GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:
A do pyska nie wezmę krewetek sushi i watrobki
i słusznieHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
_Hope_ wrote:Mega turbo zazdro! A na śluz acc sobie walnij
-
Jedna_z_Wielu wrote:i słusznie
Mi się za to ten avatar nie podoba. Kochana jeśli on się nie chce zbadać to pewnie na iui czy ivf tez nie ma szans. Olej te badania. Faszeruj go na zmianę androvitem i fertilmanem i za 3 mce będzie git.
Korona na głowę i zapierdalamy królewnosummer86, KateKum, Jedna_z_Wielu, Motylek85, Morusek, Lunaris, Bocianiątko, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Jedna z wielu mi się tez nie podobaCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
_Hope_ wrote:Tak myślałam że Ci się spodoba
Mi się za to ten avatar nie podoba. Kochana jeśli on się nie chce zbadać to pewnie na iui czy ivf tez nie ma szans. Olej te badania. Faszeruj go na zmianę androvitem i fertilmanem i za 3 mce będzie git.
Korona na głowę i zapierdalamy królewno
Avatar taki, jakie samopoczucie.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
admiralka wrote:Za jakiś czas znów do was wrócę, znów nie wyszło, znów cud z nami nie został
-
Admiralka nia ma takich słów....tak strasznie przykroHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
My też już nie znajdujemy słów, a ja zwyczajnie nie potrafię odpowiadać na pytania: Jak się czuje? Jak się czujemy?
Ile razy serce może pękać? I czy ktokolwiek da nam gwarancję, że przyszły rok będzie dla nas bardziej szczęśliwy?
Za każdą z Was też niezmiennie trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Admiralka takie pytania nie powinny być zadawane..... tulę z całych sił i wierzę w lepszy rokHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Admiralka śledziłam Waszą historie w pamiętniku, nie potrafię sobie wyobrazić tego bólu i bezsilności. i tego, jak bardzo silną kobietą jesteś. W 2018 zaświeci dla Was słońce! Trzymaj się mocno...
admiralka lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Kocham horrory.
Filmów animowanych nie oglądam bo na nich płacze.
The boy. Polecam[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
nick nieaktualny
-
admiralka wrote:Za jakiś czas znów do was wrócę, znów nie wyszło, znów cud z nami nie został
-
Cześć kochane moje!
Nie mam chwili aby tutaj wchodzić z czego jest mi bardzo przykro. Niestety obowiązki domowe przed świętami,do tego ostatnie przygotowania do narodzin oraz choroba córki spędzają mi sen z powiek... jestem wykończona ostatnimi dniami.
Nie nadrobię Was niestety. Gratuluję pięknych bet,nowych serduszek oraz dwóch kreseczek :*
Oraz tule każdą dla której miesiąc grudzień nie był ten szczęśliwy
A my w czwartek byliśmy na wizycie. Mała ważyła 2770g,więc będzie kruszynką prawdopodobnie, ale ma początku lekarz podejrzewał hipotrofie. Lecz po sprawdzeniu przepływów jednak jest wszystko dobrze. Taka jej uroda. Od poniedziałku zaczynamy KTG i zbliżamy się do końca,chociaż tak jak się pchała prędzej,tak teraz nic nie zapowiada na wcześniejszy poród. Kolejna wizyta 28 grudnia. Ciekawe czy dojdziemy do tego czasu.
KateHawke lubi tę wiadomość
-
admiralka wrote:Za jakiś czas znów do was wrócę, znów nie wyszło, znów cud z nami nie został#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021