X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie
Odpowiedz

GRUDNIOWE **CUDA** - testowanie

Oceń ten wątek:
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z kolei idziemy do znajomych, bedzie w sumie 5 par :) licze ze bedzie sylwek udany :)

Dzis robie salatke i przysmaki na jutro itp :P

Flowwer, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Ptysia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Iza, ja też wierzę w Twoją fasolkę :) <3
    Do nas przychodzi kilka osób na planszówki. Zrobimy trochę fajnego jedzonka i miło spędzimy czas :) a na koniec ja będę robić za kierowcę bo przy antybiotyku i tak nie piję ;)
    Mnie dzisiaj od rana wszystko wqrwia niemiłosiernie... Bolą mnie stawy. Piersi pieką i bolą, a do skutków dotknąć się nie mogę... Na pewno nie są to objawy fasolki bo o nie trudno w 4/5 dpo... To tylko szalejące hormony... A to cykl bez żadnych wspomagaczy... I to wkurza jeszcze bardziej... :/
    Planszowki są super! Uwielbiam grać, ale nigdy się nikomu ze znajomych nie chce:p teraz poluje na promocje na grę talizman magia i miecz, bo pamietam ja z dzieciństwa i stwierdziłam ze muszę sobie kupić:) a i polecam ticket to ride: Europa;)

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Ja też dziś pobawilam się z podrasowaniem wczorajszego zdjęcia i wydaje mi się,że bardziej widać kreskę,prawie jak u Izy ;)

powtarzasz sika ? :)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakies przeziebienie mnie lapie, juz wczoraj wieczorem czulam sie troche nie wyraznie.. nie no jakas porazka przed sylwkiem!

U tesciowej jest brat meza z dziecmi i jedno dziecko goraczke mialo i brzydko kaszle, kto wie czy od niej sie nie zarazilam, a bylam tam 3 razy.. no nic.. mam nadzieje ze mnie nie rozlozy bardziej!

w ogole czuje ze mam stan podgoraczkowy... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 10:57

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie pozytywne testy i bety! :)

Melevis lubi tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Carolla super :)

My na sywestra przez tą torbiel raczej zostajemy w domu, no chyba że coś zmniejszyła się :D Dziś o 20 wizyta u gina. Mamy opcję posiedzieć u znajomych, w tak naspokojnie więc jeszce zobaczymy :)

Oby dziad się zmniejszył albo doktorek coś wreszcie zrobił bo mam wrażenie że czekają na cud jak w starożytnym egipcie.

Ptysia a ja proszę o awatarek !!!

Iza czekam !!!!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis wrote:

Bunia za Ciebie też, żeby ta wstrętna torbiel się wchłaniała. Wystarczy Ci już chyba wrażeń w tym roku :*

Właśnie marzę, żeby ten rok się sończył. W ogóle cały ten rok był pod znakiem lekarzy. Zaczęło się od stycznia, dokłądnie 7 stycznia, kiedy się rozchorowałam, poczatkowo grypa, potem na płuca przeszło, do końca marca chorowałam :/ W lipcu poronienie, teraz ta sytuacja od pazdziernika..

Ale było też kilka wapsniałych chwil. Nr 1 to oczywiście nasz szybki ślub <3 Wspaniałe podróże no i wspólne chwile :)

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Właśnie marzę, żeby ten rok się sończył. W ogóle cały ten rok był pod znakiem lekarzy. Zaczęło się od stycznia, dokłądnie 7 stycznia, kiedy się rozchorowałam, poczatkowo grypa, potem na płuca przeszło, do końca marca chorowałam :/ W lipcu poronienie, teraz ta sytuacja od pazdziernika..

Ale było też kilka wapsniałych chwil. Nr 1 to oczywiście nasz szybki ślub <3 Wspaniałe podróże no i wspólne chwile :)

ja tez juz chce zeby ten rok sie juz skończył! mam nadzieje ze rok 2018 bedzie o wiele lepszy!

co prawda tez byly dobre chwile jak kwalifikacja na szkolenia, urlopy, imprezki itp

❤️❤️❤️
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tylko chyba ten awans był na plus i urlop w Bieszczadach, nic więcej fajnego się nie wydarzyło w tym roku. 2018 będzie musiał mi to jakoś wynagrodzić :D

Czrna 81, Bunia86, Izape_91, Rucola lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Ptysia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Oby dziad się zmniejszył albo doktorek coś wreszcie zrobił bo mam wrażenie że czekają na cud jak w starożytnym egipcie.

Ptysia a ja proszę o awatarek !!!
    Obiecuje, ze dzisiaj się poprawię:)

• Karolina90 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izunia ja zaciskam cały czas kciuki! Musi być dobrze <3 informuj jak sprawy się mają :-)

Bunia trzyma kciuki żeby ta torbiel w końcu sobie poszła. A co do roku 2017 to dla mnie był kiepski, stresujący i jakiś taki rozlazly. Co prawda było czasem fajnie, ale jednak zaliczenia go do tych gorszych lat.

Frelcia co do serduszkowania i wlochaczy to mój złazi z łóżka, jak widzi że coś się dzieje :-P a pod koniec przychodzi i kładzie się obok nas i się tuli hahah :-) najgorzej jak czasami akcja rozgrywa się na dole w salonie na kanapie wtedy on rzuca nam piłkę żeby z nim się bawić :-D

Monia mój też strzela w słupek :-D ale może trafia :-D

Carolla piękna krecha :-D

Yosel my też idziemy do znajomych, właściwie to do sąsiadów, bo chcemy być blisko.naszej psinki - to jego pierwszy Sylwester i boję się jak zareaguje petardy.

Musze w końcu wygramolic się z łóżka i wziąć się na porządki...poświateczne :-)

Izape_91, -Monika- lubią tę wiadomość

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • reset Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to u mnie @. Tym samym kończę cykl bezowulacyjny, biorę do końca antybiotyk, robię wymazy i oby w lutym hsg:)
    Szkoda że przed Sylwestrem, ale cóż zrobić...
    A na wkurw @ jeszcze dobił mnie mój mąż, który kawę pije po całym domu- przed świętami rozbił dwa kubki na balkonie, przy okazji brudząc okno, ścianę, parapety (jak je czyścił to tak mocno, że zdarł farbę:/),a dziś zalał ścianę w przedpokoju, szafkę, drzwi od łazienki, płytki i pół domu... Pal sześć płytki, ale ściana! Mam ochotę go zabić, aż muszę wyjść z domu, bo patrzeć nie mogę.

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten rok był dla mnie ciężki cieszę się, że juz koniec. Chciałbym żeby nowy byl lepszy. Teraz mam ciągle myslenice co z pracą co ze staraniami. Na tą chwilę mam chyba dość. Moim marzeniem jest to żeby przestać myśleć o ciąży. Ale ze zdaniem się na spontan nie wychodzi z planowaniem tez nie. Chciałbym znaleźć wyłącznik o musleniu o tym. Znowu dac sobie kolejny mc w tej pracy?olac ja. Alewtedy jak się uda to zostaje z niczym. Ehhh

Bunia dzis o 20 z toba pod gabinetem z kciukami, zebybdziad sie zmiejszyl minmum o polowe!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 11:32

Bunia86 lubi tę wiadomość

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj Flo robiła smaka dzis ja narobie :D wymyśliłam sobie 2rodzaje pizzy na jutro z szynką jedna i z kurczaczkiem podsmażanym druga :D

• Motylek85 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset to cali faceci! Ja ze swoim wczoraj do 3 rozmawiałam trochę przedstawil mi swoj punkt widzenia. Pogadaliśmy taknod serca. Trochę to dalo.
    Tule z @ idziemy wleb wleb no i nowa na dzielni. Za 14dni będziemy liczyc ile czasu do testowania i hgs ci nie będzie potrzebne. A ze z tych samych okolic to z wózkiem jeszcze razem polazimy:)
    A bunia szybko do nas dolaczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 11:31

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    U mnie tylko chyba ten awans był na plus i urlop w Bieszczadach, nic więcej fajnego się nie wydarzyło w tym roku. 2018 będzie musiał mi to jakoś wynagrodzić :D
    O tak! Mam nadzieję że wynagrodzi nam w postaci porannych mdłości! :-D

Lunaris lubi tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • Bocianiątko Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptysia wrote:
    Planszowki są super! Uwielbiam grać, ale nigdy się nikomu ze znajomych nie chce:p teraz poluje na promocje na grę talizman magia i miecz, bo pamietam ja z dzieciństwa i stwierdziłam ze muszę sobie kupić:) a i polecam ticket to ride: Europa;)
    Tej magii i miecza to nie znam ;) ticket to ride oczywiście mamy :) ale u nas furorę robi ostatnio pandemia i carcassone :) i jeszcze i know jest fajne, do pośmiania ;)

A co do pizzy to takiego smaka mi narobiłyście wczoraj, że M wracając z zakupów podjedzie do naszej ulubionej włoskiej knajpki :) robią rewelacyjną pizze na razowym cieście! :) a z kurczakiem pizzy nie lubię :P

event.png

🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
    6 dpt beta 35.4
    10 dpt beta 192
    12 dpt beta 412
    14 dpt beta 994
    18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
    7+1 CRL 1 cm FHR 136
    8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
    10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
    15+4 130g
    17+3 200g
    20+2 337g 💕córeczka
    23+2 583g
    26+4 925g
    28+4 1125g
    31+4 1764g
    34+2 2200g
    35+4 2350g
    36+4 2475g
    37+4 2840g
    38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨‍👩‍👧😍

3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
    2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
    1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
    🧪2x IUI 2018 ❌
    ⏰starania od 2016 ❌
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My idziemy na bal. Po wtopie z kiepską sukienka z zamówienia kupiłam dzisiaj nową w Zarze i chrzanie to. Będę elegancka, nie balowa. :D

Bocianiątko, Motylek85 lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam planszówki! Magia i miecz to klasyk, polecam :D też uwielbiam Carcassone, mam kilka dodatków, ale zawsze ogrywa mnie albo mama, albo mąż :D oprócz tego polecam grę planszową Grę o tron, a także jej karcianą wersję (ostrzegam - łatwo się pokłócić ze współgraczami) :P i jeszcze Osadnicy z Catanu! I inni Osadnicy -Narodziny imperium :D a nie z planszowych to Dobble, O mój zboże, Tajniacy, Sabotażysta :D

Bocianiątko lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w sylwestra też właśnie gramy w planszówki i bardzo mnie cieszy taki sylwester :D

Lunaris, Bocianiątko lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
‹‹ 493 494 495 496 497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ