietą, nie sikam dzisiaj!
Myślałam że mi umili jakoś koniec dnia pozytywnym testem ale poczekam do jutra bo widzę że nie namowie -
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Leżę od 2 godzin. Mam nadzieję że to nic groźnego.
Od rana zaczął boleć mnie lewy jajnik,ale teraz te plamienia.