GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja parę razy robiłam po owu test i zdarzał się bladzioszekCzeresniowaMama wrote:Hej! Jak tam przedświąteczna gorączka?
U mnie już szał
Gratulacje dla nowych zafasolkowanych.
Podczytuje Was cały czas, ale jakoś tak nie ma nigdy jak się odezwać, bo mam wrażenie, że chwilowo stoimy w miejscu, jedno jest pewno w przyszłym roku będziemy w ciąży nie ma innej opcji, obojętnie w jaki sposób. Teraz czekamy do lutego na kolejne badanie nasienia, i wtedy będziemy decydować.
Mam pytanie do dziewczyn robiących testy owu z Rossmanna. Czy po owu, druga kreska Wam jeszcze wychodzi, czy zostaje tylko jedna? Nigdy nie robiłam po owu, ale w tym cyklu miałam bardzo szybko, co potwierdził i test, i bóle owulacyjne wyjątkowo silne i z ciekawości robiłam po i kreska blada ale ciągle jest, no i mam zagwozdke...
-
Tak zakończyłam 20 lat nauki : DFrelcia wrote:Izape coś mi umknęło ale chyba jakiś Twój sukces? Gratulacje ❤❤
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ja to wam obu dziewczyny zazdroszcze. my mamy 1%Frelcia wrote:Kurczę Jedna zazdroszczę tej morfologii 6% . Mojemu się waha od 4 do 5 % i się martwię

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia gratuluję! Ja caly czas probuje dom ogarnąć.. Ale wydaje mi sie, że jest to orka na ugorze..
Ja kazałam sie mi na oczy nie pokazywać jak w tym tygodniu nie zrobi badań.
Pewnie i tak by je zrobił, ale trwało by to za długo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 16:05
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
A tak na serio to postanowienie noworoczne zrobic coś z moimi grubymi łapkami bo tak okropnie sie zapuścilam!!!!!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape gratuluję!!!
A na teście ovu blade kreski są praktycznie zawsze bo lh jest w organizmie cały cykl.
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To może lepiej zwykłe HSG na początek? Wtedy będzie wiadomo, czy laparo jjest w ogóle potrzebnaFrelcia wrote:Dopiero w kwietniu
nie chce uśpienia to osłabia serce...bronie się przed laparo jak tylko mogę
Ehh
-
Moja 80 letnia babcia z chorym sercem przeżyła operacje uda to i Ty dasz rade Frelcia. Lekarze potrafią znieczulac przy różnych schorzeniach.
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Śliczne macie avatarki, aż serducho się uśmiecha

Izape bardzo Ci gratuluję
Yosel testuj...... czekam z niecierpliwością
U mnie choinka ubrana, uszka ulepione, a wszystko przy łupiącym disco, taka wersja odkurzacza dla eM
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e5a74dc98b6.jpg
Jeżowa, Kasiak621, Yoselyn82, Flowwer, Lena21, nick nieaktualny, staraczka1111, nick nieaktualny, Morusek, Amy333, Mini89, nick nieaktualny, Karma88, Sanka, KateHawke, olik321, nick nieaktualny, staraniowa, Anna Stesia, JustynaG, Bunia86, Kaczorka, Karolina90, gg88, Sarna84, Madżka89, madzia8lenka, nick nieaktualny, Jedna_z_Wielu, nick nieaktualny, Czrna 81, nick nieaktualny, Bocianiątko, nowa na dzielni, E_w_c_i_a, nick nieaktualny, Lunaris, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Ojp! Jesteś w ciąży!
Bajkaaa, summer86, Karma88, staraniowa, madzia8lenka, nick nieaktualny, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Aaaaaa aaaaa! Gratki!!!
Bajkaaa lubi tę wiadomość