GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
agulineczka wrote:No i po ciąży...............

Beta z dzisiaj tylko 44
Przedwczoraj 31
Ryczę..........
Ehhh te straszne chwile
pewnie nic Cię dzisiaj nie pocieszy. Ale jak to co miesiac czas zrobi swoje i znów to samo od nowa. Nakrecanie, czekanie, obserwacje...
Nikt Cię nie zrozumie tak jak my tu na forum -
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:Wiecie moze co sie teraz dzieje? Mam czekac na krwawienie? Lekarza mam dopiero 11 gru
Tak mi przykro
przyrost faktycznie nieco ponad 40%, ale rozumiem że obie bety robiłaś o podobnej godzinie. Na tak wczesnym etapie jeśli nie brałaś dupka to po prostu zaczekaj @ powinna sama przyjść - u mnie po 3 dniach była po cb. Jeśli się nie pojawi to możesz ewentualnie sprawdzić jeszcze raz betę, żeby wykluczyć cp. Tulę Cie mocno
-
Ja bym zaczekala na okres. Możesz za kilka dni zrobić betę chociaż ja nie robiłam. Ciąża pewnie biochemiczna wiec powinna iść kolo terminu @ i normalnie można się starać.agulineczka wrote:Wiecie moze co sie teraz dzieje? Mam czekac na krwawienie? Lekarza mam dopiero 11 gru
Ale po 2 poro z rzędu ja bym zrobiła badania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 15:12
-
Aksamitna i Aga podwójne mamy to podwójne wizyty i modlitwy nad porcelaną

Życzcie innym takich męk
Amy333, Bocianiątko, Koteczka82, Lunaris, madzia8lenka lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
agulineczka wrote:Wiecie moze co sie teraz dzieje? Mam czekac na krwawienie? Lekarza mam dopiero 11 gru
Kochana, tulę Cię mocno, sama przechodziłam przez to ledwie dwa tygodnie temu. U mnie po trzech dniach beta spadła z 15 na 2... Krwawienie przyszło samo, jak pojechałam na izbę to kazali mi czekać. Poczekaj 2-3 dni. Jak nie zaczniesz krwawić, to trzeba do lekarza (jest mały przyrost, może być CP)
Gdybyś chciała pogadać, wyżalić się - pisz śmiało priv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 15:33
22.11.2017 -pierwsza biochem
-

Beta z dzisiaj tylko 44
Przedwczoraj 31
Ryczę..........
Ohhh mój Boże nieeee
Tak mi przykro, tak bardzo mi przykro

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Tylko wg ojca srokiFrelcia wrote:Dziewczyny a tak pytanie z innej beczki... są takie dni po owulacji kiedy lepiej się nie serduszkować? żeby np.nie zaszkodzić implantacji?
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
agulineczka wiem, że bez znaczenia co napiszę, ale bardzo mi przykro
Tulę Cię bardzo mocno !
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

-
Właśnie Flowwer , A co z Bunia już też pare razy pytałam, ktoś coś wie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 15:51
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-

Beta z dzisiaj tylko 44
Przedwczoraj 31
Ryczę..........
Tak mi przykro, wiem co czujesz bo ostatnim razem moje przyrosty były jeszcze gorsze :*
A ( 02.08.2018)
F ( 24.03.2020)
Aniołek 8tc ( 28.08.2017)
-
Zrobiłam dziś ostatni raz betę i jest 2901 mlU/ml. przyrost 160,4%
Meśka, nick nieaktualny, KateHawke, nick nieaktualny, Jedna_z_Wielu, Amy333, justyna14, nick nieaktualny, Flowwer, nick nieaktualny, Yoselyn82, olik321, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaczorka, pawojoszka, Kotowa, Bajkaaa, staraczka1111, Czrna 81, nick nieaktualny, Koteczka82, Anna Stesia, Lunaris, nick nieaktualny, nowa na dzielni, Malinka7, Kargo31, madzia8lenka lubią tę wiadomość

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Ja życzę każdej z Was
!!!! Takie męki da sie szybko i łatwo wytłumaczyć
byle tylko z maluchami było dobrze 
Ja już bym chciała te męki nad porcelaną bo wtedy się czuje ciążunie pełną parą, żeby nie powiedzieć pełną gębą hihihi
Czrna 81 lubi tę wiadomość

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml