GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape_91 wrote:Może rano sikne na tego quixa i się sprawa rozwiąże, naprawdę nie da się tego uchwycic. Jakbym takie coś zobaczyła to bym się w czoło popularne i do psychiatry siebie odesłał ale grzanca dzisiaj odstawiam tak na wszelki wypadek
Na wszelki wypadek masz tu specjalne Rambo-wirusy:
☆♡!!☆♡☆♡!!!☆♡☆!♡
Tak, Rambo jest gwiazdą i lubi dramatyczne i widowiskowe zagrania, żeby być w centrum zainteresowania, ale ma bardzo mężne serduszko!*
*Producent wirusków nie bierze odpowiedzialności za działanie produku. Przed zażyciem skonsultuj się z mężem i oceń swój stan zdrowia - nie każdy podoła wychowaniu dziecka zainfekowanego Rambo-wiruskami manufactured by Nika&Rambo Sp.z o.o. z siedzibą w Gdańsku.Izape_91, JustynaG, malka, Bocianiątko, Flowwer, KateHawke, Bajkaaa, pilik, problemik, Morusek, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Mam ją udało mi się!, chyba
Bocianiątko, pasiasta lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/142e9bb87919.jpg
blue00, Luna1993, justyna14, ANkaG, olik321, KateKum, JustynaG, Bunia86, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, Czrna 81, malka, Barbarka1984, Flowwer, KateHawke, staraczka1111, Emiilka, carolla90, pilik, Jeżowa, problemik, Morusek, Karma88, Koteczka82, Izolda90 lubią tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Bierz pod uwagę, że implantacja była raczej we wtorek - także ta beta produkuje się może od doby - kreska ma prawo być bledziunia i widoczna tylko przy dużym kontraście. Ja jestem dobrej myśli.
Na wszelki wypadek masz tu specjalne Rambo-wirusy:
☆♡!!☆♡☆♡!!!☆♡☆!♡
Tak, Rambo jest gwiazdą i lubi dramatyczne i widowiskowe zagrania, żeby być w centrum zainteresowania, ale ma bardzo mężne serduszko!*
*Producent wirusków nie bierze odpowiedzialności za działanie produku. Przed zażyciem skonsultuj się z mężem i oceń swój stan zdrowia - nie każdy podoła wychowaniu dziecka zainfekowanego Rambo-wiruskami manufactured by Nika&Rambo Sp.z o.o. z siedzibą w Gdańsku.
Mogłam sikac rano bo byłam o 7 w szpitalu na pobieraniu krwi:/StaraczkaNika, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/142e9bb87919.jpg
Powiem Tobie że coś w tym jest, ja jak zaszłam w ciąże to powiedziałam sobie że 08.08 mają być dwie kreseczki i były
W tym cyklu też się pozytywnie nastawiamIzape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Bunia specjalnie dla Ciebie, serio chyba tylko ja coś tam widzę :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5076a711b880.jpg
Poczekaj chociaż do 12dpo - wtedy test powinien już dobrze wyjśćLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Czyli to widzicie?! Monika????Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/142e9bb87919.jpg
Kurczaki, chciałabym, żeby już było rano i żebyś już znowu coś obsikałaIzape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blue poproszę o adres i dane do wysyłki abym mogła wysłać kurierem piwko hah:P ale i tak może wypić je tylko mąż ba u Ciebie też zaraz będą dwie kreski.!
Rucola kreska wyszla w czasie tych 5 minut a sikalam o 18 30 jakoś tak
Jutro rano sikne jeszcze raz. Ten spadek temperatury nie dawał mi spokoju... Nigdy tak nie miałam. Ale beta wyjaśni wszystko
blue00, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Izape_91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/142e9bb87919.jpg
O TAK, WIDAĆ!!! Ale ekstra
-
Trochę w to nie wierzę. Ale Monika ja sobie właśnie pomyślałam o Tobie jak postanowiłam że znajdę w ciążę i o Twoich kreskach z 08.08 bo pamiętała Twój opis z tamtego czasu i radość jak się okazało że wysikalas te kreski! więc coś w tym musi być (chybaa bo pewna będę napeawno nie dzis) 6 grudnia zatem może okazać się szczęśliwy, a nie pechowy jak myślałam jak dostałam @. Uszczypnijcie mnie. A może tym testom nie wolno wierzyć? To domowe laboratorium super czuły, wogoel jakiś dziwny ten test krzywy taki.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny