GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza ale wiadomość!!! Ja też widzę kreseczkę, a przecież to test z wieczornego siknięcia! Po cichutku gratuluję, a po jutrzejszej becie, będziemy Ci gratulować na całego
Hope dużo zdrówka dla twojego małego szkraba._Hope_ lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Iza jest bladzioszek trzymam kciuki za piękna kreche teraz
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Izunia, Kochana, ja też widzę! Specjalnie kompa włączyłam, żeby sobie Twojego sikańca dokładnie obejrzeć Pięknie jest Baaardzo mnie cieszy Twoja ciąża No i wreszcie będziesz mogła zanieść szefowi ciążowe L4!
Nikuś, zaciskam kciuki za jutrzejsze betowanie Bardzo mocno kibicuję Twojemu kropkowi!
Rucola, również na forum gratuluję II kreseczek! Dajesz nam, weterankom, nadzieję Spokojnej ciąży Kochana
Dziewczynki, za wszystkie wyczekujące testowania, testujące, czekające na wredną @ trzymam mocno kciuki. Ostatnio rzadziej się udzielam, ale czytam Was codziennie i cieszę się z każdej dobrej wiadomości. Dobranoc StaraczkiIzape_91 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie to co mam to jest wózek dwa w jednym. Spacerowka i taki że dziecko sobie leży ale bez gondoli. A łóżeczko mi się podoba z Ikei. Ma trzy moduły i starczy na lata. Nie to co teraz mam. No a chusta to must have ...Ale się rozmarzylam..i tak mi to wszystko niewiadomo kiedy będzie potrzebne.
-
nick nieaktualnyCześć chce sie pochwalic dzis zrobiłam ostatni zastrzyk prolutex juz całkowicie go odkładam! Czyli z leków zostało: Crinone 1-0-1 i duphaston 0-0-1 No i tarczyca pół tabletki rano
Izape_91, summer86, justyna14, Bocianiątko, Amy333, Flowwer, Motylek85, KateHawke, Karma88, JustynaG, pawojoszka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam quixa a tam całe nic:( test 25...
Temperatura mocno w górę... Zastanawiam się czy jak pójdę na betę to wynik będzie dziś czy we wtorek... Bo jak we wtorek to wolę zrobić badanie we wtorek i potem w czwartek. Zadzwonię do lab i chyba kupię bobotest. Jeśli test znowu się pomylił to się wsciekne:/Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza kup inny test. Wszystkie znaki swiata wskazuja na + u Ciebie.
Ja niestety czuje sie bardzo @. Temp caly czas leci w dol, brzuch boli a do tego jeszcze dzis strasznie bola mnie nogi. I caly czas mi zimno mam tylko nadzieje ze fl nie skrocila mi sie jeszcze bardziej2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Emiilka wrote:Nikuś, zaciskam kciuki za jutrzejsze betowanie
Noł, noł, noł. Bety nie robię, to nie na moje zdrowie. Idę tylko do przychodni zrobić grupę krwi i resztę ciążowych badań, bo sobie doktor zażyczył na 5ego - etedy mam usg i zobaczymy jak się kropek miewa.
Strasznie się denerwuję, ale trochę już jestem spokojniejsza, bo od kilku dni mam co jakiś czas taki rozpierający ból w podbrzuszu - także chyba coś tam rośnie.
A beta bez sensu, bo Rambo i tak ma ją gdzieś
Miłego dnia, lejdis, życzę wszystkim udanych przygotowań do sylwestra!
Iza Pe- wspieram Cię mentalnie i modlitewnie - przezorny zawsze ubezpieczony - ale o pozytywną betę jestem spokojna Cudownych emocji, dla Was obojga!
-
Agniechaaaa wrote:Cześć chce sie pochwalic dzis zrobiłam ostatni zastrzyk prolutex juz całkowicie go odkładam! Czyli z leków zostało: Crinone 1-0-1 i duphaston 0-0-1 No i tarczyca pół tabletki rano
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Zrobiłam quixa a tam całe nic:( test 25...
Temperatura mocno w górę... Zastanawiam się czy jak pójdę na betę to wynik będzie dziś czy we wtorek... Bo jak we wtorek to wolę zrobić badanie we wtorek i potem w czwartek. Zadzwonię do lab i chyba kupię bobotest. Jeśli test znowu się pomylił to się wsciekne:/Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Zrobiłam quixa a tam całe nic:( test 25...
Temperatura mocno w górę... Zastanawiam się czy jak pójdę na betę to wynik będzie dziś czy we wtorek... Bo jak we wtorek to wolę zrobić badanie we wtorek i potem w czwartek. Zadzwonię do lab i chyba kupię bobotest. Jeśli test znowu się pomylił to się wsciekne:/ -
Izape ja bym zadzwoniła do labu i poszła dziś jak wyniki na dziś zrobią. Sama poleciałam przy sobocie a wyniki w poniedziałek wieczorem i się wściekałam mocno. Mi quixxx pozno pokazał! Ze dwa testy chociaż dokup, byle nie niebieskiego bobo (niby 10, a nie pokazuje nic kiedy inne już mają ładne kreseczki!!) trzymam kciuki, wczoraj było widać na pewno
Rucola, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Niestety bety dzisiaj nie zrobie ale zadzwonię jeszcze do jednego labu. Może uda mi się skoczyć o 7 przed pracą, albo do tego czasu dostać @czemu te testy są takie głupie.... Jakoś straciłam nadzieję.. .Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Zrobiłam quixa a tam całe nic:( test 25...
Temperatura mocno w górę... Zastanawiam się czy jak pójdę na betę to wynik będzie dziś czy we wtorek... Bo jak we wtorek to wolę zrobić badanie we wtorek i potem w czwartek. Zadzwonię do lab i chyba kupię bobotest. Jeśli test znowu się pomylił to się wsciekne:/
Iza tak jak dziewczyny piszą, po drodze do labu kup żółtego bobotesta!Rucola lubi tę wiadomość
-
Iza rozumiem. Tez w poprzednich cyklach cienie robily mi nadzieje a jak przyszla @ to sie podlamalam. ale wszystkie widziakysmy ta 2 kreske cos jest na rzeczy. Kup bobo i sprawdz nim.
Rucola lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙