GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Rucolka! Normalnieee jakbym mogła to bym Cię wyściskała KochaniutkaRucola wrote:Nowa na dzielni, bardzo dziękuję za serduszko przy moim nicku

Dołączam moje dzisiejsze wyniki, 15dpo:
B-HCG 467,5
Progesteron 28,9
TSH 1,89
Zrobiłam jeszcze przeciwciała przeciw beta 2 glikoproteinie, ale wyniki dopiero za tydzień. dzwoniłam do gina, nie kazał brać żadnego progesteronu, ale będę monitororwać czy rośnie. Z leków encorton, acard, glucophage i najprawdopodobniej clexane na pierwszy trymestr
Mam ogromną nadzieję że wszystko jest tam gdzie być powinno i rozwija się tak jak powinno. Już kocham tego Mikrusia w moim brzuchu
 ależ mnie to cieszy! 

Czrna 81, Rucola lubią tę wiadomość
                                 - 

No faktycznie jest dobrze. Jakoś chyba nie przeanalizowalam tego, bo tak mikra 4 mnie przeraziła
 dobrze ze Was mam 
Rucola beta super
 kiedy powtarzasz?
Staraniowa będę trzymała kciuki, żeby to jednak był noworoczny cud

staraniowa lubi tę wiadomość
                                👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ - 

Rucola ale piękna beta
!!! Proszę mi tu zasiac chociaż jednego wirusa!
Ja sobie odpoczywam i popijać herbatę mam zamiar spędzić fajny wieczór z mężem. Chyba będziemy pić winko coś podjąć, przytulać się i oglądać serial
Chyba że ktoś mi powie gdzie znajdę film światło między ocenami?
Bo nie mogę w necie znaleźć
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 16:48
                                    Rucola lubi tę wiadomość
                                Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% - 

Izope ty co najwyżej picollo bedziesz w sylwka pić!
Dziewczyny gratuluję tym co udalo sie nawet cienie cienia udalo sie zobaczyć.
Zawsze to nadzieja
Nie nadrabiam za bardzo bo pogrążyłam sie w smutku, ale to na chwilę. Taki jedno dniowy spadek formy.

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat - 

Rucola piekna beta,!
                                    Rucola lubi tę wiadomość
                                Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat - 

Motylku nie łam się, przewiduje dla Ciebie fasolę styczniowa!Motylek85 wrote:Izope ty co najwyżej picollo bedziesz w sylwka pić!
Dziewczyny gratuluję tym co udalo sie nawet cienie cienia udalo sie zobaczyć.
Zawsze to nadzieja
Nie nadrabiam za bardzo bo pogrążyłam sie w smutku, ale to na chwilę. Taki jedno dniowy spadek formy.
 i jeszcze Ty mnie wirusami zarazisz! 

Motylek85 lubi tę wiadomość
                                Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% - 

Izape ja tam obstawiam, ze to ka u ciebie wiruski bede zamawiać!

Kochane dzięki za kciuki, moja beta 209, wiec chyba nienajgorsza

Agniechaaaa, KateHawke, blue00, Izolda90, Bunia86, pasiasta, Czrna 81, Rucola, karolkaa22, Bocianiątko, Jedna_z_Wielu, pawojoszka, Karolina90, problemik, StaraczkaNika, KateKum, ANkaG, Karma88, Kaczorka, malka, Luna1993, JustynaG, Lunaris, pilik, Morusek lubią tę wiadomość

3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml - 
                        nick nieaktualny
 - 

Rucola, Gabi, gratuluję

Nenusia, histeroskopia najlepsza by była. Jeśli nie miałaś zapalenia przydatków czy czegoś w tym stylu to laparoskopia nie powinna być potrzebna

Rucola lubi tę wiadomość
                                 - 

Lena21 wrote:Bunia cieszę się, że wreszcie ten koszmar się u Ciebie kończy - nasza umowa ciagle obowiązuje - na początku lipca zwalniam dla Ciebie brzuch

Kocbana z przyjemnością zabiorę brzusio !!! 

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 - 

Rucola Gabi piękne bety!
Blue coś tam się dopatrzylam!
A u Luna u Ciebie na zdjęciu z daleka też mi coś majaczy
Kciuki za Was dziewczyny! Oby jutro były ładne bladziochy
                                    Luna1993 lubi tę wiadomość

*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 - 
                        nick nieaktualny
 - 

ja mam tylko takie i wysyłam!!!! tylko nie wiem jak je pooznaczaćCzrna 81 wrote:Rukola piękna beta! Piękny prog! I wogóle pięknie!!!
 Składam u Ciebie zamówienie na worek wirusków ciążowych, najlepiej szczep bardzo agresywny, super zaraźliwy 

Wysyłam dobre fluidy wszystkim!!!!
                                    Bocianiątko, Jedna_z_Wielu, KateHawke, Czrna 81, Morusek lubią tę wiadomość
                                #wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 - 

no właśnie nie bardzo mam jak za 48 h , bo alab nieczynny w niedzielę a nie chciałabym zmieniać laboratorium. jeszcze to przemyślę, ale nie wiem czy będę na siłę czegoś szukać, nie chcę się też stresować.... Beta beta, ale musze kontrolować proga, sama nie wiem co zrobićKarolina90 wrote:No faktycznie jest dobrze. Jakoś chyba nie przeanalizowalam tego, bo tak mikra 4 mnie przeraziła
 dobrze ze Was mam 
Rucola beta super
 kiedy powtarzasz?
Staraniowa będę trzymała kciuki, żeby to jednak był noworoczny cud
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 - 

blue00 wrote:Bunia,u mnie dopiero 10 dpo,poczekam do ndz raczej

Serio ? Wytrzymasz ?
To aż 36 godzin, czyli 2160 minut! A to 129600 sekund!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 18:40
                                    blue00, Bocianiątko, KateHawke, mi88, JustynaG, Amy333, pilik lubią tę wiadomość

nick nieaktualny