GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Idę wziąć prysznic. Czuje ze rozkłada mnie jakieś choróbsko... Gardło boli pół twarzy spuchniete od zęba, ledwo co mogę gryźć tak boli..
Blue tego Ci życzę!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 21:07
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Izaaaaaaa gratuluję !! jesteś mój rocznik ja chcę być następna
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Izape ja widzę! Poproszę piwo! Córka właśnie wyrzygala gile dobijcie mnie
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
blue00 wrote:Izape może zdążę jeszcze wypić .Razem zaczęłyśmy ten cykl,to może i dla mnie będzie szczęliwy .
Izaaa ja widzę ja widze pieknie
Frelcia ja tez czuje sie jak odmieniec, patrza na mnie jak na wariatke jak jezdze 3 razy w miesiącu do gina i to jeszcze do Katowic to dopiero fanaberia ! Juz nie mowiac jak patrza gdy mowilam o zastrzykachz Ovitrelle... przestałam wiec cokolwiek mowic...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Idę wziąć prysznic. Czuje ze rozkłada mnie jakieś choróbsko... Gardło boli pół twarzy spuchniete od zęba, ledwo co mogę gryźć tak boli..
Blue tego Ci życzę!!Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:Izape ja widzę! Poproszę piwo! Córka właśnie wyrzygala gile dobijcie mnie
Hope piwo było za kreski na pierwszym zdjęciu na którym ich widać nie było także przykro mi, ale jutro będzie nowy quiz a piwo wygrała Blue hehe
Nie chce mi się wierzyć. Idę do męża bo się umówiliśmy na 21 30 na oglądanie serialublue00 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyMeśka wrote:Izaaa ja widzę ja widze pieknie
Frelcia ja tez czuje sie jak odmieniec, patrza na mnie jak na wariatke jak jezdze 3 razy w miesiącu do gina i to jeszcze do Katowic to dopiero fanaberia ! Juz nie mowiac jak patrza gdy mowilam o zastrzykachz Ovitrelle... przestałam wiec cokolwiek mowic... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Hope piwo było za kreski na pierwszym zdjęciu na którym ich widać nie było także przykro mi, ale jutro będzie nowy quiz a piwo wygrała Blue hehe
Nie chce mi się wierzyć. Idę do męża bo się umówiliśmy na 21 30 na oglądanie serialu
Dajesz browara!Izape_91 lubi tę wiadomość