GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
madzia8lenka wrote:Cześć kochane moje!
Nie mam chwili aby tutaj wchodzić z czego jest mi bardzo przykro. Niestety obowiązki domowe przed świętami,do tego ostatnie przygotowania do narodzin oraz choroba córki spędzają mi sen z powiek... jestem wykończona ostatnimi dniami.
Nie nadrobię Was niestety. Gratuluję pięknych bet,nowych serduszek oraz dwóch kreseczek :*
Oraz tule każdą dla której miesiąc grudzień nie był ten szczęśliwy
A my w czwartek byliśmy na wizycie. Mała ważyła 2770g,więc będzie kruszynką prawdopodobnie, ale ma początku lekarz podejrzewał hipotrofie. Lecz po sprawdzeniu przepływów jednak jest wszystko dobrze. Taka jej uroda. Od poniedziałku zaczynamy KTG i zbliżamy się do końca,chociaż tak jak się pchała prędzej,tak teraz nic nie zapowiada na wcześniejszy poród. Kolejna wizyta 28 grudnia. Ciekawe czy dojdziemy do tego czasu.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Boże poród? To dla mnie jakaś abstrakcja
-
nick nieaktualny
-
Jedna z wielu! Przywołuję Cię do porządku! Zmieniaj ten avatar na słodkiego dzidzitka, już, już!
Dopóki miałam małpkę - miałam na koniec każdego cyklu @.
A potem mały leniwiec - i mam za małego zarodeczka, któremu nie chce się produkować porządnych przyrostów bety i o którego umieram ze strachu!
Nie ma przeproś., w tej chwili zmieniamy avatary, trzeba robić cokolwiek, choćby najbłahszego.
A jak już sobie wstawisz tego dzieciutka, to mów mu codziennie - zrobię wszystko, żebyś się pojawił - i zrobisz wszystko.
A faceta wyślij na badanie, zrób awanturę, niech wie, jakie to ważne dla Ciebie - dla Waszego małżeństwa - dla Was.
A dla siebie i dla faceta suple zagryzane suplami - trzeba się wspomagać, nie mamy już po 18 lat!Bajkaaa, Czrna 81, Bocianiątko, Jadranka lubią tę wiadomość
-
admiralka wrote:My też już nie znajdujemy słów, a ja zwyczajnie nie potrafię odpowiadać na pytania: Jak się czuje? Jak się czujemy?
Ile razy serce może pękać? I czy ktokolwiek da nam gwarancję, że przyszły rok będzie dla nas bardziej szczęśliwy?
Za każdą z Was też niezmiennie trzymam kciuki
Całym sercem jestem z Tobą i wiem że wiarę masz zachwianą ale odpocznij i wróć bo najlepszym lekarstwem jest kolejna fasolka. Limin nieszczęść już wykorzystałaś ( jakkolwiek to brzmi) teraz musi zaświecić słońce.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
StaraczkaNika wrote:Jedna z wielu! Przywołuję Cię do porządku! Zmieniaj ten avatar na słodkiego dzidzitka, już, już!
Dopóki miałam małpkę - miałam na koniec każdego cyklu @.
A potem mały leniwiec - i mam za małego zarodeczka, któremu nie chce się produkować porządnych przyrostów bety i o którego umieram ze strachu!
Nie ma przeproś., w tej chwili zmieniamy avatary, trzeba robić cokolwiek, choćby najbłahszego.
A jak już sobie wstawisz tego dzieciutka, to mów mu codziennie - zrobię wszystko, żebyś się pojawił - i zrobisz wszystko.
A faceta wyślij na badanie, zrób awanturę, niech wie, jakie to ważne dla Ciebie - dla Waszego małżeństwa - dla Was.
A dla siebie i dla faceta suple zagryzane suplami - trzeba się wspomagać, nie mamy już po 18 lat!
Z tym, że na badaniach to był, już jakiś czas temu. Myślałam, że wyniki skonsultuje.
Zmiana avatara, nic mi nie da, tyle razy już zmieniałam i to właśnie na optymistyczne...... wciąż zataczam to samo koło.
Suple są, pewnie żaden szał, ale zawsze coś.
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
madzia8lenka wrote:Cześć kochane moje!
Nie mam chwili aby tutaj wchodzić z czego jest mi bardzo przykro. Niestety obowiązki domowe przed świętami,do tego ostatnie przygotowania do narodzin oraz choroba córki spędzają mi sen z powiek... jestem wykończona ostatnimi dniami.
Nie nadrobię Was niestety. Gratuluję pięknych bet,nowych serduszek oraz dwóch kreseczek :*
Oraz tule każdą dla której miesiąc grudzień nie był ten szczęśliwy
A my w czwartek byliśmy na wizycie. Mała ważyła 2770g,więc będzie kruszynką prawdopodobnie, ale ma początku lekarz podejrzewał hipotrofie. Lecz po sprawdzeniu przepływów jednak jest wszystko dobrze. Taka jej uroda. Od poniedziałku zaczynamy KTG i zbliżamy się do końca,chociaż tak jak się pchała prędzej,tak teraz nic nie zapowiada na wcześniejszy poród. Kolejna wizyta 28 grudnia. Ciekawe czy dojdziemy do tego czasu.
Już nie mogę się doczekać zdjęć lada chwila i będziesz tulić a waga jest ok
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Jedna_z_Wielu wrote:Z tym, że na badaniach to był, już jakiś czas temu. Myślałam, że wyniki skonsultuje.
Zmiana avatara, nic mi nie da, tyle razy już zmieniałam i to właśnie na optymistyczne...... wciąż zataczam to samo koło.
Suple są, pewnie żaden szał, ale zawsze coś.
Bocianiątko, KateHawke, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Nadrabiam Was po nocy- strasznie intensywny weekend, na OF z ukrycia niż aktywnie ale staram się być na bieżąco.
Admirałka [*] życzę Wam spokoju
Jedna_z_Wielu również postuluję o zmianę avatara! A temat "chłop to TYLKO chłop" był szeroko omawiany wczoraj także znasz moje zdanie- olej i rób swoje, szkoda na nich nerwów
Flo śliczna betka już się nie mogę doczekać jak zrobisz suwaczek po
Ciche gratulacje dla Lani i gilmoregirl -niech się pięknie rozwijają Wasze szczęścia!
W sprawie animacji- zawsze oglądam i zawsze ryczę. Chyba przechodzi to w genach bo ostatnio mój syn upodobał sobie mój ukochany Wall-E i teraz oboje na nim płaczemy
Dziś impreza na wyjściu a jutro u Nas w domu... poza ubraną choinką nie zrobione nic będę jutro na turbodoładowaniu!
-
nick nieaktualny
-
ja bym zaznaczyła 16 wieczorem
ANkaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aAga nie jestes sama, podejrzewam mojego o to samo.... Dzwoniłam przed chwila gdzie jest , bo o 22 pisał ze będzie niedługo.
A mnie chyba coś rozkłada....Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Admiralka:(
Agniechaa Izape moj spi gdzieś nie wiadomo gdzie bo go z łóżka wykopalam. Nienawidzę zapachu alko i jeden raz w mc to juz za dużo, a on wczoraj znów pil piwo tym razem z moim bratem. Ale dawno tak dobrze nie spałam dzisiaj to będzie awanturaCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Ja właśnie przywiozłam mojego z uwaga Wigilii służbowej. Przywiozłam zwłoki. Jestem taka wściekła na niego, ze nawet nie mam ochoty na niego patrzeć.
Tak mnie wkurzył, ze już miałam ochotę po jego mamę zadzwonić, żeby go sobie zabrała, jak tak go wychowała. Jeszcze oczywiście wpakował do samochodu swoich kumpli i jeździłam po mieście żeby ich odwieźć.
Znikam dzisiaj z domu na cały dzień, bo mam dosyć. -
Dziewczyny poprostu nie ulatwiajcie swoim mezom dzisiejszego dnia, idealnie na takie zachowanie działa wyjątkowo głośne robienie obiadu, albo porządki przedświąteczne tak by ich kac był jeszcze wiejszy:)
A dzień dobry tak w ogóle
Ja wczoraj kupiłam mega fajne paseczki samoprzylepne do wieszania ozdób świątecznych no i lipa straszna z 6 mega lekkich ozdób do dziś zostały dwa haha nawet 12h nie chciały wisieć a niby z porządnej firmy te plastryLunaris, lilka1984 lubią tę wiadomość
-
część Wam ! Kto dzisiaj wysikuje dwie kreseczki? Mój język śpi w najlepsze. Katekum ja też nienawidzę pijanego chłopa o zgrozo a mój się do picia niw nadaje, poza tym obiecywał mi kiedyś ze rezygnuje z picia na dłużej;/ a w tym miesiącu przesadza, a to wigilia w pracy a to z kolega do meczu juz drugi raz, zaczyna mnie wkurzać .Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%