GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
CzeresniowaMama wrote:Hej! Jak tam przedświąteczna gorączka?
U mnie już szał
Gratulacje dla nowych zafasolkowanych.
Podczytuje Was cały czas, ale jakoś tak nie ma nigdy jak się odezwać, bo mam wrażenie, że chwilowo stoimy w miejscu, jedno jest pewno w przyszłym roku będziemy w ciąży nie ma innej opcji, obojętnie w jaki sposób. Teraz czekamy do lutego na kolejne badanie nasienia, i wtedy będziemy decydować.
Mam pytanie do dziewczyn robiących testy owu z Rossmanna. Czy po owu, druga kreska Wam jeszcze wychodzi, czy zostaje tylko jedna? Nigdy nie robiłam po owu, ale w tym cyklu miałam bardzo szybko, co potwierdził i test, i bóle owulacyjne wyjątkowo silne i z ciekawości robiłam po i kreska blada ale ciągle jest, no i mam zagwozdke... -
Frelcia wrote:Izape coś mi umknęło ale chyba jakiś Twój sukces? Gratulacje ❤❤
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Frelcia wrote:Kurczę Jedna zazdroszczę tej morfologii 6% . Mojemu się waha od 4 do 5 % i się martwię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia gratuluję! Ja caly czas probuje dom ogarnąć.. Ale wydaje mi sie, że jest to orka na ugorze..
Ja kazałam sie mi na oczy nie pokazywać jak w tym tygodniu nie zrobi badań.
Pewnie i tak by je zrobił, ale trwało by to za długo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 16:05
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
A tak na serio to postanowienie noworoczne zrobic coś z moimi grubymi łapkami bo tak okropnie sie zapuścilam!!!!!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape gratuluję!!!
A na teście ovu blade kreski są praktycznie zawsze bo lh jest w organizmie cały cykl.KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Dopiero w kwietniu nie chce uśpienia to osłabia serce...bronie się przed laparo jak tylko mogę
Ehh
-
Moja 80 letnia babcia z chorym sercem przeżyła operacje uda to i Ty dasz rade Frelcia. Lekarze potrafią znieczulac przy różnych schorzeniach.
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Śliczne macie avatarki, aż serducho się uśmiecha
Izape bardzo Ci gratuluję
Yosel testuj...... czekam z niecierpliwością
U mnie choinka ubrana, uszka ulepione, a wszystko przy łupiącym disco, taka wersja odkurzacza dla eMIzape_91 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e5a74dc98b6.jpg
Jeżowa, Kasiak621, Yoselyn82, Flowwer, Lena21, Frelcia, staraczka1111, PodwojnaMamaWdwupaku, Morusek, Amy333, Mini89, LANIA90, Karma88, Sanka, KateHawke, olik321, aiwlys, staraniowa, Anna Stesia, JustynaG, Bunia86, Kaczorka, Karolina90, gg88, Sarna84, Madżka89, madzia8lenka, -Monika-, Jedna_z_Wielu, blue00, Czrna 81, ANkaG, Bocianiątko, nowa na dzielni, E_w_c_i_a, pasiasta, Lunaris, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Ojp! Jesteś w ciąży!
Bajkaaa, summer86, Karma88, staraniowa, madzia8lenka, blue00, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Aaaaaa aaaaa! Gratki!!!
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e5a74dc98b6.jpg
Oczywiście, że widzimy, bo aż razi po oczach!!! GratulacjeBajkaaa lubi tę wiadomość