GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke już w piątek wizyta czyli od przyszłego tyg stymulacja ?
Emiilka słuchaj dr bo chłopaki już czekaja tylko dobij jajko
Koteczka82 chyba nie narzekasz ?
Bajka i tak ma zostać !!
Aga olej to !!!Emiilka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flow oczywiście że nie tylko po wczorajszym dniu ledwie dzisiaj chodzę
Aż się boję jak będzie jak M wróci do domu po 48h postuFlowwer lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bunia86 wrote:Bajka super przyrost ! Gratulacje ja się dopiero obudziłam i takie wieści!
Olik ksiukasy
A kto wczoraj koło 19 miała sprawdzać czy jest serduszko już? I nie chidizlo tu o pasiata, ktoś później miał iść. Coś mnie ominęło?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/41ee3b91b8e5.jpgbazylkove, Agniechaaaa, Malgonia, KateHawke, nowa na dzielni, olik321, Bajkaaa, Karma88, Motylek85, justyna14, Flowwer, Sarna84, Kargo31, pasiasta, Amy333, Koteczka82, Anna Stesia, blue00, Sanka, Bunia86, Rucola, ANkaG, Czrna 81, Emiilka, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Gdyby nie moje leniwe jelita po progesteronie to udałoby się przez brzuch, bo udało się zobaczyć pęcherzyk, ale zarodka nie bo zasłaniały ;p
-
Koteczka82 wrote:Dziewczyny gratuluję dobrych wieści
Bajka super beta teraz tylko spokój, spokój i spokój na pewno wszystko będzie dobrze!!
Emilka świetnie to teraz do dzieła!! Trzymam kciuki za powodzenie akcji!!!
Flow cieszę się że dobrze się czujesz
U mnie chyba pęcherzyk rośnie bo czuję lekki ból w plecach i trochę ten lewy jajnik. Mam nadzieję że jednak ovu będę miała w piątek i uda się trafić z ❤
Na mnie chyba działa zestaw wiesiołek i emskie bo mam mega mokro ;-P
Mój M po tym suplemencie,który sobie znalazł i zaczął brać kilka dni temu jest ciągle napalony i chodzi za mną i marudzi że mu mało ;-P ( aż sprawdziłam skład ale tylko żeń-szeń, maca, jeszcze jakaś roślina, witaminy i cynk.
Blagam, napisz co to
Ile ja bym dala zeby moj tak za mna pochodzilblue00 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:KateHawke już w piątek wizyta czyli od przyszłego tyg stymulacja ? (...)
No właśnie nie wiem. Jak ostatnio zaczynałam procedurę to najpierw był Gonapeptyl przez tydzień na wyciszenie a potem już do stymulacji nie doszłam bo torbiel się odezwała. -
KateHawke wrote:No właśnie nie wiem. Jak ostatnio zaczynałam procedurę to najpierw był Gonapeptyl przez tydzień na wyciszenie a potem już do stymulacji nie doszłam bo torbiel się odezwała.
tydzień w tą czy tamtą wielkiej różncy nie robi a lepiej podejść przygotowanym.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Nika , wiem że pewnie nie masz ochoty na żarty, ale mama postawiła przede mną właśnie naleśniki z powidłami śliwkowymi, a ja serio pierwsze co pomyślałam o Tobie przez te powidła...
Bajka ekstra przyrost, super tsh!! Bardzo się cieszę, piękne święta przed Wami.Amy333, Bajkaaa, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Kobiety kochane możecie mi coś wytłumaczyć albo ja coś nie kumam.....
Powiem przypadek dziewczyny ale niku nie napiszę ( bo nie o to chodzi).
Stymulacja CLO przez 21 cykli !!!!!!!!Ale dr twierdzi że działa bo w 8cs zaszła w ciąże jajwodową z usunięciem go. Chce przeciągnąć jeszcze 3/4 cykle a póżniej max 6 IUI.
Właśnie się trzymam za głowę i pytam się sama siebie czy on się boga nie boi tyle cykli !!! Ktoś mi powie że straszę nowotworami ale nawet na ulotce pisze że max 6 cylki już nie wspominając jak szapie po AMH.
A jeszcze jedno ma PCOS gdzie CLO ma marne rezultaty.
Czy to nie chore ?!!! Jak dr może tak w konia ładować pacjętkę nie mówiąc że niszczy zdrowie !
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Kobiety kochane możecie mi coś wytłumaczyć albo ja coś nie kumam.....
Stymulacja CLO przez 21 cykli !!!!!!!!Ale dr twierdzi że działa bo w 8cs zaszła w ciąże jajwodową z usunięciem go. Chce przeciągnąć jeszcze 3/4 cykle a póżniej max 6 IUI.
Właśnie się trzymam za głowę i pytam się sama siebie czy on się boga nie boi tyle cykli !!! Ktoś mi powie że straszę nowotworami ale nawet na ulotce pisze że max 6 cylki już nie wspominając jak szapie po AMH.
Czy to nie chore ?!!! Jak dr może tak w konia ładować pacjętkę nie mówiąc że niszczy zdrowie ! -
Koteczka82 wrote:Amy może masz taką mega ovu i będzie owocna czego z całego serducha Ci życzę!!!
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Kobiety kochane możecie mi coś wytłumaczyć albo ja coś nie kumam.....
Czy to nie chore ?!!! Jak dr może tak w konia ładować pacjętkę nie mówiąc że niszczy zdrowie !Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Blagam, napisz co to
Ile ja bym dala zeby moj tak za mna pochodzilMalgonia lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Flowwer wrote:Kobiety kochane możecie mi coś wytłumaczyć albo ja coś nie kumam.....
Czy to nie chore ?!!! Jak dr może tak w konia ładować pacjętkę nie mówiąc że niszczy zdrowie !
Niech się dziewczyna ratuje i szuka innego lekarza.
Sarna, dziękuję za pamięć.
U mnie nerwowo, teraz to już naprawdę niedużo potrzeba, żebym ryczała.
Przeczytałam internet. Taka słaba beta jak moja prawie zawsze kończy się poronieniem, ale zdarzają się cuda. Modlę się o taki.
W piątek o 9:40 mam USG - proszę pomódlcie się za moje małe serduszko, żeby jeszcze biło silnie. Potwornie się boję.
Cały dzień jest mi jakoś słabo, mam nadzieję, że to nie jest jakiś zły znak.