GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:To nie pomoge
A ja nie wysiedze z tymi moimi bladziochami do poniedziałku, szybciej jajo zniose czy myślicie żeby sikać jutro rano? Jutro mój 12 dpo, jakie są najlepsze sikańce? Najczulsze? -
Dziewczyny a czy któraś z was bierze moze bromergon ?jak sie po nim czujecie ? To juz drugi miesiąc na tych tabletkach początki były okropne teraz juz troszkę lepiej chociaż ciągle czuje zmęczenie nic bym nie robiła jak tylko spala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 18:18
agusia18_11 -
Agusia18_11 ja brałam...czuła się jak chodzące zwłoki.... Dlatego obecnie mam odstawiony, bo po ostatnim badaniu mieściłam się w normach...Mam nadzieję, że nie będe musiała już brać tego cholerstwa.
-
beta z poniedziałku 157, beta z dziś 916 według kalkulatora bbf " HCG podwaja się co 1 dni 13 godzin (38 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 379 mlU/ml (141.4%) (w normie)"olik321, agulineczka, Flowwer, Kaczorka, Kotowa, Bajkaaa, ANkaG, MamaFabianka, Jedna_z_Wielu, Bea25, Bocianiątko, KateHawke, Czrna 81, Karolina90, blue00, Selina, Koteczka82, Maja84, Lunaris, Amy333, Lena21, madzia8lenka lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Kochana znalazłam, jestem inny punkt pobrań u mnie, w soboty do 11. Mimo to dostanę wynik online do soboty wieczora? Przetrzepałam cala ich stronę i pisze tylko, ze hcg to 2 dni robocze.
A ja nie wysiedze z tymi moimi bladziochami do poniedziałku, szybciej jajo zniose czy myślicie żeby sikać jutro rano? Jutro mój 12 dpo, jakie są najlepsze sikańce? Najczulsze?Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Kochana znalazłam, jestem inny punkt pobrań u mnie, w soboty do 11. Mimo to dostanę wynik online do soboty wieczora? Przetrzepałam cala ich stronę i pisze tylko, ze hcg to 2 dni robocze.
A ja nie wysiedze z tymi moimi bladziochami do poniedziałku, szybciej jajo zniose czy myślicie żeby sikać jutro rano? Jutro mój 12 dpo, jakie są najlepsze sikańce? Najczulsze?
Mi bladzioche bokazał bobotest zółty z rosmana, chyba większość dziewczyn uważa, że bobotest prawdę powie ;pLuna1993 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:beta z poniedziałku 157, beta z dziś 916 według kalkulatora bbf " HCG podwaja się co 1 dni 13 godzin (38 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 379 mlU/ml (141.4%) (w normie)"justyna14 lubi tę wiadomość
-
KateKum wrote:Właśnie tego się boję, a nie chcę chodzić na monitoringi, ponieważ stresuje mnie to i blokuje, może to dziwne i śmieszne, ale tak właśnie mam dlatego zastanawiam się czy nie lepiej będzie jeżeli zacznę brać luteinę dopiero kiedy zajdę w ciążę.
Tym bardziej, źe u mnie ovu występowała w każdym cyklu.
Flo a Ty jak się czujesz?KateKum lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:beta z poniedziałku 157, beta z dziś 916 według kalkulatora bbf " HCG podwaja się co 1 dni 13 godzin (38 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 379 mlU/ml (141.4%) (w normie)"
Gratuluję kochana
Ja jutro lece po wyniki proga i zrobie bete.justyna14 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agusia18_11 wrote:Dziewczyny a czy któraś z was bierze moze bromergon ?jak sie po nim czujecie ? To juz drugi miesiąc na tych tabletkach początki były okropne teraz juz troszkę lepiej chociaż ciągle czuje zmęczenie nic bym nie robiła jak tylko spala
Ja ledwo funkcjonowałam na bromku i na mnie nie działał. Endokrynolog zmienił mi na Norprolac i zero skutków ubocznych.Whoosie lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Średni dwudniowy przyrost to 379 mlU/ml (141.4%) (w normie)"justyna14 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
_Hope_ wrote:Tu Cię rozumiem. Też nienawidzę USG i wolę nie wiedzieć ile mm ma moje jajco.
Kurcze rok temu przed świętami myślałam że na kolejne bedę z brzuszkiem a tu..... wiekla niewiadoma.
KateKum czuje się małpowo czyli typowo jak w drugiej fazie cyklu
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:To ja przeciwnie wolę wiedzieć co się dzieje zwłaszcza że ovu tylko mialam przez ostatni rok.
Kurcze rok temu przed świętami myślałam że na kolejne bedę z brzuszkiem a tu..... wiekla niewiadoma.
Floo ale przecież już jesteś z brzuszkiem i na świeta będzie teraz tylko kwestia potwierdzenia
Sama nas uczysz pozytywnego myślenia więc hop hop głowa do góryjustyna14 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Teraz czekamy na serduszko
Flo a Ty jak sie czujesz? Modle sie za Was -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:beta z poniedziałku 157, beta z dziś 916 według kalkulatora bbf " HCG podwaja się co 1 dni 13 godzin (38 godzin).
-
Flowwer wrote:To ja przeciwnie wolę wiedzieć co się dzieje zwłaszcza że ovu tylko mialam przez ostatni rok.