GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
A i nie wiem czy to widać ale kreska jest różowa
Teraz to wygląda tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1f092fb2a29.jpgFlowwer, PodwojnaMamaWdwupaku, Amy333, Karma88, Karolina90, Rucola, Kargo31, Morusek, aiwlys, innamorata88, staraniowa, Anna Stesia, Sarna84, madzia8lenka, Madżka89, -Monika-, Jedna_z_Wielu, blue00, Czrna 81, ANkaG, Bocianiątko, Nadzieja91, Koteczka82, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Jak nic! Wyraźna druga krecha!
Daruj sobie drugie sikanie, od razu beta!
Ha! Magia zmienionych awatarów! Mamy pierwszego!staraniowa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Bajka meeega gratki.. po cichu gratuluje piekny prezent na swieta
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bocianiątko wrote:Amy, Ciebie zawsze
Nika, jest! dziękuję! :***
Powiedzcie, czy miała któraś kiedyś tak ze mimo @ cycki mega bolące i napompowane jak po owu? Bo od wczoraj leci ze mnie jak z kranu i brzuch berdzo boli a cycki cały czas dają do wiwatu nie mowiac o tym ze moje @ zawsze były skąpe i w ogóle niebolesne... aż się zaczęłam zastanawiać nad testem czy tam jednak czegoś nie było...
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bajkaaa wrote:A i nie wiem czy to widać ale kreska jest różowa
Teraz to wygląda tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1f092fb2a29.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 17:29
Bajkaaa, staraczka1111 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Teraz chyba aż się pomodle o dobry przyrost bety, a mój emek powiedział że on narazie się nie cieszy po tym ostatnim
Gratuluję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 17:31
-
Flowwer ja mówiłam że najlepszym prezentem dla mnie będzie twoja fasolka:)
A jeszcze jeśli się okaże że i u mnie będzie to normalnie będę skakać z radości!!
Nika wiesz mój emek jest mało wylewny ale mam nadzieję że będzie dobrze i w końcu zostanę mamą, eh myślałam że będę mniej nakręcona jak wysikam dwie kreski, ale wiecie co jutro jak okaże się że test się pomylił to chyba będę płakać, bo ja już siebie widzę jako mamę hehe:) aha i wybaczcie ale teraz będę wam spamować o moich lękach
Boże dziewczyny jak dobrze że jesteścieFlowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Flowwer ja mówiłam że najlepszym prezentem dla mnie będzie twoja fasolka:)
A jeszcze jeśli się okaże że i u mnie będzie to normalnie będę skakać z radości!!
Nika wiesz mój emek jest mało wylewny ale mam nadzieję że będzie dobrze i w końcu zostanę mamą, eh myślałam że będę mniej nakręcona jak wysikam dwie kreski, ale wiecie co jutro jak okaże się że test się pomylił to chyba będę płakać, bo ja już siebie widzę jako mamę hehe:) aha i wybaczcie ale teraz będę wam spamować o moich lękach
Boże dziewczyny jak dobrze że jesteście
Ja Cię doskonale rozumiem i wiele dziewczyn też bo to nazywam umiarkowany optymizm.
Mówiłam Ci kiedyś że fasolka u Ciebie to kwestia czasu a hepartnę bedziesz brać?Bajkaaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Bajka!! Ale sie cieszę! Gratulacje!!! I jak nic widać!! Nawet nie trzeba powiększać A M będzie się cieszył zobaczysz!
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Właśnie nie zdążyłam zrobić tych badań na mutacje a dopiero w czwartek będę miała pieniądze kurcze gdybym wiedziała to bym nie kupiła kurtki i kuriera bym już zamówiła na tym testdna i teraz nie wiem co robić, jutro zrobię betę i progesteron jak będzie taki jak tydzień temu to będę brać luteine a jak poszedł w górę to wstrzymam się, kurcze trochę mi emocje opadły tzn te pozytywne teraz zaczyna się strach
-
Iza gratuluję zdania aplikacji!!
Bajka huraaaaaaaaaaaaaaaaaa. Krecha jak bykBajkaaa, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Właśnie nie zdążyłam zrobić tych badań na mutacje a dopiero w czwartek będę miała pieniądze kurcze gdybym wiedziała to bym nie kupiła kurtki i kuriera bym już zamówiła na tym testdna i teraz nie wiem co robić, jutro zrobię betę i progesteron jak będzie taki jak tydzień temu to będę brać luteine a jak poszedł w górę to wstrzymam się, kurcze trochę mi emocje opadły tzn te pozytywne teraz zaczyna się strach
Spokojnie, może idź do tego gina co siostrę prowadzi i przepsze clexane na 100% bo na razie podataw jako refundowanej nie ma. Acard bierzesz i metylowe Wit? Jest dobrze i będzie dobrze!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Właśnie nie zdążyłam zrobić tych badań na mutacje a dopiero w czwartek będę miała pieniądze kurcze gdybym wiedziała to bym nie kupiła kurtki i kuriera bym już zamówiła na tym testdna i teraz nie wiem co robić, jutro zrobię betę i progesteron jak będzie taki jak tydzień temu to będę brać luteine a jak poszedł w górę to wstrzymam się, kurcze trochę mi emocje opadły tzn te pozytywne teraz zaczyna się strach
A wiesz co jest najlepsze? Żadnego sprzątania i bieganiny przed świętami! - musisz się rozpieszczać i odpoczywać, bo za 8 miesięcy się zacznie i nie skończy przez jakieś 19 latWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 18:18
Bocianiątko lubi tę wiadomość