GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Nowa na dzielni, bardzo dziękuję za serduszko przy moim nicku
Dołączam moje dzisiejsze wyniki, 15dpo:
B-HCG 467,5
Progesteron 28,9
TSH 1,89
Zrobiłam jeszcze przeciwciała przeciw beta 2 glikoproteinie, ale wyniki dopiero za tydzień. dzwoniłam do gina, nie kazał brać żadnego progesteronu, ale będę monitororwać czy rośnie. Z leków encorton, acard, glucophage i najprawdopodobniej clexane na pierwszy trymestr
Mam ogromną nadzieję że wszystko jest tam gdzie być powinno i rozwija się tak jak powinno. Już kocham tego Mikrusia w moim brzuchuCzrna 81, Rucola lubią tę wiadomość
-
No faktycznie jest dobrze. Jakoś chyba nie przeanalizowalam tego, bo tak mikra 4 mnie przeraziła dobrze ze Was mam
Rucola beta super kiedy powtarzasz?
Staraniowa będę trzymała kciuki, żeby to jednak był noworoczny cudstaraniowa lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Rucola ale piękna beta !!! Proszę mi tu zasiac chociaż jednego wirusa!
Ja sobie odpoczywam i popijać herbatę mam zamiar spędzić fajny wieczór z mężem. Chyba będziemy pić winko coś podjąć, przytulać się i oglądać serial
Chyba że ktoś mi powie gdzie znajdę film światło między ocenami?
Bo nie mogę w necie znaleźćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 16:48
Rucola lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izope ty co najwyżej picollo bedziesz w sylwka pić!
Dziewczyny gratuluję tym co udalo sie nawet cienie cienia udalo sie zobaczyć.
Zawsze to nadzieja
Nie nadrabiam za bardzo bo pogrążyłam sie w smutku, ale to na chwilę. Taki jedno dniowy spadek formy.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Rucola piekna beta,!
Rucola lubi tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Motylek85 wrote:Izope ty co najwyżej picollo bedziesz w sylwka pić!
Dziewczyny gratuluję tym co udalo sie nawet cienie cienia udalo sie zobaczyć.
Zawsze to nadzieja
Nie nadrabiam za bardzo bo pogrążyłam sie w smutku, ale to na chwilę. Taki jedno dniowy spadek formy.Motylek85 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape ja tam obstawiam, ze to ka u ciebie wiruski bede zamawiać!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Kochane dzięki za kciuki, moja beta 209, wiec chyba nienajgorsza
Agniechaaaa, KateHawke, blue00, Izolda90, Bunia86, pasiasta, Czrna 81, Rucola, karolkaa22, Bocianiątko, Jedna_z_Wielu, pawojoszka, Karolina90, problemik, StaraczkaNika, KateKum, ANkaG, Karma88, Kaczorka, malka, Luna1993, JustynaG, Lunaris, pilik, Morusek lubią tę wiadomość
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
nick nieaktualny
-
Rucola, Gabi, gratuluję
Nenusia, histeroskopia najlepsza by była. Jeśli nie miałaś zapalenia przydatków czy czegoś w tym stylu to laparoskopia nie powinna być potrzebnaRucola lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Bunia cieszę się, że wreszcie ten koszmar się u Ciebie kończy - nasza umowa ciagle obowiązuje - na początku lipca zwalniam dla Ciebie brzuch
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Rucola Gabi piękne bety!
Blue coś tam się dopatrzylam!
A u Luna u Ciebie na zdjęciu z daleka też mi coś majaczy
Kciuki za Was dziewczyny! Oby jutro były ładne bladziochy
Luna1993 lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Czrna 81 wrote:Rukola piękna beta! Piękny prog! I wogóle pięknie!!! Składam u Ciebie zamówienie na worek wirusków ciążowych, najlepiej szczep bardzo agresywny, super zaraźliwy
Wysyłam dobre fluidy wszystkim!!!!Bocianiątko, Jedna_z_Wielu, KateHawke, Czrna 81, Morusek lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Karolina90 wrote:No faktycznie jest dobrze. Jakoś chyba nie przeanalizowalam tego, bo tak mikra 4 mnie przeraziła dobrze ze Was mam
Rucola beta super kiedy powtarzasz?
Staraniowa będę trzymała kciuki, żeby to jednak był noworoczny cud#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
blue00 wrote:Bunia,u mnie dopiero 10 dpo,poczekam do ndz raczej
Serio ? Wytrzymasz ?
To aż 36 godzin, czyli 2160 minut! A to 129600 sekund!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 18:40
blue00, Bocianiątko, KateHawke, mi88, JustynaG, Amy333, pilik lubią tę wiadomość
nick nieaktualny