GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Mogę się przyłączyć? ja mam jakieś carlo w barku
Karolina90, Flowwer lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Oczywiście mam nadzieje ze będziemy opijac cudne waleczne serduszko Nikowego gorylka
Też o tym pomyślałam to o której będziecie zwarte i gotowe?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Możecie sobie zagrać mi wyszło DZIECKO, FRYTKI, SEKS
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96fd630d1d78.jpgKarolina90, Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:W wigilię po kolacji idziemy zawsze do teściów podzielić się opłatkiem więc M się pochwali.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
PIELUCHA, PIENIĄDZE i MIŁOŚĆ . Haha
Podoba mi się podejście, że 1 dc jest pierwszym dniem ciąży. Chyba bociąniątko ten trend rozpoczęła? . Kurde, Lunaris, jesień miała być nasza a tu lipa. Może zima jeszcze zaskoczy staraczki .
U mnie pierwsze, wczesne, biale testowanie . Zrobiłam dzisiaj bo przez Święta u rodziców nie będę się wygłupiać. Siknę sobie znowu po powrocie, 26go , zgodnie z planem testowania.
Swoją drogą poznałam babeczkę, która zna się na astrologii, ale to tak mega giga się zna, w sensie że jest jedną z lepszych osób w Polsce które się tym zajmują. Powiedziałam żeby mi tam posprawdzała i się odezwała... no i się nie odzywa . Nie wiem czy nie mam tego odebrać jaki zły znak W każdym razie ona mówiła, że w jak w gwiazdach coś jest zapisane to choćbyś się nie wiem jak nie wyginała i wysilała to pewnych rzeczy nie osiągniesz jeżeli jest Ci aktualnie nie pisane ;P Ciekawe...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 10:09
Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:PIELUCHA, PIENIĄDZE i MIŁOŚĆ . Haha
Podoba mi się podejście, że 1 dc jest pierwszym dniem ciąży. Chyba bociąniątko ten trend rozpoczęła? . Kurde, Lunaris, jesień miała być nasza a tu lipa. Może zima jeszcze zaskoczy staraczki .
U mnie pierwsze, wczesne, biale testowanie . Zrobiłam dzisiaj bo przez Święta u rodziców nie będę się wygłupiać. Siknę sobie znowu po powrocie, 26go , zgodnie z planem testowania.
Swoją drogą poznałam babeczkę, która zna się na astrologii, ale to tak mega giga się zna, w sensie że jest jedną z lepszych osób w Polsce które się tym zajmują. Powiedziałam żeby mi tam posprawdzała i się odezwała... no i się nie odzywa . Nie wiem czy nie mam tego odebrać jaki zły znak W każdym razie ona mówiła, że w jak w gwiazdach coś jest zapisane to choćbyś się nie wiem jak nie wyginała i wysilała to pewnych rzeczy nie osiągniesz jeżeli jest Ci aktualnie nie pisane ;P Ciekawe... -
Karolina90 wrote:Możecie sobie zagrać mi wyszło DZIECKO, FRYTKI, SEKS
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/96fd630d1d78.jpg
PIELUCHA, PREZENT i KUWETA, jeee;-) -
nowa na dzielni wrote:PIELUCHA, PIENIĄDZE i MIŁOŚĆ . Haha
Swoją drogą poznałam babeczkę, która zna się na astrologii, ale to tak mega giga się zna, w sensie że jest jedną z lepszych osób w Polsce które się tym zajmują. Powiedziałam żeby mi tam posprawdzała i się odezwała... no i się nie odzywa . Nie wiem czy nie mam tego odebrać jaki zły znak W każdym razie ona mówiła, że w jak w gwiazdach coś jest zapisane to choćbyś się nie wiem jak nie wyginała i wysilała to pewnych rzeczy nie osiągniesz jeżeli jest Ci aktualnie nie pisane ;P Ciekawe...
Ja swojego czasu skorzystałam z usług wróżby z kart anielskich, które zapowiedziały mi dziecko w drugiej połowie 2018 roku z naciskiem na ciąże w 2017 i co? i NIC!👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Nooo, bo to nie że do niej poszłam, tylko to moja przyszywana, daleka ciotka i z nią wracałam autem z imprezy rodzinnej . Więc generalnie to mi nie powróżyła, tylko tak sobie w ramach ciekawostek gadałyśmy czy się zajmujemy .2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Żyje, ma 9,9 mm i tętno 146. Rośnie cały czas troszkę za wolno, ale mamy się nie stresować, bo to mu nie pomoże. Ogólnie to wygląda na o parę dni młodszego niż zakładałam
olik321, reset, bazylkove, Karolina90, Aneczka12, nowa na dzielni, Jeżowa, JuicyB, Flowwer, Ania1003, Bunia86, Lunaris, Bajkaaa, problemik, Kaczorka, Frelcia, Anna Stesia, Motylek85, agulineczka, Jadranka, Lena21, staraniowa, Emiilka, Karma88, Jedna_z_Wielu, innamorata88, Lusesita, Bocianiątko, pilik, Agniechaaaa, E_w_c_i_a, Kargo31, Meśka, staraczka1111, Malgonia, PodwojnaMamaWdwupaku, blue00, Amy333, KateHawke, justyna14, malka, Malwas, ANkaG, Rucola, pasiasta, JustynaG, Czrna 81, Morusek, Tosia2323, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Żyje, ma 9,9 mm i tętno 146. Rośnie cały czas troszkę za wolno, ale mamy się nie stresować, bo to mu nie pomoże. Ogólnie to wygląda na o parę dni młodszego niż zakładałam
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Nika - słuchaj doktora i teraz staraj się nie stresować. Maluch rośnie i to najważniejsze!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Bajkaaa wrote:Ja mi wyszło romans wódka jajka hahaha
Bajkaa to nie te święta chyba, że nie o te jajka chodzi👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️