GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:a czy mi tez jakies fajny avatarek znajdziesz
Ze względu na Twoją miłość do ciepłych klimatów do wyboru
Mała Carmen:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/667de6f8ee89.jpg
Lub przystojny el matador
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6addb3aa308a.jpg
Napewno w czasie jednej ze swoich podróży (już we trójkę) przywieziecie takie ubranko
Yoselyn82, Czrna 81, KateKum, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Boże nie mogę sie z wyra zwlec!!!!! Obudziłam sie o 11 30 i dalej leżę. Nic mi sie nie chceeeeeeeeee!!!
Dziewczyny a tak w ogóle to zrobiłam coś co uważałam za niemożliwe czyli Zakończyłam i zdałam aplikacje!!!! Dopiero to do mnie dociera! Jeszcze tylko egzamin.
Było mi bardzo ciężko przez ten czas duzo wyjazdów, morze wylanych łez wspaniali ludzie, skrajna bieda bo cała wypłata prawie szła na szkole hehe... nie lubiłam wyjeżdżać ale czuje ze bedzie mi tego brakowało. Wiecie ze w planie miałam dopiero teraz zacząć starać sie o dziecko? Po aplikacji.... moze sie uda?
gratuluje zdania aplikacji a egzamim to tylko formalnosc zycze teraz tobie zobaczenia dwoch kreseczek na tescie
Flowwer teraz czekam na @ a moze jednak stanie sie cud i zobacze dwie kreseczki no okaze sie w krotce, poki co czekam !Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
olik321 wrote:Gratuluję Izape !Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
StaraczkaNika wrote:No ba, się robi.
Ze względu na Twoją miłość do ciepłych klimatów do wyboru
Mała Carmen:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/667de6f8ee89.jpg
Lub przystojny el matador
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6addb3aa308a.jpg
Napewno w czasie jednej ze swoich podróży (już we trójkę) przywieziecie takie ubranko
loooo jakie piekne !!! no gdybys widziala ile tutaj pieknych ubranek dla dzieci jest ze musze jakies kupic jak juz bedziemy w 3 koniecznie!!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Frelcia, dla Ciebie kilka propozycji. Ale niezmiennie widzę Cię jako szaloną biznesłumen z dzieckiem u cyca i w swoim żywiole
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc0ea6657c93.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2966d364c479.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1cbef9036e7.jpg
I mój faworyt:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a97647aaeaf8.jpg
Dziękuję ❤❤❤ też uwielbiam zdjęcia A.Geddes. kiedyś zbierałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej! Jak tam przedświąteczna gorączka?
U mnie już szał
Gratulacje dla nowych zafasolkowanych.
Podczytuje Was cały czas, ale jakoś tak nie ma nigdy jak się odezwać, bo mam wrażenie, że chwilowo stoimy w miejscu, jedno jest pewno w przyszłym roku będziemy w ciąży nie ma innej opcji, obojętnie w jaki sposób. Teraz czekamy do lutego na kolejne badanie nasienia, i wtedy będziemy decydować.
Mam pytanie do dziewczyn robiących testy owu z Rossmanna. Czy po owu, druga kreska Wam jeszcze wychodzi, czy zostaje tylko jedna? Nigdy nie robiłam po owu, ale w tym cyklu miałam bardzo szybko, co potwierdził i test, i bóle owulacyjne wyjątkowo silne i z ciekawości robiłam po i kreska blada ale ciągle jest, no i mam zagwozdke... -
Yose życzę Ci wspaniałego prezentu na Swieta: ) !!!
Flo wierze ze Ty akurat limit niepowodzeń wyczerpała i czeka Cię tylko rosnący brzuszek i poród z nagroda na końcu: )Flowwer, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Ide kawe walne bo to do niczego nie podobne tylko w lozku leżeć....Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:Boże nie mogę sie z wyra zwlec!!!!! Obudziłam sie o 11 30 i dalej leżę. Nic mi sie nie chceeeeeeeeee!!!
Dziewczyny a tak w ogóle to zrobiłam coś co uważałam za niemożliwe czyli Zakończyłam i zdałam aplikacje!!!! Dopiero to do mnie dociera! Jeszcze tylko egzamin.
Było mi bardzo ciężko przez ten czas duzo wyjazdów, morze wylanych łez wspaniali ludzie, skrajna bieda bo cała wypłata prawie szła na szkole hehe... nie lubiłam wyjeżdżać ale czuje ze bedzie mi tego brakowało. Wiecie ze w planie miałam dopiero teraz zacząć starać sie o dziecko? Po aplikacji.... moze sie uda?
BRAWO !!! GRATULUJĘ !!!!Izape_91 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziekuje Flo: )
Mam głupia nadzieje ze teraz sie uda z II. !!!!!!
Przynajmniej będę miała kase na badania.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Frelcia wrote:Kurczę Jedna zazdroszczę tej morfologii 6% . Mojemu się waha od 4 do 5 % i się martwię
Amy333, MOJE lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:no wlasnie na trojce oraz bakteriologiczny i cytologia..
dzieki wielkie..
w 27dc mialam plamke na papierze a dzis 31 dc i dalej @ brak. Czekam
Testuj
A z cytologią to dopytaj czy można w drugiej fazie, bo różnie do tego podchodzą. U mnie z reguły każą po @ ale przed owu. -
Dziewczyny, mam takie głupie pytanie..
Czy starając się o dziecko, powinnyśmy czegoś unikać w fazie lutealnej?
Teoretycznie nie trzeba ale staram się nie pić alkoholu po owulacji.
Ale czy np. gorąca kąpiel może przeszkodzić?
W ciąży powinno się jej unikać... -
nick nieaktualny
-
Boskie nowe avatarki! Ja mam weekend Wigiliowy . Wczoraj jedna, dzisiaj druga, jutro trzecia . Się nażrę i opije za wszystkie czasy .
Też wspôłczuje nerwow przez Emkow. Każdy czasami coś wywinie i powie coś nie tak, ale też uważam ze wyskoki wyskokami ale szacunek musi być zawsze bez względu na okoliczności. Jak sie raz przekroczy granice szacunku to ciężko jest nie przekraczać jej znowu i znowu, dlatego ja na maxa pilnuje żebyśmy nigdy, nawet w najgorszej kłótni nie powiedzieli do siebie niczego obraźliwego. Na razie sie udaje.
A sposób na nieliczne "wyskoki" eMka mam taki sam jak lamka (chyba to lamka pisała) - zero awantury i jeszcze mu piwo na kaca podaje, oczywiście z zawiedzioną miną. Wtedy wyrzuty sumienia go dobijają bo spodziewa się oczyszczającego opierdolu za karę a tu nic. Potem sie długo stara nie podpadać2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Mąż ma 38mln na 1ml ejakulatu.
Kurcze, strasznie Ci życzę, żeby już, teraz się udało, ale myślę, że ten planowany zabieg już przypieczętuje sprawę. A to też już niedługo! -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:No to ma więcej rewelacyjnych plemniorów niż wielu facetow z książkową morfologią. Jest super.
Kurcze, strasznie Ci życzę, żeby już, teraz się udało, ale myślę, że ten planowany zabieg już przypieczętuje sprawę. A to też już niedługo!
Dopiero w kwietniu nie chce uśpienia to osłabia serce...bronie się przed laparo jak tylko mogę
Ehh -
Dziewczyny tyle z moich postanowień że aż mi wstyd przechodzilam obok Rossmann i kupiłam te Bobo testy ale ze jestem w Krakowie to zrobię jeden test dopiero w domu wiem że to głupie ale kupiłam dwa a co mi tam, na betę nie pójdę jak będzie biel
A emek mi kupił kurtkę i buty tzn razem kupiliśmy ale gdyby nie on to bym nie kupiła bo było by mi żal ale się cieszę mimo iż pozbylismy się reszty pieniędzy heheIzape_91, Czrna 81, MOJE lubią tę wiadomość