GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Emiilka wrote:Cześć Kochane!
Bajka, beta bajeczna! Odsapnij Kochana i uwierz w swojego Kropka!Będzie pięknie
Olik, kciukaski zaciśnięte za twój wynik proga! Mocno wierzę, że będzie dobrze i wynik Cię uspokoi
I teraz mój nius! Aaaaaaaaaaaa, lepiej Dziewczyny pójść nie mogłoPęcherzyk z prawej strony urósł z 16 mm do 21 mm!!! Pęcherzyki po lewej, niedrożnej stronie w ogóle nie urosły i mają nadal 14 i 12 mm
Endo 12 mm (!!!). Dostałam podwójną dawkę Ovitrelle w brzuch i mamy serduszkować jutro
Jejku, ale się cieszę
Musicie się Dziewczyny przygotować, że za 10 dni będę już w urojonej ciąży!
Oooo! Superaścieto teraz działaj, molestuj i wykorzystuj ile wlezie
Emiilka lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Oooo! Superaście
to teraz działaj, molestuj i wykorzystuj ile wlezie
Kochana, gin kazał dzisiaj się wstrzymać i działać jutro wieczorem i stwierdziłam, że go posłuchamy. Nigdy wcześniej nie miałam tego zastrzyku, ale czytałam, że pękają od 24 do 48h po podaniu. Kochane, myślicie, że lepiej dzisiaj też działać? Wczoraj było, działaliśmy co dwa dni, więc jutro mi pasuje
Przepraszam Dziewczyny, że o sobie tylko, ale jestem podniecona po tylu miesiącach posuchy..
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emiilka wrote:Kochana, gin kazał dzisiaj się wstrzymać i działać jutro wieczorem i stwierdziłam, że go posłuchamy. Nigdy wcześniej nie miałam tego zastrzyku, ale czytałam, że pękają od 24 do 48h po podaniu. Kochane, myślicie, że lepiej dzisiaj też działać? Wczoraj było
, działaliśmy co dwa dni, więc jutro mi pasuje
Przepraszam Dziewczyny, że o sobie tylko, ale jestem podniecona po tylu miesiącach posuchy..
-
Dziewczyny gratuluję dobrych wieści
Bajka super beta teraz tylko spokój, spokój i spokój na pewno wszystko będzie dobrze!!
Emilka świetnie to teraz do dzieła!! Trzymam kciuki za powodzenie akcji!!!
Flow cieszę się że dobrze się czujesz
U mnie chyba pęcherzyk rośnie bo czuję lekki ból w plecach i trochę ten lewy jajnik. Mam nadzieję że jednak ovu będę miała w piątek i uda się trafić z ❤
Na mnie chyba działa zestaw wiesiołek i emskie bo mam mega mokro ;-P
Mój M po tym suplemencie,który sobie znalazł i zaczął brać kilka dni temu jest ciągle napalony i chodzi za mną i marudzi że mu mało ;-P ( aż sprawdziłam skład ale tylko żeń-szeń, maca, jeszcze jakaś roślina, witaminy i cynk.Emiilka, Flowwer, Motylek85 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Bajka gratuluję, piękny przyrost.
Emilka świetne informacje.
U mnie dzisiaj w końcu negatywny test ciążowy. Swoją drogą nie przypuszczałam, ze kiedyś będę się z tego cieszyć. 8 dni krwawienia + 2 plamienia i w końcu cisza.Emiilka, Koteczka82, Karma88, Bunia86 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Emiilka wrote:Cześć Kochane!
Bajka, beta bajeczna! Odsapnij Kochana i uwierz w swojego Kropka!Będzie pięknie
Olik, kciukaski zaciśnięte za twój wynik proga! Mocno wierzę, że będzie dobrze i wynik Cię uspokoi
I teraz mój nius! Aaaaaaaaaaaa, lepiej Dziewczyny pójść nie mogłoPęcherzyk z prawej strony urósł z 16 mm do 21 mm!!! Pęcherzyki po lewej, niedrożnej stronie w ogóle nie urosły i mają nadal 14 i 12 mm
Endo 12 mm (!!!). Dostałam podwójną dawkę Ovitrelle w brzuch i mamy serduszkować jutro
Jejku, ale się cieszę
Musicie się Dziewczyny przygotować, że za 10 dni będę już w urojonej ciąży!
-
Emiilka wrote:Kochana, gin kazał dzisiaj się wstrzymać i działać jutro wieczorem i stwierdziłam, że go posłuchamy. Nigdy wcześniej nie miałam tego zastrzyku, ale czytałam, że pękają od 24 do 48h po podaniu. Kochane, myślicie, że lepiej dzisiaj też działać? Wczoraj było
za 9 dni zacznę szaleć z testami
Emiilka, Malgonia lubią tę wiadomość
-
-
nick nieaktualny
-
Bajka suuuper beta rosnie
Flowwer ja juz od dawna o tym mysle a nie od wczoraj.Bajkaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny powiedzcie mi czy jak śluz jest rozciagliwy ale biało-przezroczysty to już jest ten najbardziej płodny czy powinien być całkiem przezroczysty? I czy ovu jest w tym samym czasie co ten najbardziej płodny śluz czy po nim?
Miałam się nie nakręcać a teraz boję się, że nie trafimy w ovubo M do piątku rano w pracy
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:P.s. Z roboty to mnie dziś wywala chyba, no i mam wynik tsh a dziś jest 1,09 normalnie idealnie
as za fajne to wszystko
!!
Ja muszę wstawać z łóżka i chociaż trochę ogarnac dom na święta :p bo pastowania podług zostawiam M na sobotę :p -
Emilka nastaw się na jutro, a jak Was poniesie dzisiaj to...widocznie tak ma być
Bajka- TSH książkowe, super!
Flo- mam ciarki na myśl o Twoim usg!
Agulineczka- chciałam napisać,że ciesze się, ze jest jedna kreska, ale bez sensu to...ciesze się, że się sprawy regulują, obyś jak najszybciej cieszyla się fasoleczką
A ja Dziewczyny spie na stojąco, siedząco, obojętnie w jakiej pozycji.
Wczoraj dziwnie mi dokuczał brzuch/pęcherz sama nie wiem co.
Sporo piłam, czułam że muszę na siku i to tak konkretnie, a tam ledwie pół kieliszka. A takieo ciążenie w dole brzucha nie przechodzilo. Mialam wrazenie ze mocz gdzies mi się normalnie podział. Tyle w siebie wlałam, a nic prawie nie wysikałam. Do tego zaczęło nie kłuć tak owulacyjnie, jakieś wzdęcia, gazy. Na owulaku dwiewypasione bordowe krechy;-) Ale żeby tak przechodzić owulacje?? A dzisiaj już spoko, tylko to spanie...Emiilka lubi tę wiadomość
-
Flow trzymam kciuki za twoją wizytę i super bijące serduszko!!!! &&&&&Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Amy może masz taką mega ovu i będzie owocna
czego z całego serducha Ci życzę!!!
Amy333 lubi tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...