GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia86 wrote:Nika cudasne! Jeden od razu wpadł mi w oko:D jedziemy teraz na strzelnicę, potem do Ikei bo mój pies okazał się kotopsem i lubi siadać na oknie i oglądać co tam się dzieje zwłaszcza jak nas nie ma A że jest niezdarny taki trochę to firanek w salonie nie ma haha a później na kolację do szwagierki. Rany nie pamiętam kiedy tyle robiłam ostatnio
strzelnice powiadasz? strzelasz? moj kiedys byl i mu sie podobalo, ale ja tez kiedys myslalam czy sobie nie postrzelac bede miala wprawe jak trzeba bedzie kogos zastrzelic za "glupote" hehe nie no zartujeCzrna 81 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny chcialabym zapytac czy jezeli facet jest starszy o 4 lata, zachowuje się jak dziecko i to dosłownie. To jego słowa, cytuje:
" nie bede sie sluchal kurwa jak jakis szczeniak bo dla mnie jestes gowniara i na cos takiego se nie pozwole to ja jestem tu facetem i to ty sie powinnas sluchac nie ja"
(Kobieta dopiero wyszła ze szpitala i POZWALA facetowi wyjść z kumplami, ALE do 23)
To znaczy, że on jest popier.. Czy kobieta ma zbyt duże wymagania? ☺ -
Flowwer wrote:Hope coś dla ciebie i ogólnie na temat leków NLPZ raz ziół przed i w czasie ciąży.
https://www.youtube.com/watch?v=gjspuReSfWE&t=1538s
W tym cyklu tylko leki biorę ale jak ovu nie wróci to w styczniu wale ziola -
Czasem sobie lubię postrzelac ale dzis głównie Emek bedzie się bawił. Ja kiedyś bardzo często chodziłam na strzelnicę, ale ostatnio jakoś czasu ani kasy nie było. Potem ciąża jedna druga badania wydatki i wszystko. Ale muszę odreagować w koncu więc kilka strzałów moich reszta dla niego bo to prezent
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
aiwlys wrote:Dziewczyny chcialabym zapytac czy jezeli facet jest starszy o 4 lata, zachowuje się jak dziecko i to dosłownie. To jego słowa, cytuje:
" nie bede sie sluchal kurwa jak jakis szczeniak bo dla mnie jestes gowniara i na cos takiego se nie pozwole to ja jestem tu facetem i to ty sie powinnas sluchac nie ja"
(Kobieta dopiero wyszła ze szpitala i POZWALA facetowi wyjść z kumplami, ALE do 23)
To znaczy, że on jest popier.. Czy kobieta ma zbyt duże wymagania? ☺
Mam męża 4 lata starszego ode mnie i nie wyobrażam sobie takiego zachowania. Strzeliłabym z liścia i tyle by było. Przykro, że inne kobiety sobie pozwalają na takie sceny i traktowanie
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
aiwlys wrote:Dziewczyny chcialabym zapytac czy jezeli facet jest starszy o 4 lata, zachowuje się jak dziecko i to dosłownie. To jego słowa, cytuje:
To znaczy, że on jest popier.. Czy kobieta ma zbyt duże wymagania? ☺aiwlys lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Mój M jest młodszy ode mnie. Wiek tu niema znaczenia
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Bocianiątko wrote:Moje kochane muszkierterki! Frelcios, Lamkos i Jeżowis!!! tak sobie myślę, że wyprawimy porządne pożegnalne super hiper choinkowe party dla naszych @! Takie z grzanym winem i w ogóle mega a w prezencie zafundujemy im dłuuuuuuuuugie wakacje na kole podbiegunowym! bo przecież następnym razem spotkamy się dopiero w 2019!
Oczywiście wstęp wolny! Jakby któraś chciała dołączyć wraz ze swoją @ to serdecznie zapraszamy! gg :**** piszesz się?
Dziewczyny ja, ja, ja! chetnie oddam @ na caly 2018 rok:) przyjmiecie mnie?Bocianiątko, Jeżowa, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Aiwlis nie to raczej nie normalne zachowanie. Nie liczy się wiek ale dojrzałośc której najwyraźniej brakuje facetowi.
Flo ma rację z czasem takie akcje sa normalne. I wiem że ja tez trochę reaguje emocjonalnie. Ale mnie wykonczyli ostatnio. Mąż i syn. Muszę ich poprzestawiac trochę bo oszaleje. Syn ma 13 lat tak więc ma trudny czas..
Kocham ich nad życie, ale ja mam w domu dwójkę dzieci. Byliśmy mlodzi jak sie urodził. Ja jakoś dojrzałym w ekspresowym tepie, a uwierzcie nie mialam nic w głowie. Za to, że syn zdrowy i taki fajny powinnam isc na kleczkach do Częstochowy. Ale syn z mężem maja raczej relacje przyjacielskie fajne to jest, ale to ja wiecznie jestem tą stroną zła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 12:25
aiwlys lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Amy333 wrote:Dziewczyny ja, ja, ja! chetnie oddam @ na caly 2018 rok:) przyjmiecie mnie?
Ja się najprawdopodobniej dopisze pod koniec miesiąca
Amy333 lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:Dziewczyny ja, ja, ja! chetnie oddam @ na caly 2018 rok:) przyjmiecie mnie?
Amy właśnie się zastanawiałam gdzie się podziewasz.Amy333 lubi tę wiadomość
-
Co za gbur, jak tak moze traktowac kobiete i to w ciazy!! nie no porazka!! nie ma znaczenia ze mlodszy ale widac ze nie ma szacunku do ciebie!!
Dziewczyny czy wymazy mozna zrobic przed ewentualna@ czy lepiej po @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 12:30
aiwlys lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia wrote:A miałas jakieś objawy?
Nie za bardzo, trochę mi słabo i pobolewa mnie podbrzusze jak przed okresem, ale brak bólu piersi, wrażliwości na zapachy itp. Myślałam, że jak się w końcu uda to się będę zupełnie inaczej czuła - a tu nic
Edit: jest jeden objaw, mam dużo wyższą temperaturę niż zwykle - w pierwszej fazie cyklu miałam zwykle ok. 36,6, w drugiej maksymalnie tak z 37 i zwykle stopniowo spadała przed okresem, a teraz od kilku dni cały czas powyżej 37,1.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 12:38
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
Yoselyn82 wrote:Co za gbur, jak tak moze traktowac kobiete i to w ciazy!! nie no porazka!! nie ma znaczenia ze mlodszy ale widac ze nie ma szacunku do ciebie!!
Dziewczyny czy wymazy mozna zrobic przed ewentualna@ czy lepiej po @?
Yoselyn, a jaki to wymaz?
Chlamydię, Urea, czystość pochwy itd. można robić przed @, byleby plamień nie było. -
nick nieaktualnygilmoregirl wrote:Nie za bardzo, trochę mi słabo i pobolewa mnie podbrzusze jak przed okresem, ale brak bólu piersi, wrażliwości na zapachy itp. Myślałam, że jak się w końcu uda to się będę zupełnie inaczej czuła - a tu nic
Edit: jest jeden objaw, mam dużo wyższą temperaturę niż zwykle - w pierwszej fazie cyklu miałam zwykle ok. 36,6, w drugiej maksymalnie tak z 37 i zwykle stopniowo spadała przed okresem, a teraz od kilku dni cały czas powyżej 37,1.
Temperatury nie mierze w tym mcu bo za bardzo się stresowałam. W tym tyg będę testować ale już nie zwracam uwagi na objawy bądź ich brak bo co miesiąc coś niby miałam a tu wielką d.... No ale nadzieja jest zawsze...wcześnie zrobiłaś bete- przeczucie? -
summer86 wrote:Amy właśnie się zastanawiałam gdzie się podziewasz.
Dzięki Summer ze pamietałaś jeszcze o mnie:*
U nas taki dosc dziwny, ciezki czas. M rozkręca dwa interesy równocześnie, wiec sporo pracy i stresu. Do tego domyka jeszcze sprawy majątkowe ze swoją ex zoną, wiec same wiecie...bywa ossstro;-)
Ja mam jakies przewlekle zapalenie zatok i rozwalona lazienke- fachowcy sie nie wyrobili i bedziemy miec Świeta bez lazienki,za to z miską
Przez to wszystko nie mam czasu wchodzic na forum, mam nadzieje ze uda mi sie nadrobic wszytko co pisalyscie.
Z tego co od razu zauwazylam, to super wiesci od NIKI- tak bardzo sie ciesze Kochana!
FLO- u Ciebie beta po prostu bycza, a ten progesteron! ))
ADMIRAŁKA- Ciebie mocno przytulam, nie powinno tak byc:(
A tak z mojego frontu staraniowego- to czekam na owu ale troche ze strachem, bo przez te zawirowania u M nie wiem, czy bedzie w stanie serduchowac pod moje owulkowe dyktando;-)
Ale ladnie bierze leki i suplementy- 7 tabsow rano i 8 wieczorem;-))
A ja od dzisiaj chyba jakis syrop wykrztuśny zzaczne wciągac, bo sluzu jak kot naplakal:/
Udanego niedzieli Babeczki:*** -
Nika, jest! dziękuję! :***
Powiedzcie, czy miała któraś kiedyś tak ze mimo @ cycki mega bolące i napompowane jak po owu? Bo od wczoraj leci ze mnie jak z kranu i brzuch berdzo boli a cycki cały czas dają do wiwatu nie mowiac o tym ze moje @ zawsze były skąpe i w ogóle niebolesne... aż się zaczęłam zastanawiać nad testem czy tam jednak czegoś nie było...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 12:49
Amy333, lamka lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
W ogóle... Muszę o tym napisać, może to doda odwagi innym, a ja sama poczuję się zobligowana względem większej grupy. Bo coś już się rzekło i się "nie odrzeknie"
28.12. idę na konsultację psychologiczną jako wstęp do terapii. Chcę pracować nad problemem traconych ciąż, a i ostatnio mam takie poczucie, że ... Jeśli się uda to nie wiem czy będę się cieszyć. Że strachu, że znów coś się posypie... A nie chcę tak. Chcę żyć normalnie i cieszyć się.
Zdecydowałam się, bo niby sobie z tym radzę, ale to takie pozorne.
Zobaczymy co to da, jestem bardzo ciekawa czy takie rozmowy mi pomogą.Motylek85, KateHawke, Czrna 81, lamka, Bunia86, Karma88, JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Achia wrote:Temperatury nie mierze w tym mcu bo za bardzo się stresowałam. W tym tyg będę testować ale już nie zwracam uwagi na objawy bądź ich brak bo co miesiąc coś niby miałam a tu wielką d.... No ale nadzieja jest zawsze...wcześnie zrobiłaś bete- przeczucie?
Mi się właśnie też co miesiąc wydawało, że tym razem czuję się zupełnie inaczej i było rozczarowanie potem ehh.
Betę zrobiłam żeby przestać się łudzić że będę w ciąży na święta A tu był zonkAchia lubi tę wiadomość
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020