GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
U mnie dzisiaj ok. 12 dpo i bladzioch na teście z moczu Wczoraj rozmawiałam z moim lekarzem prowadzącym, pani dr bardzo się ucieszyła, mam powtórzyć betę w poniedziałek + zrobić kilka dodatkowych badań i w środę wizyta u niej
olik321, StaraczkaNika, ANkaG, Lunaris, Kasiak621, Czrna 81, agulineczka, Flowwer, Bocianiątko, Jeżowa, Bajkaaa, KateKum, Motylek85, madzia8lenka, malka, aiwlys, nadzieja73, _Hope_, Amy333, blue00, Koteczka82, Karma88, admiralka lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
Ptysia wrote:Witam w niedzielny poranek - zaraz lecę robić śniadanie, ale chce Wam napisać, ze po czytaniu Waszych wpisów wczoraj zaczęłam oglądać na Netflixie Kochane kłopoty:p i jak będzie przerwa świąteczna to sobie przypomnę ten serial:) a i jeszcze obejrzeliśmy wczoraj z M dwa odcinki serialu tez na Netflixie „13 powodów”, wydaje się, ze będzie ciekawy, jak ktoś lubi takie klimaty, to polecam. Dziewczyna z liceum popełnia samobójstwo i zostawia kasetkę z nagraniem o 13 powodach dlaczego to zrobiła. To jest serial na podstawie jakiejś książki.
Ptysia lubi tę wiadomość
-
W końcu Was nadrobiłam.
Admiralka też nie znajduję słów... Jedynie to, że jest mi cholernie przykro ♥ Oby lekarze znaleźli przyczynę i rok 2018 okazał się tym szczęśliwym
My wczoraj ruszyliśmy ma zakupy świąteczne. Mamy 3 chrześniaczki i 3 nie-chrześniaków. Masakra,kilka godz biegania, do tego do takiej większej galerii mamy 40 km. Po powrocie padłam na pysk.
Flowwer nawet nie wiem czy beta piękniejsza, czy progesteron Jedno i drugie wymiata! Chyba możesz odetchnąć i zacząć w pełni się cieszyć Mam nadzieję że wiruski od Ciebie przemycą nas na drugą stronę mocy!
Lania, Gil...girl (przepraszam że zapomniałam nicku ) gratuluję pozytywów!
Widzę też zmiany na avatarkach Jedna mam nadzieję że twoja emotikonka z czasem się uśmiechnie A ja tak jak Hope jestem przyzwyczajona do swojego avatarka Mój synuś jest wielosezonowy i na każdą okazję haha!
Życzę udanej niedzieli a idącym na zakupy - wyrazy współczuciaLunaris lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna...ja idę na zakupy spożywcze... z dzieckiem- Ciastek pojechał do rodziców :''''( [to jest płaczący ludek]
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny przepraszam za brak update’u, ale emek zjechał na weekend i od dwóch dni nie mam czasu nawet, żeby się do neta dorwać. Z Misiem wszystko ok, mamy już 1500g ja z kolei schudłam 1kg od początku ciąży 1,5kg na plusie. Fotkami niestety Was nie uraczę, bo młody był tak fatalnie ułożony, że nie było szans ma ładne ujęcie. Flo zacna beta!! Czekamy na usg!! ❤️❤️❤️
summer86, Czrna 81, blue00, olik321, Lunaris, Flowwer, Sarna84, staraczka1111, KateKum, madzia8lenka, malka, Yoselyn82, aiwlys, _Hope_, Koteczka82, Karma88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
admiralka wrote:Za jakiś czas znów do was wrócę, znów nie wyszło, znów cud z nami nie zostałMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dzień dobry przeczytalam Was późna nocą Ale ja nie miałam siły i zasnelam wyszłam wczoraj 1 raz od października poszłam z przyjaciółkami na okolacje i nawet grzane wino wypiłam po czym wróciłam do domu i zdpbilam sobie jeszcze jedno grzane, a co w.reraz to nie pamiętam co komu miałam pisać
Flo przepiękna beta czekam teraz na usg
Nika przymierzam się od jakiegoś czasu już do zmiany awatara, ale coś się nie mogę zdecydować
Co do chłopów to mojemu też się zdarzy pije bardzo rzadko Ale ma tak słaba głowę że czasem wystarczą mu 2 piwa i jest pijaniutki. Ale odkąd wyniki wyszłymu złe to zero Alko. Moze coś w sylwestra wypije
A w Krakowie śnieg fajnie sypie tak się świątecznie robi
Lunaris lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Lunaris wrote:Czrna...ja idę na zakupy spożywcze... z dzieckiem- Ciastek pojechał do rodziców :''''( [to jest płaczący ludek]
My młodemu kupiliśmy jakąś zabawkę i grę na Xboxa, no i wiadomo słodycze. Ale myślę że najbardziej ucieszy go kotełek! Mój mąż załatwił od pani ze swojej pracy. Jej kicia się okociła i nie udało jej się znaleźć do tej pory nowych domów dla wszystkich kotków. Nasz kotka ma już 4 miesiące, podobno lubi bawić się z dziećmi. Odbierzemy ją w Wigilię (uraczę Was zdjęciem) Wczoraj kupiliśmy jej potrzebne akcesoria. Teraz siedzę na necie i szukam jak najlepiej zapoznać kotełka z piesełkiemLunaris, Bunia86, nowa na dzielni, pilik lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Sanka wrote:Dziewczyny zerknijcie proszę na mój wykres. Wczoraj miałam pozytywny owutest, liczyłam dziś na jakiś ładny wzrost temp a tu taki spadek... co to może znaczyć? Czy mogło być przyczyną że między 3.30-4.00 nie spałam bo córka mi się obudziła? Przeszłam do jej pokoju i leżałyśmy razem przez ten czas, oczywiście z nieudaną próbą odłożenia jej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 10:34
Sanka, Amy333 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
u mnie dziś plamka krwi rano partner nie stanął póki co na wysokości zadania, kłócimy się o różne rzeczy i to raczej nie wpływa dobrze na ciążę. Chciałabym uratować związek ale szczerze mówiąc teraz mam też inny priorytet i przykro mi, że on tego nie rozumie.
-
Czrna 81 wrote:Kochana masz tę moc, dasz radę!
My młodemu kupiliśmy jakąś zabawkę i grę na Xboxa, no i wiadomo słodycze. Ale myślę że najbardziej ucieszy go kotełek! Mój mąż załatwił od pani ze swojej pracy. Jej kicia się okociła i nie udało jej się znaleźć do tej pory nowych domów dla wszystkich kotków. Nasz kotka ma już 4 miesiące, podobno lubi bawić się z dziećmi. Odbierzemy ją w Wigilię (uraczę Was zdjęciem) Wczoraj kupiliśmy jej potrzebne akcesoria. Teraz siedzę na necie i szukam jak najlepiej zapoznać kotełka z piesełkiem
Idę ograniać... i zakupować... i gotować! może nic nie zepsuję tym razem? na wszelki wypadek mam puszę groszku kukurydzy i tuńczyka w lodówce-będą ratować honor...Czrna 81, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Dzień dobry przeczytalam Was późna nocą Ale ja nie miałam siły i zasnelam wyszłam wczoraj 1 raz od października poszłam z przyjaciółkami na okolacje i nawet grzane wino wypiłam po czym wróciłam do domu i zdpbilam sobie jeszcze jedno grzane, a co w.reraz to nie pamiętam co komu miałam pisać
Flo przepiękna beta czekam teraz na usg
Nika przymierzam się od jakiegoś czasu już do zmiany awatara, ale coś się nie mogę zdecydować
Co do chłopów to mojemu też się zdarzy pije bardzo rzadko Ale ma tak słaba głowę że czasem wystarczą mu 2 piwa i jest pijaniutki. Ale odkąd wyniki wyszłymu złe to zero Alko. Moze coś w sylwestra wypije
A w Krakowie śnieg fajnie sypie tak się świątecznie robi
https://www.google.pl/search?client=ms-android-samsung&dcr=0&biw=360&bih=318&tbm=isch&sa=1&ei=uDk2WpKtOcevsAf6m4joAg&q=bear+baby+costume&oq=bear+baby+&gs_l=mobile-gws-img.1.2.35i39k1j0i19k1l4.73837.75798.0.77753.12.9.3.0.0.0.243.1431.0j4j4.8.0....0...1c.1j4.64.mobile-gws-img..4.6.796...0i8i30k1j30i10k1j0i5i30k1.2147.7HToLZs2Oo4#imgrc=uiysCqs8KwaXHM:Bocianiątko, Czrna 81, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
nesssssa wrote:u mnie dziś plamka krwi rano partner nie stanął póki co na wysokości zadania, kłócimy się o różne rzeczy i to raczej nie wpływa dobrze na ciążę. Chciałabym uratować związek ale szczerze mówiąc teraz mam też inny priorytet i przykro mi, że on tego nie rozumie.
-
Dzień dobry dziewczyny. Ja tak tylko na chwile życzyc Wam milego dnia i wracam do sledzi to puerwsza Wigilia ktora spedze ze swoim mezem i to na noeym mieszkanku wiec przygotowania pelna para. Musza wszystkim a zwlaszcza tesciowej kapcie pospadac. Ale choc nie mysle o swojej ciazy urojonej to i objawow brak
A tak liczylam ze wysikam w wigilie 2 kreski.
Do pozniejFlowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Jedna z wielu! Mam! Idealny!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d46733e2366.jpg
No weeeeź! Pliiiiiiiiiiiz!
Trwa akcja - przyciągamy dobre myśli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 10:49
summer86, Flowwer, Jadranka, lamka, Izolda90, Bocianiątko, Lunaris, Yoselyn82, Jeżowa, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, nowa na dzielni lubią tę wiadomość