GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
winka nie mam,ale piję Radlera i wcinam popcorn,a moim filmem jest OF hehe,wkrótce zamierzam obejrzeć jakiś horror,wczoraj był Zombi ExpresFlowwer lubi tę wiadomość
-
O rany zapomniałam! Flo cudna beta!
Inna dobrze ze wszystko ok
Kraina lodu jest super ale kocham vaianeFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gg88 wrote:I ja tez oglądam krainę lodu nie uwierzycie po raz pierwszy
Ja jeszcze nie widziałamIzape_91 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze tez nie oglądałam. I nie zapowiada się żebym ogladnela. Za dużo tego wszystkiego z tym jest i mnie przytłacza. Moze kiedyśCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
nick nieaktualny
-
Ja polecam sałatkę którą czyszcze lodówkę z resztek. Na stałe musi być makaron, kukurydza i groszek a reszta to fantazja ulanska. Papryka, ogórki kiszone, konserwowe, kurczak wędzony, parówki, ser żółty. Zależy co akurat mam
aiwlys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadrobiłam po całym dniu i nie było źle więc chyba przedświąteczny maraton idzie odczuć... gratuluję bety Gilg.... z bajki nazwa nie kojarzę... pełnej nazwy nie zapamiętałam.
FLO cudowne wieści więc oddychaj spokojnie do wizyty serduszkowej bo fasolka rośnie
Nika suwaczek jest i wiara czyni cuda więc trzymam się tego i wierzę że uda się Nam pozostałym oczekującym
Hope te zielone owulaki chyba jak dla mnie dobre bo jedna koleżanka tutaj ma dziś pozytyw grubaśny a u mnie już coś chyba się czai za rogiem bo z wieczora widać już blady pozytyw więc myślę że doczekam się porządnego pozytywu;) Ja szalony zabiegany dzień kończę przy winku z mężem który troche mnie dziś wkurzał ale mamy okazję na rozgrzewkę Bo córcia uspana więc nie będę się zastanawiać hehehheheheWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 00:03
-
Motylek85 wrote:Jedna z wielu piekne kraby(?)
KrewetkiHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Kocham taka na ciepło z makaronem suszonymi pomidorami mozarella rukola czosnkiem oliwkami i ziarenkami
A do pyska nie wezmę krewetek sushi i watrobkilamka lubi tę wiadomość
-
Sanka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/946b29b48c77.jpg
Tak dziś nasikałam, martwi mnie jedynie kiepski śluz -
_Hope_ wrote:Kocham taka na ciepło z makaronem suszonymi pomidorami mozarella rukola czosnkiem oliwkami i ziarenkami
A do pyska nie wezmę krewetek sushi i watrobki
Robiłam podobną rok temu na sylwestra, ale zamiast mozarelli i rukoli był grillowany kurczak i ser żółty. Boska była!