Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11612

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 19:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jeszcze quixa w domu ale zrobię rano bo teraz mnie trochę poniosło godzinę po dużym kubku herbaty. Pokazałam test emkowi i od razu zobaczył kreskę. Też sceptycznie do tego podchodzę bo co? Założyłam sobie ze znajdę w ciążę i w nią zaszłam?

    Bocianiątko, blue00 lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • _Hope_ Autorytet
    Postów: 3381 4989

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 19:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja rok temu poronilam i w życiu się nie spodziewałam ze mnie tak życie zaskoczy ze w 2017 poronie jeszcze dwa razy. No u mnie to raczej w ta stronę niespodzianki ;) aż się nie mogę zdecydować czy czekam na ten 2018 czy się go boje :D

    Iza dawaj! Daj popatrzeć na cienia chociaż!

    Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5280 6744

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 19:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Mam jeszcze quixa w domu ale zrobię rano bo teraz mnie trochę poniosło godzinę po dużym kubku herbaty. Pokazałam test emkowi i od razu zobaczył kreskę. Też sceptycznie do tego podchodzę bo co? Założyłam sobie ze znajdę w ciążę i w nią zaszłam?
    Siła autosugestii! :D to ja też zachodzę w ciąże w tyn cyklu! :D

    laUgp2.png
    po 45 cs - 4-6 miesięcy sztucznej menopauzy, potem antyki - na wyciszenie adenomiozy przed crio.
    ❄️ 8.3 ❄️ 6.3 - na zimowisku <3 <3
    ET 9.2 - 01.08.2019 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11612

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 19:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/205c00d90445.jpg.html

    Przyciemniane bo jak jest jasno to totalnie nic nie widac. Mam wrażenie że jak patrzę na test przez aparat to jest kreska widoczna a jak patrzę na zdjęcie to cholera jej nie ma.

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11612

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stawiam piwo jak ktoś coś wypatrzy :p a teraz jadę do mamy bo siedzę w samochodzie chyba z 15 minut już haha i przerabiam te zdjęcia...

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11612

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Siła autosugestii! :D to ja też zachodzę w ciąże w tyn cyklu! :D
    No tak sobie postanowiłam że ten miesiąc będzie nasz... Gorzej jak sobie wkrecam znowu he he. Jak się udało to opatentujemy nowa metodę ale jaka to Wam powiem dopiero jak będę miała czarno na białym że tam faktycznie coś siedzi. Najpewno się Wam spodoba :)

    Bocianiątko lubi tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • JustynaG Autorytet
    Postów: 4002 6063

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, byłam u ginekologa. :)
    Widać pęcherzyk, ciałko żółte. Wczesna ciąża. Zalecił wizytę za 3 tygodnie, wtedy będzie słychać serduszko.
    Odebrałam też wyniki badań.
    TSH: 1,87
    FT4: 16,3 (norma: 12,1-19,6)
    BETA: 1112

    Dla porównania 21 listopada (2dc):
    TSH - 3,06
    FT3 - 4,95
    FT4 - 13,4
    antyTPO - 16
    antyTG - 14

    TSH ładnie spadło, nie wiem co oznacza, że FT4 poszło w gorę...
    Ale i tak cieszy ładny przyrost Bety.

    Jeżowa, Selina, gilmoregirl, Bocianiątko, Rucola, nenusia, blue00, Agniechaaaa, KateHawke, Izape_91, ANkaG, Jedna_z_Wielu, gabi90, Lunaris, Czrna 81, Amy333, karolkaa22, problemik, Koteczka82 lubią tę wiadomość

    uwo93e3kazbznx87.png

    43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Jeżowa Autorytet
    Postów: 3042 8481

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape wierzę na słowo, że kreska jest, bo zdjęciu osobiście nie widzę :/ ale skoro mówisz, że mąż widział też, to na pewno tam była :) jutro od rana sprawdzam forum i czekam na poranny sik <3

    Frelcia życzę, żeby 14 dni minęło szybko :D

    Bocianiątko, Frelcia lubią tę wiadomość

    T0Ezp2.png
    eUncp2.png
  • Jeżowa Autorytet
    Postów: 3042 8481

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach i Justyna cudne wieści <3

    JustynaG lubi tę wiadomość

    T0Ezp2.png
    eUncp2.png
  • Selina Autorytet
    Postów: 8928 3421

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola gratuluję pięknej bety jeszcze raz :)

    Justyna piękny przyrost :)

    Rucola, Melevis, JustynaG lubią tę wiadomość

    Koniec starań
  • Bunia86 Autorytet
    Postów: 1461 2046

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurczę Iza też nie widzę,we wierzę na słowo :) zdjęcie jest ciemne to też pewni3 o dlatego, Ale skoro Emek widział to na pewno tam jest, w końcu oni mało co widza ;)

    Justyna Gratulacje!! Beta pięknie rośnie :)

    JustynaG lubi tę wiadomość

    ojxeej28a64grrny.png

    * Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • malka Autorytet
    Postów: 2356 4651

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, Gabi piękne bety! Gratuluję :)

    Izape trzymam kciuki, żeby jutro była wyraźniejsza krecha. Na tym rozebranym teście niestety chyba nie widzę :/ tzn coś tam majaczy, ale nie wiem czy sobie nie wmawiam ;) ale to pewnie wina zdjęcia. U mnie też na pierwszym teście nie chciała wyjść na zdjęciu.

    Rucola, gabi90 lubią tę wiadomość

    5b09trd8ji0unw2g.png

    34bwflw153i9m8vo.png
  • Rucola Autorytet
    Postów: 8677 11460

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/205c00d90445.jpg.html

    Przyciemniane bo jak jest jasno to totalnie nic nie widac. Mam wrażenie że jak patrzę na test przez aparat to jest kreska widoczna a jak patrzę na zdjęcie to cholera jej nie ma.
    U mnie widać ewidentnie. Ile czasu minęło od sika ??

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    Synek 31.08.2018r.
    Czekamy na Skrzaty♥💙
    DvLKp2.png
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11612

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może rano sikne na tego quixa i się sprawa rozwiąże, naprawdę nie da się tego uchwycic. Jakbym takie coś zobaczyła to bym się w czoło popularne i do psychiatry siebie odesłał :P ale grzanca dzisiaj odstawiam tak na wszelki wypadek

    Bocianiątko, pilik lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/205c00d90445.jpg.html

    Przyciemniane bo jak jest jasno to totalnie nic nie widac. Mam wrażenie że jak patrzę na test przez aparat to jest kreska widoczna a jak patrzę na zdjęcie to cholera jej nie ma.
    Ja widzę, krecha jak wół. Masz szczęście - ani glutenu ani rzeczy z wysokim IG nie jem, więc na piwo się nie połaszę ;)

    Jutro rano beta!

    Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    RMF w styczniu rozdaje wózki :D

    justyna14, Izape_91, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Stawiam piwo jak ktoś coś wypatrzy :p a teraz jadę do mamy bo siedzę w samochodzie chyba z 15 minut już haha i przerabiam te zdjęcia...


    więc poproszę :P

    Izape_91 lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape ja widzę, koniecznie powtórz rano, czekam na zdjęcie jutro i mocno trzymam kciuki <3
    Kurde jestem 8 dni po owu, moja fl trwa 1 dni a mi nogi puchna i bolą, jak zawsze dzień przed @. Myślicie że to + zmęczenie + bóle brzucha na @ + cienie na testach mogą zwiastować ciążę?

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Dziewczyny, byłam u ginekologa. :)
    Widać pęcherzyk, ciałko żółte. Wczesna ciąża. Zalecił wizytę za 3 tygodnie, wtedy będzie słychać serduszko.
    Odebrałam też wyniki badań.
    TSH: 1,87
    FT4: 16,3 (norma: 12,1-19,6)
    BETA: 1112

    Dla porównania 21 listopada (2dc):
    TSH - 3,06
    FT3 - 4,95
    FT4 - 13,4
    antyTPO - 16
    antyTG - 14

    TSH ładnie spadło, nie wiem co oznacza, że FT4 poszło w gorę...
    Ale i tak cieszy ładny przyrost Bety.
    Pięknie :D

    JustynaG lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 grudnia 2017, 20:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    RMF w styczniu rozdaje wózki :D
    A podwójne? :D

    blue00, Izape_91 lubią tę wiadomość

‹‹ 486 487 488 489 490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego