GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:Jedna z wielu! Mam! Idealny!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d46733e2366.jpg
No weeeeź! Pliiiiiiiiiiiz!
Trwa akcja - przyciągamy dobre myśli!
Tymczasowo, chwilowo PROSZĘ
Specjalnie dla Ciebie :*
CzaderskiDziękuję :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 13:35
Bocianiątko, Frelcia, Czrna 81, Motylek85, nowa na dzielni, KateHawke, Jeżowa lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Ta krewetka jest booska❤️
Haha Nika Twoja pomoc jest nieoceniona. Chyba mam ochotę na ten świeżo wyciskany sok !Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
❤
Niki ja też poproszę ja też:**
Cudowne są)
Dzisiaj u mnie krem z kukurydzy z popcornem. Przechodzę na dietę Dąbrowskiej i na basen będę chodzić. Czas się wziąść za siebie. Zawsze to odkladalam bo ciąża ale basta. Zanim zamienię się w wieloryb@ mi się właściwie skończyła po 3 dniach co jest dla mnie dziwne.
Wieczorem idę na koncert świąteczny do NOSPR a Wy jakie macie niedzielne plany? -
Frelcia wrote:Cześć dziewczyny
❤
Cudowne są)
Dzisiaj u mnie krem z kukurydzy z popcornem. Przechodzę na dietę Dąbrowskiej i na basen będę chodzić. Czas się wziąść za siebie. Zawsze to odkladalam bo ciąża ale basta. Zanim zamienię się w wieloryb@ mi się właściwie skończyła po 3 dniach co jest dla mnie dziwne.
Wieczorem idę na koncert świąteczny do NOSPR a Wy jakie macie niedzielne plany?
Full relaks i nicnierobienieObiad już gotowy, wieczorem się chyba pobawię i nałożę hybrydę na pazurki. I tyle
Po ostatnim tygodniu pracy potrzebowałam takiego totalnego lenistwa.
Jutro znów do roboty, bleee... Ale ostanie 5 dniWtedy do 3 stycznia labaaaaa!
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Jedna_z_Wielu wrote:Tymczasowo, chwilowo PROSZĘ
Specjalnie dla Ciebie :*
Zobaczysz, Krewetulcia poprawi Ci nastawienie a to może tylko pomóc!
Jakie wyniki miał mąż, kiedy poprzednio się badał? Może nie ma powodów się martwić, że się pogorszyło?
A bierzecie oboje Omega 3 z DHA i EPA? Często ma też wit D i E w składzie. Bardzo poprawia i ogoniastych i jajeczko! Spermogeneza trwa tylko miesiąc, ale komóry poprawiają się po conajmniej 3-4 miesiącach suplementacji/diety, więc im wcześniej, tym lepiej! -
StaraczkaNika wrote:Lov ju!
Jakie wyniki miał mąż, kiedy poprzednio się badał? Może nie ma powodów się martwić, że się pogorszyło?
A bierzecie oboje Omega 3 z DHA i EPA? Często ma też wit D i E w składzie. Bardzo poprawia i ogoniastych i jajeczko! Spermogeneza trwa tylko miesiąc, ale komóry poprawiają się po conajmniej 3-4 miesiącach suplementacji/diety, więc im wcześniej, tym lepiej!
a czy mi tez jakies fajny avatarek znajdzieszMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyPrzepraszam że się dzisiaj nie udzielam ale nigdy nie miałam takich doświadczeń z Mężem.. nigdy nie pił wiele..pijanego widziałam to raz przez 7 lat znajomości:x
Wiem jedno. Bez szacunku i wsparcia nie ma ani przyjaźni ani związku. A jeśli facet nie szanuje kobiety w stanie błogosławionym to jest zwykłym niedojrzalym palantem i nie zasluguje na bycie ojcem.Przepraszam. Tak uważam.Yoselyn82, nesssssa, Bocianiątko, Motylek85, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Przepraszam że się dzisiaj nie udzielam ale nigdy nie miałam takich doświadczeń z Mężem.. nigdy nie pił wiele..pijanego widziałam to raz przez 7 lat znajomości:x
Wiem jedno. Bez szacunku i wsparcia nie ma ani przyjaźni ani związku. A jeśli facet nie szanuje kobiety w stanie błogosławionym to jest zwykłym niedojrzalym palantem i nie zasluguje na bycie ojcem.Przepraszam. Tak uważam.
No niestety tez tak uwazam. To szczególny moment, szkoda ze nie wszystkie meskie osobniki to dźwigają.
-
nick nieaktualnyStaraniowa. Ja byłam sama u psychiatry, bo czasem lepiej kiedy osoba trzecia spojrzy i się wypowie, niż osoba postronna taka jak np. Mama. Mój psychiatra powiedział:
Z tej mąki chleba nie będzie.
Bo skoro facet mając tyle lat nie wykazuje najmniejszej chęci zmiany i ma inne priorytety w życiu to nic się już nie zmieni.
Ale ja głupia oczywiście zauważyłam, że się "stara" itd.
Nie na długo. ☺ -
StaraczkaNika wrote:Lov ju!
A bierzecie oboje Omega 3 z DHA i EPA? Często ma też wit D i E w składzie. Bardzo poprawia i ogoniastych i jajeczko! Spermogeneza trwa tylko miesiąc, ale komóry poprawiają się po conajmniej 3-4 miesiącach suplementacji/diety, więc im wcześniej, tym lepiej!
Ogólna morf wyszła 6% , Kupuję mu androvit, teraz leci drugie op.
Tyle, że ten test MAR wyszło 26% - wynik wątpliwy. Do poprawki za 2/3 miesiące.
Kupie to co napisałaś, bo nic z tego nie mamnie dobra ja.
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Yoselyn82 wrote:nie, boje sie zrobic...
Jakos nie mam nadziei ze mi sie udalo i to naturalnie..
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
aiwlys wrote:Ale ja głupia oczywiście zauważyłam, że się "stara" itd.
Nie na długo. ☺
Człowiek nie zmienia się, zmienia taktykęCzrna 81, aiwlys lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Frelcia wrote:Cześć dziewczyny
❤
Cudowne są)
Wieczorem idę na koncert świąteczny do NOSPR a Wy jakie macie niedzielne plany?
Frelcia, dla Ciebie kilka propozycji. Ale niezmiennie widzę Cię jako szaloną biznesłumen z dzieckiem u cyca i w swoim żywiole
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc0ea6657c93.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2966d364c479.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1cbef9036e7.jpg
I mój faworyt:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a97647aaeaf8.jpgnowa na dzielni, KateKum lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Spodziewaj się niespodziewanego a w ciąże zachodzisz nie to co ja
przeciez zaszlas i to w pierwszym podejsciu - transferzewiec tez mozesz zajsc w ciaze..
a ja no niby tez moge zajsc ale wiadomo jak sie to konczylo, no ale wiadomo nadzieja umiera ostatnia..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
olik321, Czrna 81, KateKum lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Yoselyn82 wrote:przeciez zaszlas i to w pierwszym podejsciu - transferze
wiec tez mozesz zajsc w ciaze..
a ja no niby tez moge zajsc ale wiadomo jak sie to konczylo, no ale wiadomo nadzieja umiera ostatnia..
A ja wiem że i Tobie się uda jak ja zaszłam w ciążę gdzie przez 15 lat nic to u Ciebie kwestia "tego" zarodka !!!
Ja dopiero 2/3 sukcesu mam jeszcze muszę donsićBunia86 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Boże nie mogę sie z wyra zwlec!!!!! Obudziłam sie o 11 30 i dalej leżę. Nic mi sie nie chceeeeeeeeee!!!
Dziewczyny a tak w ogóle to zrobiłam coś co uważałam za niemożliwe czyli Zakończyłam i zdałam aplikacje!!!! Dopiero to do mnie dociera! Jeszcze tylko egzamin.
Było mi bardzo ciężko przez ten czas duzo wyjazdów, morze wylanych łez wspaniali ludzie, skrajna bieda bo cała wypłata prawie szła na szkole hehe... nie lubiłam wyjeżdżać ale czuje ze bedzie mi tego brakowało. Wiecie ze w planie miałam dopiero teraz zacząć starać sie o dziecko? Po aplikacji.... moze sie uda?olik321, Yoselyn82, Flowwer, nowa na dzielni, KateHawke, Czrna 81, Motylek85, KateKum, Bunia86, JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Boże nie mogę sie z wyra zwlec!!!!! Obudziłam sie o 11 30 i dalej leżę. Nic mi sie nie chceeeeeeeeee!!!
Dziewczyny a tak w ogóle to zrobiłam coś co uważałam za niemożliwe czyli Zakończyłam i zdałam aplikacje!!!! Dopiero to do mnie dociera! Jeszcze tylko egzamin.
Było mi bardzo ciężko przez ten czas duzo wyjazdów, morze wylanych łez wspaniali ludzie, skrajna bieda bo cała wypłata prawie szła na szkole hehe... nie lubiłam wyjeżdżać ale czuje ze bedzie mi tego brakowało. Wiecie ze w planie miałam dopiero teraz zacząć starać sie o dziecko? Po aplikacji.... moze sie uda?Izape_91 lubi tę wiadomość