GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za wszystkie gratulacje, ale jeszcze chłodno do tego podchodze. Ale dzisiejsza beta 464 powoli mi to uzmysławia
Maja84, reset, KateHawke, Selina, Flowwer, Frelcia, olik321, KateKum, Kaczorka, Kotowa, Koteczka82, Lunaris, madzia8lenka lubią tę wiadomość
A ( 02.08.2018)
F ( 24.03.2020)
Aniołek 8tc ( 28.08.2017)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agulineczka ja bym powtórzyła jeszcze jutro bete, dopóki nie spada, ciąża jest. Przyrost poniżej normy, ale sytuacje już różne widziałam. Nie chce Ci nadziei robić, ale ja bym wzięła dziś jakąs porządkną dawkę prog i skontrolowała jutro rano jeszcze raz.
-
Dziewczyny sorry że chcę wałkować przerabiany temat ale jak się tego nie ma to się nie czyta tak dokłądnie. Mam mutacje hetero obu MTHFR i rozumiem że muszę brać witaminy metylowane - no i biorę od miesiąca także OK. Ale mam też PAI-1 4G hetero. Z czym to się wiąże? Jaki będzie problem przy IVF? Jakieś dodatkowe leki trzeba brać?
-
Agulineczka przeliczyłam na kalkulatorze bbf
"
Średni dwudniowy przyrost to 46 mlU/ml (48.4%) (poniżej normy).
Przyrost hormonu HCG jest poniżej normy. Uzyskany wynik może (ale nie musi!) świadczyć o tym, że ciąża nie rozwija się prawidłowo - skonsultuj to z lekarzem oraz najlepiej wykonaj powtórne badanie za kolejne 48 godzin, aby sprawdzić czy hormon HCG przyrasta prawidłowo. "
Jeszcze się nie poddawj! zrób jutro bete jeszcze raz, i szybko do lekarza. Jak masz jak to jeszcze dziś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 16:42
-
agulineczka wrote:Dzieki dziewczyny... to bedzie druga strata w tym roku...tak mi zle jeszcze dzis rodzina do mnie przyjezdza.
Pigula, a Ty sama dostalas krwawienia?
Majeczko gratuluję serdecznie
Tak, miałam odstawic luteinę i czekałam niecały tydzień i doszło do poronienia.
A ( 02.08.2018)
F ( 24.03.2020)
Aniołek 8tc ( 28.08.2017)
-
KateHawke wrote:Dziewczyny sorry że chcę wałkować przerabiany temat ale jak się tego nie ma to się nie czyta tak dokłądnie. Mam mutacje hetero obu MTHFR i rozumiem że muszę brać witaminy metylowane - no i biorę od miesiąca także OK. Ale mam też PAI-1 4G hetero. Z czym to się wiąże? Jaki będzie problem przy IVF? Jakieś dodatkowe leki trzeba brać?
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Zrobiłam dziś ostatni raz betę i jest 2901 mlU/ml. przyrost 160,4%
A gdzie wiruski?Maja84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KateHawke wrote:Dzięki A to pierwszy trymestr czy całą ciążę?
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Agulineczka bardzo mi przykro
Ja miałam wywoływane poronienie w szpitalu, ale u mnie to już był 8tc i wysoka Beta ok 25000, dlatego myślę, że u Ciebie krwawienie samo przyjdzie. Może faktycznie poczekaj jeszcze i powtórz badanie jutro. -
Ja mam dylemat, już sama nie wiem czy powinnam brać luteinę w drugiej części cyklu. Ciągle mi to chodzi po głowie, jakaś paranoja. Skoro wcześniej zaszłam normalnie w ciąże, to może lepiej by było zacząć brać proga np dopiero wtedy jak będzie pozytywny test. Cykle też miałam regularne.
Teraz się bardzo kiepsko czuje, zastanawiam się czy to właśnie przez luteinę.
Boję się, że np wezmę za szybko lutke i zablokuje ovu. Dziewczyny co o tym myślicie?