GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Emiilka wrote:Cześć Kochane!
Bajka, beta bajeczna! Odsapnij Kochana i uwierz w swojego Kropka! Będzie pięknie
Olik, kciukaski zaciśnięte za twój wynik proga! Mocno wierzę, że będzie dobrze i wynik Cię uspokoi
I teraz mój nius! Aaaaaaaaaaaa, lepiej Dziewczyny pójść nie mogło Pęcherzyk z prawej strony urósł z 16 mm do 21 mm!!! Pęcherzyki po lewej, niedrożnej stronie w ogóle nie urosły i mają nadal 14 i 12 mm Endo 12 mm (!!!). Dostałam podwójną dawkę Ovitrelle w brzuch i mamy serduszkować jutro Jejku, ale się cieszę Musicie się Dziewczyny przygotować, że za 10 dni będę już w urojonej ciąży!
Oooo! Superaście to teraz działaj, molestuj i wykorzystuj ile wlezieEmiilka lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Oooo! Superaście to teraz działaj, molestuj i wykorzystuj ile wlezie
Kochana, gin kazał dzisiaj się wstrzymać i działać jutro wieczorem i stwierdziłam, że go posłuchamy. Nigdy wcześniej nie miałam tego zastrzyku, ale czytałam, że pękają od 24 do 48h po podaniu. Kochane, myślicie, że lepiej dzisiaj też działać? Wczoraj było , działaliśmy co dwa dni, więc jutro mi pasuje Przepraszam Dziewczyny, że o sobie tylko, ale jestem podniecona po tylu miesiącach posuchy..12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emiilka wrote:Kochana, gin kazał dzisiaj się wstrzymać i działać jutro wieczorem i stwierdziłam, że go posłuchamy. Nigdy wcześniej nie miałam tego zastrzyku, ale czytałam, że pękają od 24 do 48h po podaniu. Kochane, myślicie, że lepiej dzisiaj też działać? Wczoraj było , działaliśmy co dwa dni, więc jutro mi pasuje Przepraszam Dziewczyny, że o sobie tylko, ale jestem podniecona po tylu miesiącach posuchy..
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję dobrych wieści
Bajka super beta teraz tylko spokój, spokój i spokój na pewno wszystko będzie dobrze!!
Emilka świetnie to teraz do dzieła!! Trzymam kciuki za powodzenie akcji!!!
Flow cieszę się że dobrze się czujesz
U mnie chyba pęcherzyk rośnie bo czuję lekki ból w plecach i trochę ten lewy jajnik. Mam nadzieję że jednak ovu będę miała w piątek i uda się trafić z ❤
Na mnie chyba działa zestaw wiesiołek i emskie bo mam mega mokro ;-P
Mój M po tym suplemencie,który sobie znalazł i zaczął brać kilka dni temu jest ciągle napalony i chodzi za mną i marudzi że mu mało ;-P ( aż sprawdziłam skład ale tylko żeń-szeń, maca, jeszcze jakaś roślina, witaminy i cynk.Emiilka, Flowwer, Motylek85 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Bajka gratuluję, piękny przyrost.
Emilka świetne informacje.
U mnie dzisiaj w końcu negatywny test ciążowy. Swoją drogą nie przypuszczałam, ze kiedyś będę się z tego cieszyć. 8 dni krwawienia + 2 plamienia i w końcu cisza.Emiilka, Koteczka82, Karma88, Bunia86 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Emiilka wrote:Cześć Kochane!
Bajka, beta bajeczna! Odsapnij Kochana i uwierz w swojego Kropka! Będzie pięknie
Olik, kciukaski zaciśnięte za twój wynik proga! Mocno wierzę, że będzie dobrze i wynik Cię uspokoi
I teraz mój nius! Aaaaaaaaaaaa, lepiej Dziewczyny pójść nie mogło Pęcherzyk z prawej strony urósł z 16 mm do 21 mm!!! Pęcherzyki po lewej, niedrożnej stronie w ogóle nie urosły i mają nadal 14 i 12 mm Endo 12 mm (!!!). Dostałam podwójną dawkę Ovitrelle w brzuch i mamy serduszkować jutro Jejku, ale się cieszę Musicie się Dziewczyny przygotować, że za 10 dni będę już w urojonej ciąży!Emiilka lubi tę wiadomość
-
Emiilka wrote:Kochana, gin kazał dzisiaj się wstrzymać i działać jutro wieczorem i stwierdziłam, że go posłuchamy. Nigdy wcześniej nie miałam tego zastrzyku, ale czytałam, że pękają od 24 do 48h po podaniu. Kochane, myślicie, że lepiej dzisiaj też działać? Wczoraj było , działaliśmy co dwa dni, więc jutro mi pasuje Przepraszam Dziewczyny, że o sobie tylko, ale jestem podniecona po tylu miesiącach posuchy..
Emiilka, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajka suuuper beta rosnie
Flowwer ja juz od dawna o tym mysle a nie od wczoraj.Bajkaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny powiedzcie mi czy jak śluz jest rozciagliwy ale biało-przezroczysty to już jest ten najbardziej płodny czy powinien być całkiem przezroczysty? I czy ovu jest w tym samym czasie co ten najbardziej płodny śluz czy po nim?
Miałam się nie nakręcać a teraz boję się, że nie trafimy w ovu bo M do piątku rano w pracyMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:P.s. Z roboty to mnie dziś wywala chyba, no i mam wynik tsh a dziś jest 1,09 normalnie idealnie as za fajne to wszystko
Ja muszę wstawać z łóżka i chociaż trochę ogarnac dom na święta :p bo pastowania podług zostawiam M na sobotę :p -
Emilka nastaw się na jutro, a jak Was poniesie dzisiaj to...widocznie tak ma być
Bajka- TSH książkowe, super!
Flo- mam ciarki na myśl o Twoim usg!
Agulineczka- chciałam napisać,że ciesze się, ze jest jedna kreska, ale bez sensu to... ciesze się, że się sprawy regulują, obyś jak najszybciej cieszyla się fasoleczką
A ja Dziewczyny spie na stojąco, siedząco, obojętnie w jakiej pozycji.
Wczoraj dziwnie mi dokuczał brzuch/pęcherz sama nie wiem co.
Sporo piłam, czułam że muszę na siku i to tak konkretnie, a tam ledwie pół kieliszka. A takieo ciążenie w dole brzucha nie przechodzilo. Mialam wrazenie ze mocz gdzies mi się normalnie podział. Tyle w siebie wlałam, a nic prawie nie wysikałam. Do tego zaczęło nie kłuć tak owulacyjnie, jakieś wzdęcia, gazy. Na owulaku dwiewypasione bordowe krechy;-) Ale żeby tak przechodzić owulacje?? A dzisiaj już spoko, tylko to spanie...Emiilka lubi tę wiadomość
-
Flow trzymam kciuki za twoją wizytę i super bijące serduszko!!!! &&&&&Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Amy może masz taką mega ovu i będzie owocna czego z całego serducha Ci życzę!!!
Amy333 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...